AutoriusTema: Maldauju jusu pagalbos  (Skaityti 11463 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Anta_Gangsta

• Svečias
Maldauju jusu pagalbos
« įjungtas: 2011 Spa 25, 15:42:02 pm »
Sveiki! Esu naujas narys cia  :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
 Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas  :nezino:
 Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-( 6 toja klaseja buvo taip  :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja...  :-( Laukiu jusu patarimu  :-) nenoriu buti slabaku  :(
« Paskutinis taisymas: 2011 Spa 25, 15:44:08 pm nuo Anta_Gangsta »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Maldauju jusu pagalbos
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Spa 25, 15:51:21 pm »
Slabakas - čia ne fizinė, o moralinė kategorija.
Tad jei morališkai viskas tvarkoje, tai eik i judo ir aktyviai treniruokis. Suformuosi raumenyną 100 proc.
Vėliau dar galėsi boksą dadėti. Gal kam į galvą reikės duot...:)

Bet jei vidus yra slabako, tai čia mažai kas tau padės.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Spa 25, 16:12:22 pm »
As galiu mustis tai ne beda... taciau as seip esu silpnas... man nesunku stoti i kova nors jei zinau kad pralaimesiu man nera baisu buti sumustam beda ta kad kitiem as zalos padarau labai mazai...

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Spa 25, 16:59:45 pm »
Anta_Gangsta:
Citata
As galiu mustis tai ne beda...
beda jei gauni...
Siaip gerai Smauglys parase  :handshake:

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Spa 25, 17:07:41 pm »
Neklausyk, kad esi tik TU VIENAS slabakas. Tokių daug yra. Ne visi tik žino, kaip pasielgtų vienoje ar kitoje situacijoje...Kol nesusidūrę, visi galvoja kad čia bus taip ar taip...kas kita, kada TAI atsitinka. Tikrai to netaikau nei Smaugliui nei Sakalui. Čia šiaip, kaip būna gyvenime.
Pirmiausia-susirask klubą, nes be jo bus labai sunku ir jei niekada nesi nieko sportavęs- nieko ir nebus. Patarimų   rasi internete- su pamokymais, pamokomis ir t.t. Tik naudos ar bus iš to...Treneris visada padės, paaiškins ir pats tarp kitų sportuojančių pasijusi kitaip. pajudėsi, suprasi ką gali ir ko ne, net prieš vieną žmogų. Tada suprasi, kiek galėtum prieš kelis. Tik išmokęs judėti vienas prieš vieną, galėsi mokytis prieš kelis. Kol nežinai savo fizinių, psichologinių galimybių- tol nieko nemoki. Taip jau yra . Susirask klubą ir pradėk, va čia yra svarbiausia. O visa kita sudėlios Gyvenimas. Sėkmės Tau  :handshake:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Spa 25, 17:07:41 pm »

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2011 Spa 26, 10:15:36 am »
Sveiki! Esu naujas narys cia  :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
 Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas  :nezino:
 Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-( 6 toja klaseja buvo taip  :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja...  :-( Laukiu jusu patarimu  :-) nenoriu buti slabaku  :(

Kuriame mieste gyveni?

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2011 Spa 26, 13:34:58 pm »
Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-(
 [...] ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ?

Bijau, kad jei jaunikaitis gautų galimybę dominuoti, būtų žiauru...  :D
O šiaip skriaudžia ne fiziškai, o moraliai silpnus.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2011 Spa 26, 16:06:37 pm »
taip. Jeigu žmogus kirmėlė iš vidaus, tai augink raumenyną neauginęs. Bus tiesiog raumeninga kirmėlė.  Turiu keletą mokinių, kuriems pagailėjo gamta stoto ir jėgos fizinės, bet užtat dvasia kokia... Maži, kūdi, bet fanatiškai vasarą į treniruotes vaikščiojo, nesiskundė, nedejavo, liejo kraują ir prakaitą kas antrą dieną. Žmona pamatė juos po vasaros, tai išsižiojo net. Buvo silpni, sulinkę,paniurę, o dabar tiesūs, šypsosi, matosi, kad savim pasitiki,į varžybas veržiasi, sparinguojasi kas treniruotę PO PUSVALANDĮ non stop. Sako, oho, darbą padarei. Koks ten mano darbas... jeigu žmogus nenorėtų ir nekaifuotų nuo to, ką daro, tai treniruok netreniravęs, nieko nebus.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #8 įjungtas: 2011 Spa 26, 17:34:24 pm »
Na, svarbiausi dalykai jau parasyti:
eini i kovos meno kluba (karate, dziudo, wingchun ir kt) ir sportuoji. Sustipresi ir pakeisi savo mastyma.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:12:53 pm »
7 klasėj ir turi ribotas laiko galimybes? hmm...kuo užsiėmęs, kad negali skirti 1,5-2val. porą kartų į savaitę?
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:12:53 pm »

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:48:23 pm »

Visagine, cia yra te vienas boxo klubas :( bet as lankau tik kacialka i boxa as kazkaip bijau rodytis kad neisjuoktu...  :-(

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #11 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:50:15 pm »
7 klasėj ir turi ribotas laiko galimybes? hmm...kuo užsiėmęs, kad negali skirti 1,5-2val. porą kartų į savaitę?

Nera kur as gyvenu tokiu dalyku tik boxo klubas...

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:53:36 pm »

Dar man reikia nuo pc priklausomybes ir kitu kompiuteriniu zaidimu atprasti  :luztu: o seip as kacialke lankau kas antra diena po valandele ir kai netingiu namie atsispaudimus bei presa darau  :chmm:

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:57:49 pm »
 O gal galima ka nors home edition pasiulyt? nes mieste nedaug kas be yra pas mane, gyvenu Visagine, o dar visiem sitiem dalykam reikalingiem sportui pajamu nedaug turiu  :-( ... Ir dar klausimelis... kokia mityba naudoti jog kuo sparciau sustoret iki norimo svorio? ir ka daryt jog po to atsikratyti pilvo...  Dainiux labai labai aciu ir visiem kitiem uz patarimus :)))))))))  :respect:    :respect:    :respect:   
 Ir dar va tiesa... ka daryti kad ta morala pegerint ir drasos bei istvermes gauti? ar cia jau kaip buvai taip ir busi?

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #14 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:14:40 pm »
Dar man reikia nuo pc priklausomybes ir kitu kompiuteriniu zaidimu atprasti  :luztu: o seip as kacialke lankau kas antra diena po valandele ir kai netingiu namie atsispaudimus bei presa darau  :chmm:

Nu vaa, *****  :icon_bat: , prasideda... Valandėlė, tai kiek? 30 minučių? Panašiai tavo amžiaus, kačialkėje po kokias pusantros valandos (pagal Švarco knygutę) praleisdavau, plius namie po valandą "kočiodavausi". Vėliau, kai klube "nesikočiojau", karate po kelias valandas treniruotė. O ir iki treniruočių kelias užimdavo apie 40 minučių. Į vieną pusę. Plius dviračiai, futbolas ar ledo ritulys, draugai, grynas oras. Valgydavau už du, bet kaip buvau kūdas, silpnas ir vienas mažiausių klasėje, taip ir buvau. Čia jau turbūt genetika. Mano sūnėnas mažas buvo, sesuo sakė, kad per vasarą išstypo 10 cm, nei sportuodamas nei ką.
Pilvą užsiauginti ir sunku, ir lengva. A vat numesti - tikrai sunku, nekrenta...
O dėl bokso, eik į jį pradžiai. Jei klubas normalus, niekas iš nieko ten nesijuoks. Tik namie dar papildomai treniruokis tai, ką mokino klube (vietoje žaidimų). O tada gal ir ateis drąsa, o gal ir ne...: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .
O jei būsi toks, kaip ir nemaža dalis čia pasireiškusių naujokų - taip ir liksi dūchas, kietas tik kompiuteryje.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #14 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:14:40 pm »