Pagrindines diskusijos > Kovos menai

VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)

<< < (18/21) > >>

Teadrinker:
OSS :)
Norėčiau paklausti dėl kovos menų treniruočių, o tiksliau kas labiausiai tiktu liekno sudėjimo ganetinai aukštam, lanksčiam ir greitam žmogui? Labai norėtusi trenituotis shotokan arba fudokan karate, tik kiek žinau labai daug kur orientuojamasi tik į vržybas bei taikomas amžiaus cenzas (man apie 30). Tikslas yra tik savigynai, nebent treniruodamasis pakeisčiau nuomone ir dalyvaučiau dar varžybose. Labai gerbiu kitus stilius kaip kyokushin, muay thai, bet nemanau, kad tai mano sudėjimo tipui, nes kaip minėjau, esu lieknas ir neturiu tos masės, kad sugebėti atlaikyti daug smugių į šonkaulius (sunkoka svorio priauginti, medžiagų apykaita greita). Gal kas žinot kokie atsiliepimai apie karate klubą Kaminari?
Taip pat norėčiau paklausti ką iš imtynių glima būtų lankyti (BJJ, dziudo, sambo) domina, tik neteko matyti, kad būtų kokie klubai naujamiestyje arba nelabai toli.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiOSS :)
Norėčiau paklausti dėl kovos menų treniruočių, o tiksliau kas labiausiai tiktu liekno sudėjimo ganetinai aukštam, lanksčiam ir greitam žmogui? Labai norėtusi trenituotis shotokan arba fudokan karate, tik kiek žinau labai daug kur orientuojamasi tik į vržybas bei taikomas amžiaus cenzas (man apie 30). Tikslas yra tik savigynai, nebent treniruodamasis pakeisčiau nuomone ir dalyvaučiau dar varžybose. Labai gerbiu kitus stilius kaip kyokushin, muay thai, bet nemanau, kad tai mano sudėjimo tipui, nes kaip minėjau, esu lieknas ir neturiu tos masės, kad sugebėti atlaikyti daug smugių į šonkaulius (sunkoka svorio priauginti, medžiagų apykaita greita). Gal kas žinot kokie atsiliepimai apie karate klubą Kaminari?
Taip pat norėčiau paklausti ką iš imtynių glima būtų lankyti (BJJ, dziudo, sambo) domina, tik neteko matyti, kad būtų kokie klubai naujamiestyje arba nelabai toli.

--- Baigti citatą ---
Paieškok čia klubų Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Gdriuz:
Sveiki,
Gal senbūviai iš savo patirties skrynios ištrauks pora patarimų. Esu stambokas 115 kg, 187 cm ūgio, 33 m. vyrukas kuris norėtų išbandyti kovos menus prieš pensiją, tik kad nelabai įsivaizduoju kas labiausiai tiktų, fizinis pasirengimas - bėgiojimas ir darbas su svoriais, tai ištvermės šiek tiek yra.

Gokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
Gal senbūviai iš savo patirties skrynios ištrauks pora patarimų. Esu stambokas 115 kg, 187 cm ūgio, 33 m. vyrukas kuris norėtų išbandyti kovos menus prieš pensiją, tik kad nelabai įsivaizduoju kas labiausiai tiktų, fizinis pasirengimas - bėgiojimas ir darbas su svoriais, tai ištvermės šiek tiek yra.

--- Baigti citatą ---
Kokie kovos menaivdomina?

linktiesos:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiOSS :)

--- Baigti citatą ---

to. Taedrinker. Jeigu esi aukstas, plonas, tau tiktu Shotokan. Fudokane technikos daugiau, bet mustis ten vargu ar ismoksi. Jeigu nori tikrai ismokti mustis, mokykis kokio nors Bokso (anglisko, tailandietisko ar kitokio). Imtynes, pagal tavo kuno sudejima, tau nelabai tiks. Rytu kovos menai pasizymi tuo, kad daug metu jais uzsiiminejes, gatveje gali buti tiesiog sumustas nelabai sportisko vyruko. Pavadinimas kovos menai yra salyginis, daugiau suformuotas visokiu filmu.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją