Pagrindines diskusijos > Savigyna

Idomi sitaucija

<< < (32/34) > >>

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Ne tas formatas, skant. Žinau grupių, kur jį paimtų. Aišku, biškį jis ten nepataiko...
Kas dėl užplaukimo, tai ir pats buvau kažkoks ne toks. Kūnas ten kažką veikia, ginas, smūgiuoja, o protas miega skaniai. Kažkaip po tų ligoninių kolkas neina atsigaut, tiek lovoj pragulėjęs kažkoks flegma pasidariau. Mane Ivanas bando nujungt, o aš kažką pašalinio mislyju, visiškas autopilotas.

--- Baigti citatą ---
Už tai ir gavai malkų...  :yeahhh:

O jei rimtai, gana pažįstama situacija, kai diena iš dienos atidirbinėji kovą prieš hipotetinę agresiją (nors ir aukšto lygio), kai susiduri su visiškai nelogiška, primityvia agresija, bet realia, pasijunti lyg kitam pasaulyje. Neįsijungia kažkas.
Todėl yra du keliai: arba treniruotėse dirbti kaip Kočerginas moko, arba išmokti viską "stebėti iš šalies" kaip kokiam budistui.   :chmm:

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiUž tai ir gavai malkų...  :yeahhh:

O jei rimtai, gana pažįstama situacija, kai diena iš dienos atidirbinėji kovą prieš hipotetinę agresiją (nors ir aukšto lygio), kai susiduri su visiškai nelogiška, primityvia agresija, bet realia, pasijunti lyg kitam pasaulyje. Neįsijungia kažkas.
Todėl yra du keliai: arba treniruotėse dirbti kaip Kočerginas moko, arba išmokti viską "stebėti iš šalies" kaip kokiam budistui.   :chmm:

--- Baigti citatą ---
Kada žalias buvau, tai akys tik raudonos pasidarydavo, net neatsimindavau, kaip ten mušiausi, biškį viršydavau būtinąją gintį  :kikena: Paskiau viskas normalizavosi, +- kontroliuodavau situaciją. O dabar- lyg ir veikia viskas, bet kažkoks pasyvumas-tingulys užėjęs. Jo, tinkamas žodis- tingėjau su juo muštis. Matau, kad atsidengęs visą laiką- daryk ką nori. O pajudėt iš vietos ne tai, kad nesigauna, o tiesiog nesinori. Stovi skydą pastatęs ir galvoji apie pusryčius, ar kažką panašaus. Keistas jausmas, lyg kisieliuj būtum pamerktas  :kikena:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPatikėk, aš iki šiol ieškau, kur jis man galėjo užtaikyt, bet nerandu  :kikena: Fiziškai jam nieko nepavyko padaryt, bet subalamutino jis mane konkrečiai, visą dieną stebiuos ir darbo nedirbu  :-/

--- Baigti citatą ---
Čia tas uždelstos mirties smūgis buvo  :bijo: Rašyk testamentą!  :senis:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiUž tai ir gavai malkų...  :yeahhh:
kai susiduri su visiškai nelogiška, primityvia agresija, bet realia, pasijunti lyg kitam pasaulyje.

--- Baigti citatą ---
Logikos tame yra. Reikia ismanyti zmoniu psichologija  :senis: Yra toks dalykas kaip "Kriminalinė psichologija"  kuris tiria tokius dalykus, kaip kriminaliniu elementu motivacija. Butent tai yra savyginos pagrindas o ne kazkokia tai ekstremali technika  :lauzo: :duel: :maniac: :ramentai:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa, į auką aš nelabai nešu, greičiau atvirkščiai. Dėl tam tikrų mano garderobo detalių kai kuriems... gyventojams atrodau labai nemaloniai, sakykim taip  :kikena: Akiniai gi biškį švelnina reikalą.

--- Baigti citatą ---
Tai paklauskgeriau  gyventojus. Is tavo postu susidaro toks ispudis kad tave musa tik: rusai,nevykeliai, distrofikai  :D  As asmeniskai,  tavo vietoje stipriai susimastyciau  :chmm: :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją