Pagrindines diskusijos > Kovos menai

VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)

<< < (20/21) > >>

barokas:
Nesiūlyčiau kravmaga, pirma kažkokios elementarios minimalios technikos bazės reik, boksas, kikboksas, muaythai ar kažkas panašaus, kad suprast ir išdirbt kaip kokį smūgi išmest, + imtynės, bjj, dziudo, kudo ar panašiai kad nestresuot ant žemės atsidūrus ir bent jau apsigint sugebėt, kravmagoj kiek teko susidurt pagrindas į žmogiškus instinktus, greitas kontraatakas, šiaip sakyčiau modernios kaimo razborkės, if he dies, he dies  :bandit:

Gdriuz:
Ačiū visiems už pasiūlimus, bet tiesa yra ta kad tenka ne tik prie norų bet ir klubo lokacijos ir treniruočių laiko derintis, tai labai svarbu (darbas, šeima, laikas brangus malonumas) tad domina du klubai Šilainiuose, Kudo - Hakuto (Grizlis) ir Shindokai - Tora, gal kas gali pakomentuoti apie trenerius bei šiaip apie bendrą atmosferą?

Algirdas Šadys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Va, gerbiamieji, mano nauja veikla. Savigyna, kaip aš ją suprantu. Vyriškas brutalus sportas, kiek jo normaliam žmogui reikia ( su varžybom). Tradiciniai kovos menai su plastika, akrobatika, ginklais ir estetika ( čia daugiau merginoms). Projektas nekomercinis, kolektyvas draugiškas, inventoriaus iki valiai, salė spartietiška, bet jauki. Karoliniškių gimnazistams ir skurdiems fanatikams treniruotės nemokamos.

Edvinaasa:
Sveiki man 17 ir žadu pradėti lankyti boksa, ar nebus per vėlai ką nors pasiekti ?  :-)

Ačiū!

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki man 17 ir žadu pradėti lankyti boksa, ar nebus per vėlai ką nors pasiekti ?  :-)

Ačiū!

--- Baigti citatą ---

Yra pavyzdžių, kai tokiame amžiuje pradėję sportuot boksą nemažai pasiekia. Jei iki to laiko nebuvo sėdėta prie kompiuterio :) Dabartinis sunkaus svorio čempionas Anthony Joshua boksu užsiiminėt pradėjo 18 metų, tačiau iki tol buvo atletas, sprinteris, žaidė futbolą.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją