Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kubotanas, Javara, Tactical pen, naujoviški savigynos niekučiai...
arimanas:
Pats nemažai dirbu su savigyna, tad tenka išgirsti nemažai klausimų apie visokius savigynos niekučius-kubotanai, javaros, taktiniai tušinukai :kikena: ti būtų įdomu sužinoti forumiečių nuomonę apie tokius ir panašius gaminius, jų pritaikymą, vertę ir t.t. pvz., verta investuoti, ar verčiau nusismailint pagaliuką :D
Saxum:
Su javaromis teko susipažintint šiek tiek. Asia ir Zen nemažai tų bejeriukų moka. Bet kaip tegia pats Asia, geriau dideli raktu pasinaudot :-) Nors man atrodo, geriausia kablys į galvą, nes jį lengviau ištraukti :angel:
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPats nemažai dirbu su savigyna, tad tenka išgirsti nemažai klausimų apie visokius savigynos niekučius-kubotanai, javaros, taktiniai tušinukai :kikena: ti būtų įdomu sužinoti forumiečių nuomonę apie tokius ir panašius gaminius, jų pritaikymą, vertę ir t.t. pvz., verta investuoti, ar verčiau nusismailint pagaliuką :D
--- Baigti citatą ---
Aš nešioju yawarą, bet galvoju, kad moku ja naudotis šiek tiek. Kalbose apie savigynas bendrai - galiu tik parodyt ir paaiškint, kad va tai ginklas, kuriam nereikia leidimo. Ir nieko daugiau, nes mokytis vistiek niekas nesimokys. Taktinis tušinukas tai tas pats kaip taktinis revolveris - jei iššausi - teks atsakyt, kaip už gerą.. :)
Geriau pasakok apie geriausią savigynos niekutį - dujinį PRO Secure balionėlį. Ir ne tą čiurkšlinį, o aną, debesėlinį..
Man dujinis balionėlis pasitarnaudavo ir kaip yawara, ir kaip dujinis balionėlis ir pabaigoj, kaip kastetas.. :)
O dėl pačios savigynos, kaip man mano mokytojas ZEN įkalė į galvą - jei jau viskas priėjo iki "machankės", šaudymo-gaudymo, prievartavimų - vadinasi tu kažką iki to praleidai. Ir pakankamai svarbaus. :respect:
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiO dėl pačios savigynos, kaip man mano mokytojas ZEN įkalė į galvą - jei jau viskas priėjo iki "machankės", šaudymo-gaudymo, prievartavimų - vadinasi tu kažką iki to praleidai. Ir pakankamai svarbaus. :respect:
--- Baigti citatą ---
Ka cia bepridursi :handshake: Kariuomeneje esu girdejes toki posaki: "Jei vadas musio metu turi pats saudyti, tai reiskia vadas kazka neteisingai padare" :)
Lonsas:
Registruotis arba PrisijungtiAš nešioju yawarą, bet galvoju, kad moku ja naudotis šiek tiek. Kalbose apie savigynas bendrai - galiu tik parodyt ir paaiškint, kad va tai ginklas, kuriam nereikia leidimo. Ir nieko daugiau, nes mokytis vistiek niekas nesimokys. Taktinis tušinukas tai tas pats kaip taktinis revolveris - jei iššausi - teks atsakyt, kaip už gerą.. :)
Geriau pasakok apie geriausią savigynos niekutį - dujinį PRO Secure balionėlį. Ir ne tą čiurkšlinį, o aną, debesėlinį..
Man dujinis balionėlis pasitarnaudavo ir kaip yawara, ir kaip dujinis balionėlis ir pabaigoj, kaip kastetas.. :)
O dėl pačios savigynos, kaip man mano mokytojas ZEN įkalė į galvą - jei jau viskas priėjo iki "machankės", šaudymo-gaudymo, prievartavimų - vadinasi tu kažką iki to praleidai. Ir pakankamai svarbaus. :respect:
--- Baigti citatą ---
LT gerai :) O vat stai UK kur dabar randuosi, net dujiniu balioneliu nesiotis pasirodo negalima :oho: Panelem rekomenduojami tokie aparaciukai, kur istraukus ziedeli - pasigirsta baisus cypimas :) Javara butu kaip ir iseitis bahurui, bet net ir improvizuota panaudojus baisu pagalvot kas cia prasidetu :D i zulikus nurasytu turbut iskart. O kad "spana" su peileis mosikuojasi vakarais, tai sito jie issprest nesugeba, vienintele ideja jiem daejo, kad is paprastu zmoniu savigynos priemones atimt :) vat ir demokratija...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją