Situacija nutiko ne man, bet labai artimiem man žmonėms - mamai ir mano broliui, po šios situacijos, rimtai susimąsčiau gal vertėtų jiems, kokia proga padovanoti po dujų balionėlį. Manau mamai patiks,
nes pati po šios istorijos juokavo, kad pirks kastetą
Tai vat istorija tokia:
Vieną dieną išėjo mama su broliu pasivaikščioti po krasnūchą (naktį prieš buvo audra, tai nusprendė pažiūrėti, kur kokie medžiai išvartyti). Priėjo prie vieno tokio medžio, brolis išsitraukė telefoną ir fotkino, kadangi buvo susitelkę į tą medį nepastebėjo prieinant dviejų apsiforminusių krasnūchos banditėlių. Jie praeidinėjo pro šalį ir vienas jų išsitraukė elektros šoką ir prilietė mano broliui juo koją. Ačiū Dievui, srovė buvo nestipri, tai nieko beveik nepajuto, tik kiek supratau sutriko, nes sustingęs nieko nedarė, kol mano 40 kg mamytė įniršusi šoko gėziukui daužyt per kuprą. Kiek supratau jie po to tiesiog žvengdami pasišalino.
Aš vertinčiau kaip laimingai pasibaigusią situaciją. Mano broliui septyniolika, jis labai aukštas ir liesas ir alternatyviai atrodo (emo japanese style, ar kažkas panašaus). Matyt jie tikėjosi, kokios nors reakcijos iš jo ir kad galės, pasismaginti jį daužydami. Džiaugiuosi, kad jam pasisekė, tik būtų fainiau, kad tokiose situacijose, ne mama jį gintų... Niekaip neišeina jo prikalbint, pas Arimaną į treniruotes nueit, nes jis neturi laiko( Tipo jam dabar bus sunku mokytis 11-12 klasėje ir jis neturės laiko į treniruotes vaikščiot). Ir ale jis norėtų, kadangi žavisi Japonija, galbūt kada nors Ninjustu lankyti.
Labai norėčiau jį prikalbint, į treniruotes kokias nors pavaikščiot, kad bent iš ekstremalių situacijų išsisukt sugebėtų su kuo mažiau nuostolių
Klausimas gal žinot kokį nors su Japonija susijusį kovos menų klubą, arti krasnūchos (savanorių prospekto), kad gal jam būtų arčiau namų tada, gal pavyktų prikalbinti..