AutoriusTema: Maldauju jusu pagalbos  (Skaityti 11465 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Anta_Gangsta

• Svečias
Re: Maldauju jusu pagalbos
« Atsakyti #15 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:31:37 pm »
 O vat mano klasiokas vienas... Jis niekada nespartaves, net nezino kas tai yra  :D na beveik... Tai jis nieko nedares niekada yra ir gime su nezemiska jega... Vat tokiam mutantui tai gerai... tieg jegos turi kad net krautpu galima lyginti su saugusiu net... Vat gera jam pagalvojus...

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:32:51 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu vaa, *****  :icon_bat: , prasideda... Valandėlė, tai kiek? 30 minučių? Panašiai tavo amžiaus, kačialkėje po kokias pusantros valandos (pagal Švarco knygutę) praleisdavau, plius namie po valandą "kočiodavausi". Vėliau, kai klube "nesikočiojau", karate po kelias valandas treniruotė. O ir iki treniruočių kelias užimdavo apie 40 minučių. Į vieną pusę. Plius dviračiai, futbolas ar ledo ritulys, draugai, grynas oras. Valgydavau už du, bet kaip buvau kūdas, silpnas ir vienas mažiausių klasėje, taip ir buvau. Čia jau turbūt genetika. Mano sūnėnas mažas buvo, sesuo sakė, kad per vasarą išstypo 10 cm, nei sportuodamas nei ką.
Pilvą užsiauginti ir sunku, ir lengva. A vat numesti - tikrai sunku, nekrenta...
O dėl bokso, eik į jį pradžiai. Jei klubas normalus, niekas iš nieko ten nesijuoks. Tik namie dar papildomai treniruokis tai, ką mokino klube (vietoje žaidimų). O tada gal ir ateis drąsa, o gal ir ne...: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .
O jei būsi toks, kaip ir nemaža dalis čia pasireiškusių naujokų - taip ir liksi dūchas, kietas tik kompiuteryje.

Tai yra normali valanda, nu kartais ir ilgiau uztrunku bet jei tik kazko nespeju atlikt

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:36:41 pm »
Beja ar galit dar kai ka paaiskint jei jusu mirtinai neuzknisau  :barnis: ... Nesuprantu drakese mokykloi du ar tris kartus musiausiu pries du kart uz mane silpnesnius uz mane zmones taciau pralaimejau!!!! wtf?!?! Ir dabar yra toks pacanas net ne vienas vos ne per puse uz mane stipresni bet mane paguldo kaip nieka net bokso ar dar ko nelanke... negi as toks nubas?  :kraujas:

Mifas

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:45:40 pm »
Manau mustynes tokiose situacijose mazai ka issprendzia, geriau butu pakeist mokykla.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #19 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:46:23 pm »
Beja ar galit dar kai ka paaiskint jei jusu mirtinai neuzknisau  :barnis: ... Nesuprantu drakese mokykloi du ar tris kartus musiausiu pries du kart uz mane silpnesnius uz mane zmones taciau pralaimejau!!!! wtf?!?! Ir dabar yra toks pacanas net ne vienas vos ne per puse uz mane stipresni bet mane paguldo kaip nieka net bokso ar dar ko nelanke... negi as toks nubas?  :kraujas:

Dabar PERSPĖJIMAS. Tvarkykis su gramatika, nes neįmanoma nieko suprasti.

O dabar, pagal ką sprendi, kad jie yra silpnesnis per pusę už tave? Gal tas tavo manymas ir iš karto užprogramuoja tave pralaimėjimui.  Ir jei ir toliau sportuosi prie kompo, kaip ir sakiau savo žinutėje paskutiniame sakinyje.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:46:23 pm »

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:05:14 pm »
Dabar PERSPĖJIMAS. Tvarkykis su gramatika, nes neįmanoma nieko suprasti.

O dabar, pagal ką sprendi, kad jie yra silpnesnis per pusę už tave? Gal tas tavo manymas ir iš karto užprogramuoja tave pralaimėjimui.  Ir jei ir toliau sportuosi prie kompo, kaip ir sakiau savo žinutėje paskutiniame sakinyje.

Todel kad as istengiu padaryti bent 5 prisitraukimus tie viena ar antra vos istraukia...
Butinai atkreipsiu demesi i gramatika :) dekui uz perspejima  :-)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #21 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:32:01 pm »
Todel kad as istengiu padaryti bent 5 prisitraukimus tie viena ar antra vos istraukia...
Butinai atkreipsiu demesi i gramatika :) dekui uz perspejima  :-)

tai tu reiškias stipresni ir už mane  :bijo: ... Aš tik kokius 4  tepadarau...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:43:29 pm »

Ir dar va tiesa... ka daryti kad ta morala pegerint ir drasos bei istvermes gauti? 
nori sužinot kaip tapti morališkai ir psihologiškai stipriu ....paradžiai savo kompa sudubasink   :punch:,o paskui žiūresim kaip padėt   :kikena:

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:48:17 pm »
tai tu reiškias stipresni ir už mane  :bijo: ... Aš tik kokius 4  tepadarau...

Ka turi omeny? juk aiskiai zinai kad maane kai suda supizdintum  :-(

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:54:26 pm »
nori sužinot kaip tapti morališkai ir psihologiškai stipriu ....paradžiai savo kompa sudubasink   :punch:,o paskui žiūresim kaip padėt   :kikena:

reiskia pirmai turiu nustot zaisti prie kompo... as neistversiu!!!!!!!!!!!!!  :-(  :-(  :-(  :-(  :-( :A  :E nu pasistenksiu jau...  :-( :E jei man taip nebus >>>  :banging:  :banging:  :banging:

« Atsakyti #24 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:54:26 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #25 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:57:48 pm »
Ka turi omeny? juk aiskiai zinai kad maane kai suda supizdintum  :-(

Antra pastaba - NESIKEIK. Po trečios - eisi pailsėt.

Ir tą ir turiu omeny, kad prisitraukimų skaičius nėra stiprumo rodiklis.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2011 Spa 26, 22:09:41 pm »
Dūrą vaikis stumdo, o jūs čia liejatės  :luztu:

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2011 Spa 27, 09:21:23 am »
Dūrą vaikis stumdo, o jūs čia liejatės  :luztu:
Tik vienas pamate TIKRA esme  :D
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:20:37 pm »
Esi silpnas ne fiziškai. O psichologiškai. Aš taip pat 5 prisitraukimus padarau. Bet tai nerodiklis, kad mūsų jėgos lygios. Turi suprasti, kad užsikačialinęs, išmokęs ale muštis nuo tavęs visi neatsikabins. Tą gali padaryti ir nesportavęs. Gavai galvon viena kartą, kelkis ir eik toliau kaltis. Ir taip ilgai ir nuobodžiai kol tavo piešininkas pasiduos pats. Čia ir parodysi kitą stirpybę, po dviejų trijų tokių muštynių, visi pagalvos ai pizdu su juo neįdomu, jis nepasiduoda. Jis stipresnis ir t.t. Va tada ir padės sportas, ir mokėjimas kovoti.

Pkalusk savęs ką tua duoda koks l2, wow, dota ar kas panašasu. Ir ką tau duoda tas laikas praleistas sportuojant? Štai tau ir atsakymas kur rasti laiko. Atmink žaidimai naudos neduoda, o sportas visapusė nauda ;)
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:37:20 pm »
Nu gyventų šitas vaikis Vilniuje, tai, sakyčiau, varyk pas mane :D  Čia išvis socialinių įgūdžių ir užimtumo problema yra, o ne kažkokio silpnumo fizinio. Rašo vaikis pusiau durniuodamas, nori kažko -neaišku ko. Kiečiausias klasėj noriu būt ir t.t. :kikena: Aiškiai neturi kuo užsiimt. Nu bet ištokių būna, kad kačerginai išauga. Pas pusę forumiečių turbūt kovos menai prasidėjo panašiai-iš noro į snukį duot kokiam blogiečiui. Nugalėt drakoną ir pačiam tapt drakonu :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

« Atsakyti #29 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:37:20 pm »