Sportas > MMA

Vendetta ar Bushido Rings?

<< < (3/4) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio aš būsiu už valetudo mma akademija  :angel:

--- Baigti citatą ---
:luztu:

paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio aš būsiu už valetudo mma akademija  :angel:

--- Baigti citatą ---
kur buvo užduotas klausimas  :kuris cirkas geresnis "Kinijos didysis" ar "legendinio kovos meistro Alfredo garbės vardo Valetudo mma akademija"? Kažkaip nepamačiau....

Piratas:
Ačiū, Shade, už išsamų atsakymą. :-)

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAčiū, Shade, už išsamų atsakymą. :-)

--- Baigti citatą ---

sakyciau nueik i abu apsizvalgyk. abiejuose treniruoja gan auksto lygio treneriai, bei gan neblogi kovotojai. nueik, pasiziurek kur atmosfera, aplinka ir darbo pobudis tau labiau patinka. renkantis kluba nemaziau svarbu ne tik kad klubas geras butu, bet kad ir eit i ji kasdiena noretum :D pradziai abu geri, o kai jau zveris busi, tai galesi jau ir i gilesnius apmastimus leistis :D

Piratas:
Aš jau taip ir padaręs ir galiu pasakyti, kad atmosfera Vendettoj bent jau man labiau patiko. :-) Čia mano klausimas buvo nukreiptas daugiau į trenerių kompetenciją.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją