Pagrindines diskusijos > Kovos menai
VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)
Daliuz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiBrizo nuorodą gavau, perskaityti visko dar nespėjau, bet apskritai atrodo rimtas darbas. Pasiūlymas būtų toks - aš sutvarkau tekstą gramatiškai-stilistiškai, o paskui, jei turim jo aprašomos šakos specų - tegu tą aprašomą šaką pasižiūri (kad ir čia gi galima įmest, kad visiem prieinama būtų) - ir pasako, ar yra kokių tai esminių nukrypimų nuo tikrovės. Šitokiu būdu per porą sav. sutvarkom ir metam į tinklapį?
--- Baigti citatą ---
kur straipsnis? :)
J.:
idomiai,tai naujokas turi perskaityt visa foruma ir visus temu puslapius kad galetu pasireikst.
butu gerai jei butu speciali nuoroda kur ir skelbtu ir klausinetu,tegu ir kartotusi.
meistrai,ku jusu kovine kantrybe? :angel:
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiidomiai,tai naujokas turi perskaityt visa foruma ir visus temu puslapius kad galetu pasireikst.
butu gerai jei butu speciali nuoroda kur ir skelbtu ir klausinetu,tegu ir kartotusi.
meistrai,ku jusu kovine kantrybe? :angel:
--- Baigti citatą ---
Visa kovinė kantrybė saugoma kovoms ;) Viskam kitam, sorry, nelieka :kava:
viktor:
Sveiki,
Norejau pasiteirauti, ar yra Vilniuje rytu kovos menu klubu veteranams. Man 45m. nuo vaikystes domejausi sia sporto saka. Pati pradzia buvo 1980m antakalnyje, pas S Galkauska (kung-fu). sekmadieniais angare vykdavo sparingai. Tikras stimulas! Susirinkdavo ivairaus ,plauko' kovotoju
Ar yra kas nors panasaus dabar? Siuo metu labai domiuosi tai-chi ir ci gun pratimais.
Pgarbiai,
Viktoras (viktor.mak8@gmail.com) 867109980
arimanas:
Galit pasidomėt pas Lapiną, jis užsiima Šaolinio ušu. Arba galit ateit pas mus, į sveikatigumo ar suaugusių grupes. Aš daugiau kovinę sritį propaguoju, o sveikatingumo grupėj užsiima daugiausiai cigunu. Yra ten žmonių ir žymiai vyresnių už tamstą. Bet cigūnas pas juos rimtas :lauzo:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją