Pagrindines diskusijos > Savigyna

Idomi sitaucija

(1/34) > >>

Hydro:
Pries pora savaiciu teko matyti idomia situacija.

Vidurys dienos, didelis prekybos centras.
 Eina porele, eilinis vaikinukas, koki 1.80, vidutinio kuno sudejimo.
 Salia susikabines su mergina, kuri gan pabrezianciai seksualiai apsirengusi.

Jie eina prieki manes koki 20metru, as su panele uz ju.
 Tarp musu is sono issuka 3 bachuriukai, ~25-30 metu, galbut isgere po bokala ar seip labai smagus, garsiai besijuokantis, sportiskai apsirenge, 2 is ju stambaus sudejimo.

Ir taip oplia skaniai tai mergaitei uz uzpakalio paima. Mergaite soke, vaikinas irgi. Jie stovi tryse ir zvengia.

Pats einu ir mastau, o ka as daryciau tokioj situacijoj?

Aplamai kaip teisyngai elgtis reiketu? Nekreipt demesio? Bet juk musu pana graibo, eiti kovoti? Kai jegos betkokiu atveju nelygios ir tai zinom.

Paklausiau drauges ji pati atsakymo irgi neturejo.

Aplamai tai buvo keista jog tai ivyko vidury dienos, pilna seimu, zmoniu.
 Kiti gal sakys nieko cia tokio, bet as tokia situacija maciau pirma karta.

O ka darytumet jus?

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

:)

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPries pora savaiciu teko matyti idomia situacija.

Tarp musu is sono issuka 3 bachuriukai, ~25-30 metu, galbut isgere po bokala ar seip labai smagus, garsiai besijuokantis, sportiskai apsirenge, 2 is ju stambaus sudejimo.

Ir taip oplia skaniai tai mergaitei uz uzpakalio paima. Mergaite soke, vaikinas irgi. Jie stovi tryse ir zvengia.

Aplamai kaip teisyngai elgtis reiketu? Nekreipt demesio? Bet juk musu pana graibo, eiti kovoti? Kai jegos betkokiu atveju nelygios ir tai zinom.

O ka darytumet jus?

--- Baigti citatą ---

o ka jis dare, kaip reagavo? papasakok issamiau. noreciau pamatyt tokia situacija  :kikena: o ka tu darei? ejai kaip ejes pro tuos pacius tris ar pakeitei krypti? (jeigu pakeitei krypti vadinasi esi bailys, jeigu nepakeitei, vadinasi kvailys. padetis be iseities a?)

mano supratimu, kol neprievartauja tol geriau savo "skin'u" nerizikuot, nebent dydvyriu jautiesi ir nori pasimust. bet jeigu nori pasimust geriau tai daryt be merginos. kitais atvejais (tais kada jau prievartauja  :kikena:) jau ziurek ar mergina verta, kad del jos gautai i nosi. pasimusti kartais faina, bet bent jau as riterio vaidinti kazkaip nelinkes (todel mano nosis dar sveika).

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPries pora savaiciu teko matyti idomia situacija.

O ka darytumet jus?

--- Baigti citatą ---

Vyriškumas reikalauja keršto.. :)
Visų pirma - jei mano žmonai kas nors pagraibytų vidury dienos užpakalį - tai iš karto gautų per snukį nuo jos. Manau, kad man nedaug reikėtų pridėt (o aš pridėčiau 120 proc.). O paskui likę du - labiau šoke būtų, negu tavo įvardinta porelė, minėtam pavyzdy. Tegul patys sprendžia kaip pasielgt. :)

Antra vertus - situacija tik morališkai skaudoka - fiziškai tai niekuom neįtakoja. Jėgos nelygios, apeliuot į aplinkinius - variantas netinkamas (bent LT). Nutylėjai ir nuėjai. Ir piemuo (vaikinukas) sveikas ir avis ciel.. a (mergina) :)
Aišku blogis ir toliau vaikščios nebaudžiamas, kol neužsiraus ant tokios, kaip mano žmona, pvz.. :D :D

O ką tau, kaip stebėtojui daryt - NIEKO. Kol "nukentėjusieji" nieko nedaro - tai ko tau lyst? Gal čia studentai tarpusavy kokį žaidimą žaidžia "paliesk kitos poros užpakalį". O tu įsirausi viską mušdamas.. FAIL.. :)

arimanas:
gerai, kada žmona nepėsčia. maniškė irgi, pasigirsiu, kartą tikrai pravertė netikusioj situacijoj. Buvau aš su ja ir dar su viena pana, o prieš mane du treninginiai. Konfliktas vėlgi-dėl cigaretės, kurios neturiu, kaip visada. Tai viso konflikoto metu, kai jie bandė artyn eit, jinai iš galo komentavo, kur kuris rankas laiko, kuris ko kišenėj ieško,iš kurios pusės bando apeit, dėmesį nukreipt. O pas ją kišenėj rankytė, o rankytėj javara.  Aš stojkėj stoviu, sakau ateikit, pyyp, o jie nedrįsta. po vieną pult bijo, o nugarą jai atsukt irgi jiem nesinori. taip ir nušliaužė nieko nepešę. kovinga moteris yra kartais geriau, nei lėtas draugelis ;-)
kas dėl tos situacijos parduotuvėj, tai nereikia leist savo mergai vaikščiot kaip kurvai. Čia 1. 2. žodžiai kartais labiau žeidžia negu kulokai. Vidury maximos, kur viskas filmuojama, gali sau leist daug ką pasakyt jiem. pradės muštis-jiem blogiau.3 jeigu nutylėsi, tai paskui jausies kaip šuns š...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją