man irgi idomi situacija nutiko, tik nzn cia savigyna ar ne.
sen vakare po sportu, su kupreku ant peciu variau i viena vieta dar pries namus. ir jau grizinejant, reik ten pereit per toki parkeli ir laukyme. kaip ir veiksmas prie pagrindinio kelio, bet judejimas nedidelis, zmoniu praktiskai nera. varau as jau uzsiknises ir suplukes, negana, kad po sportu, tai dar ir toki gabala pedint reikejo ir dar terba tyst. ta laukyme prie pat namu jau, reik pereit salutini keliuka ir dar koks puse kilo. jau matosi ir parduotuviu ziburiai. pries mane kitoj salutinio keliuko pusej - pora juoduku. laukiam kol masinos pravaziuos. jie dviese, kazkur 25-30 metu, negaliu sakyt kad mutantai bet ir ne distrofikai. apsirenge irgi ne kaip banko darbuotojai, bet ner visai bomzai. as paeinu biski kairiau, ziuriu jie irgi pasislenka kairiau (vis dar praleidziam ta pora masinu), tada kertant gatve as pradedu eit desiniau, nes kazkoks negeras itarimas (jie pasiliko savo gatves pusej). ir stai vienas ju prartejo link manes paklause kazka "kur cia "pavadinimas" baras", kitas stovejo nuosaliau lyg nekreipdamas demesio. as taip pusiau atsisukdamas "nieko nezinau" ir einu toliau, tuo pat metu is kazkur dar pora zmoniu prasilenkinejo su manim. praeiviai is paskos atejo is tos pat puses kur ir jie, tik atstumas buvo nemazas, cia kol pralaukem tu masinu kol uzkalbino, tai priartejo ir zmones.
taip ir nesupratau: ar cia as isvengiau antros treniruotes, ir kazkuriuo mometu jie sugalvojo, kad kaip auka as netinkamas; ar zmones laiku priejo, bet ten bent viena is praeiviu pana buvo, o gal ir abi. o gal cia viskas vis tik ne taip pasirode.
laikas apie 8 val, bet tokiu laiku ne vienas apiplesimas ivyko, net man palei duris, nors gyvenu be 10min centre. aplinka buvo ne is saugiuju. personos irgi tokios ant klaustuko.
dabar suku galva kaip cia yra. ka manot kolegos? as dar taip suletinau zingsni paziuret ar neprisikabins prie tu praeiviu, bet kazkaip lyg ramu pasirode.