Kažkaip tą postą rašiau po coffeedrinkerio postu, o kaip čia jis atsirado nežinau 
argi as zajavomis metausi? bet ta karta taip, "nakatal zajava" tik ne uz izeidima (kviesciau i dvikova uz izeidima

), o uz nu**sta telefona. pirma karta issigelbejo veikejas, bet po kurio laiko as ji su merga miesto sventej uztikau. prisistaciau, herojus labai pasimete ir bande visaip issivartyti, kad liktu nesumustas ir tuo paciu nepasi**ktu pries mergina. norejau pasivesti ji i krumus ir stipriai sumust, bet perdaug visuomenes aplinkui buvo, o ir pats herojus kategoriskai atsisake su manimi kurnors eit, o jo merga pradejo cypt. tai beliko pasikviesti netoliese buvusius pareigunus ir isaiskinti jiems situacija. mentai pasiule issiaiskinti be zajavu, as sutikau, tai heroju pasisidino i masina, minute pasnekejo, herojus visas drebantis islindo is masinos, priejo ir akutes nuleides paklause kiek jam sumoket uz mano telefona. po to beveik valanda vaiksciojo pas visokius draugelius ieskojo pas ka pasiskolinti pinigu ir pasiskolines man atidave. kaip draugeliams po to atidave neissivaizduoju, bet tai jau ne mano problemos. patenkintas nelikau, nes norejau ne pinigu, o duot i snuki, bet pinigai irgi gerai. va tokia vat istorija.