Pagrindines diskusijos > Savigyna

Idomi sitaucija

<< < (33/34) > >>

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai paklauskgeriau  gyventojus. Is tavo postu susidaro toks ispudis kad tave musa tik: rusai,nevykeliai, distrofikai  :D  As asmeniskai,  tavo vietoje stipriai susimastyciau  :chmm: :D

--- Baigti citatą ---
ne jie mane, o aš juos  :icon_bat: supranti, normalūs žmonės šiaip ir nelenda muštis. lenda nevykėliai, kurie nori kažką kažkam įrodyt ir rusai kai kurie, nes niekaip neišauga iš pionierių-lenino anūkų. Todėl, sakykim, patriotiška išvaizda aniem kelia siutą  :evil: dabar patys pasakykit, kolegos, ar teko kada gatvėj susipliekt su profesionalu kovotoju ar šiaip rimtu žmogum? man- niekada. visi buvo durniai, naiviai tikintys, kad akinius nešioja tik botanikai. O akinius aš turiu nešiot, nes be jų atrodau gana bjauriai,o ir linių akysna kištis nenoriu.

Brutalisman:
Šiais laikais pavojingiau darosi atrodyti nepavojingam nei pavojingam.Bent Lietuvoje.Nemažai esu girdėjas kad sportiškiau atrodantis jaunuolis ''sumušė'' ne tokį sportišką,ir už tai atsidūrė kalėjime...Ir nesvarbu,kad tas ''silpnesnis'' pats išprovokavo konfliktą ar jį pradėjo.

arimanas:
Kaip taisyklė, dauguma nesąmonių nutinka, kada esi visai nepasiruošęs. Kada eini išsikėtęs visas, kovingas, savijauta puiki, aplinką konroliuoji- nieks net nepažiūri ton pusėn, visi treningastai savo reikalais užsiėmę. O kada eini išsiblaškęs, visas geras ir pūkuotas, galvoji apie kačiukus, pavasarį ir t.t., tada būtinai koks avinas prikibs jei ne muštis, tai pabendraut. Ir ne penktadienio vakare tamsiam užkampy, o trečiadienį, pirmą valandą dienos,vidury gatvės.

Drakons:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKaip taisyklė, dauguma nesąmonių nutinka, kada esi visai nepasiruošęs. Kada eini išsikėtęs visas, kovingas, savijauta puiki, aplinką konroliuoji- nieks net nepažiūri ton pusėn, visi treningastai savo reikalais užsiėmę. O kada eini išsiblaškęs, visas geras ir pūkuotas, galvoji apie kačiukus, pavasarį ir t.t., tada būtinai koks avinas prikibs jei ne muštis, tai pabendraut. Ir ne penktadienio vakare tamsiam užkampy, o trečiadienį, pirmą valandą dienos,vidury gatvės.

--- Baigti citatą ---
So true. Man atrodo jie uoslę tam turi. :D

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKaip taisyklė, dauguma nesąmonių nutinka, kada esi visai nepasiruošęs. Kada eini išsikėtęs visas, kovingas, savijauta puiki, aplinką konroliuoji- nieks net nepažiūri ton pusėn, visi treningastai savo reikalais užsiėmę. O kada eini išsiblaškęs, visas geras ir pūkuotas, galvoji apie kačiukus, pavasarį ir t.t., tada būtinai koks avinas prikibs jei ne muštis, tai pabendraut. Ir ne penktadienio vakare tamsiam užkampy, o trečiadienį, pirmą valandą dienos,vidury gatvės.

--- Baigti citatą ---
Samurajus visada turi būti pasiruošęs.  :senis:
Jei prieina ir klausia "Kaip praeiti į bibbblioteką?", duodi pirma į dantis, o po to rodai.  :teisejas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją