Pagrindines diskusijos > Kovos menai
VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)
Ponasponaitis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIš anksto perspėju: dar kurioj temoj atsiras toks pat tekstas - išsitrauksiu ban-hamerį.
--- Baigti citatą ---
Aciu, daug ka suzinojau. Viso gero..
Skeptikas:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
man 25, ne uz kalnu bus 26. Esu liekno kuno sudejimo, lankau treniruokliu sale. Mane domina kovos menai, kurie yra sporto nepaliesti, kur ne medalis yra pagrindinis tikslas, o kur demesis rodomas savigynai.
Ar kas is tokiu kovos menu kaip goju-ryu karate, won hwa do, na gal ushu ar wing chun butu geriausiu pasirinkimu? Siaip tikiuos rimtiems uzsiemimams man neivarys pesimizmo, kad per senas pradeti uzsimineti.. Nes noro ismokti apsisaugoti yra daug.
Is anksto dekoju uz patarimus.
--- Baigti citatą ---
Eik ir tikrink. Salėje, kurioje tave konkrečiai "padės į vietą" ir pasilik. Arba nepasilik, jei nepatiks atmosfera ;) Visa kita - gryna teorija...
arimanas:
Kokius dalykus turi matyt salėj:
1. Įėjus salėn matosi darbas. Chebra prakaituoja.
2. Matos disciplina, ne turgus.
3. Treneris ne kampe krapšto nosį, o jo visur pilna.
4. Konkretus fizinis krūvis, bendras ir specifinis fizinis pasiruošimas.
5. Inventorius. letenos, apsaugos, svoriai, balvonai ir t.t.
6. Nėra ,,mirtinų technikų", ,,bekontaktinės kovos" ir maldų ateiviams iš Sirijaus.
7. Turi būt mėlynių.
8. Turi būt sparingai.
9. Turi būt sunku.
10. Neturi būt bukų marozų, o draugiški, geranoriški žmonės,kurie priima grupėn ir padeda mokytis.
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiKokius dalykus turi matyt salėj:
1. Įėjus salėn matosi darbas. Chebra prakaituoja.
2. Matos disciplina, ne turgus.
3. Treneris ne kampe krapšto nosį, o jo visur pilna.
4. Konkretus fizinis krūvis, bendras ir specifinis fizinis pasiruošimas.
5. Inventorius. letenos, apsaugos, svoriai, balvonai ir t.t.
6. Nėra ,,mirtinų technikų", ,,bekontaktinės kovos" ir maldų ateiviams iš Sirijaus.
7. Turi būt mėlynių.
8. Turi būt sparingai.
9. Turi būt sunku.
10. Neturi būt bukų marozų, o draugiški, geranoriški žmonės,kurie priima grupėn ir padeda mokytis.
--- Baigti citatą ---
Va jų reikia, žinok...Jie yra ta jėga- blogoji- kuri daro taip, kad jaustųsi afigienai kieti, o tai skatina ir liurbius pasitempt. Aš rimtai. Jei valdomi marozai- nesikeikia, yra savo vietoje t.y. Treneris juos salėje pilnai kontroliuoja- jie yra gerai. Jie jokiu būdu negali tapti pavyzdžiu, bet kad kartais į juos lygiuotus, būtų visai neblogai. Bent jau Panevėžy tas pastebėtina :D
arimanas:
Na, kad kontroliuoji juos salėj, tai nereiškia, kad jie gatvėj neprisidirbs. Dar TKD laikais buvo pora tokių veikėjų su manim grupėj, tai nežinau, kokia ten iš jų nauda... Gerai nepamenu, bet atrodo, kad pats treneris paskiau jau paprašė jų nebeateit... O ir šiaip nelabai supratau, į ką ten galima lygiuotis?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją