mda.....
Sveiki dar karta visi...
Sorry, kad uzsilaikiau su atsakymais, bet buvau off-line, rysium su vestuvemis ir visais is to sekanciais padariniais - atostogomis, medumi ir pan....
Atsakant i Storo uzklausima del "pabaigos" ir kodel nepasokinejau ant lavonu, manau, kad situacija vis tebebuvo slidoka:
1 - neaisku, kur nubego penktasis (Sei-i teisingai pastebejo del antro varianto - pagalbos), nors tiketis, kad bego pagalbos 4-iem pries viena - daviau neperdaugiausiai procentu, bet neatmeciau.
2 - nemegstu astrinti situacijos, kai to visai nereikia, nebe tas jaunuolis esu, kai uz liezuvio parodyma, ta liezuvi israudavau..

))
Be to - spardant gulincius ir ne visai (jie vistik nebuvo visiskai atjungti ir paipeliojosi) tau gali paskutinemis desperatiskomis pastangomis uzsitverti uz kojos ir sulaikyti daug ilgesniam laikui - o tai yra LABAI nenaudinga.
3 - dziaugiausi ir taip isneses, kad ir ne visai sveika, bet normaliai ant manes atrodanti kaili (kuri irgi per visus 30 metu isimylejau ir nemegstu be reikalo "dralinti).
4 - be to susikloste palanki situacija, kai as galejau pagriebti dvirati ir kazkiek pasivares ir laimejes simtasias sekundes dalis, laisvas nuvaziuot.
5 - jie vijosi, tad as islindau vietoj ir laiku.
Nesijauciu kaltas ir visos pastabos yra teisingos. Aciu Sei-i ir Saxumui uz pastebejimus. Visi zinom, kad mojuoti kumsciais po baliaus - lengviau. O kai sprendimui turi simtasias sekundes dalis - tada turi zaibiskai sueskaluoti savo makaulej dafiga sprendimu ir juos isdelioti i eile. O jei dar tavo RAM'a uzpuole alaus virusai, tai ir mastymo procesas suleteja..

)))))))
Bet siaip - abi iseitis as apmasciau staigiai.
Jei priesininkai bus pakankamai stiprus - nesiu kudasiu (begu pakankamai greit - pasitikiu savimi).
Jei priesininkai, kad ir nelabai stiprus, bet ginkluoti - nesiu kudasiu.
Jei priesininkai pasirodys bailus ir nelabai vieningi - duosiu i skura.
Svarbiausia - varineti visus vienoj eilej, kad neuzpultu is keliu pusiu.
Tai man dalinai pavyko (aciu treneri, uz ikalta pamoka), nes kad ir pabegiojau, bet jie jautesi pakankamai nepatogiai.
Ir be to - prasidejus kovai/mustynems/bet kam, pajutau, kad galiu juos iveikt, tada nutariau ir dvirati issaugot.
Ju klaidos -
1. nesugebejo manes apsupt
2. nesugebejo pargriaut
3. nebuvo tiek vieningi, kad pultu kartu
4. per daug kreipe demesi i uzpuolimo objekta (dvirati), o ne i tai, kad reiketu pirma savininka pridauzt.
5. ju nestiprus ir nevisai tikslus smugiai nepadare normalios bedos man
6. po keliu praleistu smugiu sutriko ir puolimas tapo truputeli chaotiskas...