Pagrindines diskusijos > Kovos menai
VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)
paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Paslaptis irgi prisitatuirtavęs, nu ir ką? Geras ir nepiktybinis žmogus, be to, nors ir nevartoja alkoholio, į FC gimtadienius visada atvažiuoja :kikena:
--- Baigti citatą ---
Pagavai,arimanai, akmenį į savo daržą?
arimanas:
:angel: Nu čia jau mano botaniko prigimtis, nieko negaliu padaryt. Nors ok, prisipažinsiu, kai su stiliuku ir prasme, tai gerai atrodo. Pvz., turiu draugelį, kuris pasidarė įdagą, baltišką svastiką, taip prie laužo. Kad savo svarbų gyvenimo momentą pažymėt. Va čia tai reik kiaušus turėt. Kitas draugelis, Stiferių vokalistas, irgi pasidarė tokią masyvią, gerai atrodo, bo su ten visokiom maginėm prasmėm ir šiaip gana originaliai. Bet kai ten priraito banalių traiblų visokių, tai atrodo durnai, fui fui, žiauriai nemėgstu.
O į gimtadienius neturiu laiko važinėt, net į savo nenuvažiuoju, švenčia be manęs.
Rimbas:
Registruotis arba Prisijungti :angel: Nu čia jau mano botaniko prigimtis, nieko negaliu padaryt. Nors ok, prisipažinsiu, kai su stiliuku ir prasme, tai gerai atrodo. Pvz., turiu draugelį, kuris pasidarė įdagą, baltišką svastiką, taip prie laužo. Kad savo svarbų gyvenimo momentą pažymėt. Va čia tai reik kiaušus turėt. Kitas draugelis, Stiferių vokalistas, irgi pasidarė tokią masyvią, gerai atrodo, bo su ten visokiom maginėm prasmėm ir šiaip gana originaliai. Bet kai ten priraito banalių traiblų visokių, tai atrodo durnai, fui fui, žiauriai nemėgstu.
O į gimtadienius neturiu laiko važinėt, net į savo nenuvažiuoju, švenčia be manęs.
--- Baigti citatą ---
Tai čia tipo atsiprašei už najiezdą, ar ketini būt nubaustas?
jurate:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
man 25, ne uz kalnu bus 26. Esu liekno kuno sudejimo, lankau treniruokliu sale. Mane domina kovos menai, kurie yra sporto nepaliesti, kur ne medalis yra pagrindinis tikslas, o kur demesis rodomas savigynai.
Ar kas is tokiu kovos menu kaip goju-ryu karate, won hwa do, na gal ushu ar wing chun butu geriausiu pasirinkimu? Siaip tikiuos rimtiems uzsiemimams man neivarys pesimizmo, kad per senas pradeti uzsimineti.. Nes noro ismokti apsisaugoti yra daug.
Is anksto dekoju uz patarimus.
--- Baigti citatą ---
Sveikas ;),
ateik į Paco g. 4, Vilniuje, (karate Goju ryu) arba Saltoniškių g. 29, Vilniuje (Ninjutsu) (4 aukštas, 23 k.). Gal kuris vienas iš šių sudomins? :)
Saxum:
Goju ryu tai tik čia - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją