Ne vienur rašiau, aš tai atsuktuvą nešiojuosi. Ar padėtų, nežinau, nes kaip ir nesu iššaukiančio elgesio, jogei ant manęs kas ypatingai rautųsi, o ir ypatingai slabakiška neišrodau, bet kad išsisukt policijoj šnekant, jog nešiausi atsuktuvą atsisukt varžtui, pasiskolinus iš ko nors, ir kai užpuolė, savaime atsidūrė delne, būtų lengviau nei turint kokį "teleskopą" ar panašų daiktą, tai man regis faktas.
Tai kaip suprantu, tas mano atsuktuvas ir atitinka javarą, bet kad nešeisi javarą varžtui atsukt - nu vargu bau tinkamas paaiškinimas
o dėl skylučių ir kumščio... vis tik kad kumščiu išjungtum, reikia nepaprastai gerai pataikyt, kaip sakant, ilgametė varžybinė ar gatvės patirtis, ar atitinkama svorio kategorija, o jei kumščiu neišjungei, nu tai ką aš žinau, kontrataka pareis momentaliai. plius labai mažai vietų žmogaus kūne, į kurias pataikius pliku kumščiu tu jį išjungsi - ar sąmonę praras, ar iš skausmo raitysis... O vat jei palikus skylutę vos ne bet kurioj kūno vietoj, iš kurios kliokia kraujai, tai net jei tuo ir neišjungsi, gal vis tiek teoriškai žmogus turėtų bent akimirkai pasimesti, kurios metu gali imtis bėgamųjų ar naujų skylių darymo veiksmų, priklausomai nuo užpultojo kraugeriškumo

.
beje, apie javaras ir varžtus ar ką ten dar minėjot - įdomu, jūs juos visąlaik laikot rankoje gatvėje? ar jie ten kur kišenėj guli, tikintis išsitraukt atėjus reikalui?