Pagrindines diskusijos > Kovos menai

VISIEMS NAUJOKAMS, NORINTIEMS PRADĖT SPORTUOT (šitą perskaitot pirmiausia)

(1/21) > >>

Lonsas:
Pastoviai forume islenda koks jaunuolis, kuris nori pradet kazka, pats nezino ka :) Forumo veteranai, kantrybe kartais nepasizymi (matyt vistik tas kovu stazas savo padare :D) ir nevisada noriai kartoja ta pati teksta 50 karta. O ir jaunuoliai patys nezino ko nori. Tad prasom, kazkas jau viska susistemino ir padare uz mus. Idedu straipsni, kuri toks jaunuolis turi perskaityt ir tada jei jau kas neaisku, su konkreciais klausimais grizt pas senolius :)
Linkas: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

p.s. gal moderai gali iskelt sita tema, kad visada virsuj butu ir rami galva bus :)

Lonsas:
uzbegant ivikiams uz akiu i klausima "o kur galiu rasti (irasyti kovos meno pavadinima)", atsakymas cia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Starka:
+1 seniai reikejo taip  ;-)

Brizas:
jei visa tai būtų gimtąja kalba ir apimtų kiek didesnį ratą (nemačiau ten: karate, bokso, sambo, aikido, ninjutsu, niat nam, ir visos eilės populiarių ušu stilių) išvis būtų  :super:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijei visa tai būtų gimtąja kalba ir apimtų kiek didesnį ratą (nemačiau ten: karate, bokso, sambo, aikido, ninjutsu, niat nam, ir visos eilės populiarių ušu stilių) išvis būtų  :super:

--- Baigti citatą ---

kaip sakant kolega, yra proga pletrai :) manau moderai butu laimingi jei vietoj Mens Fitness, galima butu Fight Club linka imest :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją