AutoriusTema: Maldauju jusu pagalbos  (Skaityti 11454 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Anta_Gangsta

• Svečias
Maldauju jusu pagalbos
« įjungtas: 2011 Spa 25, 15:42:02 pm »
Sveiki! Esu naujas narys cia  :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
 Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas  :nezino:
 Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-( 6 toja klaseja buvo taip  :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja...  :-( Laukiu jusu patarimu  :-) nenoriu buti slabaku  :(
« Paskutinis taisymas: 2011 Spa 25, 15:44:08 pm nuo Anta_Gangsta »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Maldauju jusu pagalbos
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Spa 25, 15:51:21 pm »
Slabakas - čia ne fizinė, o moralinė kategorija.
Tad jei morališkai viskas tvarkoje, tai eik i judo ir aktyviai treniruokis. Suformuosi raumenyną 100 proc.
Vėliau dar galėsi boksą dadėti. Gal kam į galvą reikės duot...:)

Bet jei vidus yra slabako, tai čia mažai kas tau padės.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Spa 25, 16:12:22 pm »
As galiu mustis tai ne beda... taciau as seip esu silpnas... man nesunku stoti i kova nors jei zinau kad pralaimesiu man nera baisu buti sumustam beda ta kad kitiem as zalos padarau labai mazai...

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Spa 25, 16:59:45 pm »
Anta_Gangsta:
Citata
As galiu mustis tai ne beda...
beda jei gauni...
Siaip gerai Smauglys parase  :handshake:

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Spa 25, 17:07:41 pm »
Neklausyk, kad esi tik TU VIENAS slabakas. Tokių daug yra. Ne visi tik žino, kaip pasielgtų vienoje ar kitoje situacijoje...Kol nesusidūrę, visi galvoja kad čia bus taip ar taip...kas kita, kada TAI atsitinka. Tikrai to netaikau nei Smaugliui nei Sakalui. Čia šiaip, kaip būna gyvenime.
Pirmiausia-susirask klubą, nes be jo bus labai sunku ir jei niekada nesi nieko sportavęs- nieko ir nebus. Patarimų   rasi internete- su pamokymais, pamokomis ir t.t. Tik naudos ar bus iš to...Treneris visada padės, paaiškins ir pats tarp kitų sportuojančių pasijusi kitaip. pajudėsi, suprasi ką gali ir ko ne, net prieš vieną žmogų. Tada suprasi, kiek galėtum prieš kelis. Tik išmokęs judėti vienas prieš vieną, galėsi mokytis prieš kelis. Kol nežinai savo fizinių, psichologinių galimybių- tol nieko nemoki. Taip jau yra . Susirask klubą ir pradėk, va čia yra svarbiausia. O visa kita sudėlios Gyvenimas. Sėkmės Tau  :handshake:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Spa 25, 17:07:41 pm »

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2011 Spa 26, 10:15:36 am »
Sveiki! Esu naujas narys cia  :-) Bet man labai labai reikalinga jusu pagalba aktyvieji sportininkai :)
 Taigi atvejis toks: man 14 metu ir didziausia mano nelaime yra ta kad gimiau ir esu labai labai silpnas  :nezino:
 Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-( 6 toja klaseja buvo taip  :bijo: kad net nenorejau eiti i mokykla... Stengiuosiu sportuoti ir treniruotis bet vis tiek... Taigi labai prasau jei nesunku padekit ir parasykit kokia veikla ir kaip man uzsiimti :) O gal jau esu per senas ir ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ? Esu pasiruoses bet kokiom treniruotem, beja laiko laisvo beveik neturiu, bet ka nors sugalvociau... Pagelbekit prasau, busiu labai dekingas :help: Beja gal dar galit kokia mityba pasiulit nebloga? pajamos jei ka labai mazos seimoja...  :-( Laukiu jusu patarimu  :-) nenoriu buti slabaku  :(

Kuriame mieste gyveni?

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2011 Spa 26, 13:34:58 pm »
Klaseja esu silpniausias, na beveik... Ir man tai labai nepatinka, pavargau klausyti patyciu ir buti skriaudziamas bei stumdomas  :ramentai:   :-(
 [...] ar galeciau dasivyti klasiokus ir iskilti i virsu ?

Bijau, kad jei jaunikaitis gautų galimybę dominuoti, būtų žiauru...  :D
O šiaip skriaudžia ne fiziškai, o moraliai silpnus.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2011 Spa 26, 16:06:37 pm »
taip. Jeigu žmogus kirmėlė iš vidaus, tai augink raumenyną neauginęs. Bus tiesiog raumeninga kirmėlė.  Turiu keletą mokinių, kuriems pagailėjo gamta stoto ir jėgos fizinės, bet užtat dvasia kokia... Maži, kūdi, bet fanatiškai vasarą į treniruotes vaikščiojo, nesiskundė, nedejavo, liejo kraują ir prakaitą kas antrą dieną. Žmona pamatė juos po vasaros, tai išsižiojo net. Buvo silpni, sulinkę,paniurę, o dabar tiesūs, šypsosi, matosi, kad savim pasitiki,į varžybas veržiasi, sparinguojasi kas treniruotę PO PUSVALANDĮ non stop. Sako, oho, darbą padarei. Koks ten mano darbas... jeigu žmogus nenorėtų ir nekaifuotų nuo to, ką daro, tai treniruok netreniravęs, nieko nebus.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 42
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #8 įjungtas: 2011 Spa 26, 17:34:24 pm »
Na, svarbiausi dalykai jau parasyti:
eini i kovos meno kluba (karate, dziudo, wingchun ir kt) ir sportuoji. Sustipresi ir pakeisi savo mastyma.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:12:53 pm »
7 klasėj ir turi ribotas laiko galimybes? hmm...kuo užsiėmęs, kad negali skirti 1,5-2val. porą kartų į savaitę?
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:12:53 pm »

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:48:23 pm »

Visagine, cia yra te vienas boxo klubas :( bet as lankau tik kacialka i boxa as kazkaip bijau rodytis kad neisjuoktu...  :-(

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #11 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:50:15 pm »
7 klasėj ir turi ribotas laiko galimybes? hmm...kuo užsiėmęs, kad negali skirti 1,5-2val. porą kartų į savaitę?

Nera kur as gyvenu tokiu dalyku tik boxo klubas...

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:53:36 pm »

Dar man reikia nuo pc priklausomybes ir kitu kompiuteriniu zaidimu atprasti  :luztu: o seip as kacialke lankau kas antra diena po valandele ir kai netingiu namie atsispaudimus bei presa darau  :chmm:

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2011 Spa 26, 19:57:49 pm »
 O gal galima ka nors home edition pasiulyt? nes mieste nedaug kas be yra pas mane, gyvenu Visagine, o dar visiem sitiem dalykam reikalingiem sportui pajamu nedaug turiu  :-( ... Ir dar klausimelis... kokia mityba naudoti jog kuo sparciau sustoret iki norimo svorio? ir ka daryt jog po to atsikratyti pilvo...  Dainiux labai labai aciu ir visiem kitiem uz patarimus :)))))))))  :respect:    :respect:    :respect:   
 Ir dar va tiesa... ka daryti kad ta morala pegerint ir drasos bei istvermes gauti? ar cia jau kaip buvai taip ir busi?

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #14 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:14:40 pm »
Dar man reikia nuo pc priklausomybes ir kitu kompiuteriniu zaidimu atprasti  :luztu: o seip as kacialke lankau kas antra diena po valandele ir kai netingiu namie atsispaudimus bei presa darau  :chmm:

Nu vaa, *****  :icon_bat: , prasideda... Valandėlė, tai kiek? 30 minučių? Panašiai tavo amžiaus, kačialkėje po kokias pusantros valandos (pagal Švarco knygutę) praleisdavau, plius namie po valandą "kočiodavausi". Vėliau, kai klube "nesikočiojau", karate po kelias valandas treniruotė. O ir iki treniruočių kelias užimdavo apie 40 minučių. Į vieną pusę. Plius dviračiai, futbolas ar ledo ritulys, draugai, grynas oras. Valgydavau už du, bet kaip buvau kūdas, silpnas ir vienas mažiausių klasėje, taip ir buvau. Čia jau turbūt genetika. Mano sūnėnas mažas buvo, sesuo sakė, kad per vasarą išstypo 10 cm, nei sportuodamas nei ką.
Pilvą užsiauginti ir sunku, ir lengva. A vat numesti - tikrai sunku, nekrenta...
O dėl bokso, eik į jį pradžiai. Jei klubas normalus, niekas iš nieko ten nesijuoks. Tik namie dar papildomai treniruokis tai, ką mokino klube (vietoje žaidimų). O tada gal ir ateis drąsa, o gal ir ne...: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .
O jei būsi toks, kaip ir nemaža dalis čia pasireiškusių naujokų - taip ir liksi dūchas, kietas tik kompiuteryje.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #15 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:31:37 pm »
 O vat mano klasiokas vienas... Jis niekada nespartaves, net nezino kas tai yra  :D na beveik... Tai jis nieko nedares niekada yra ir gime su nezemiska jega... Vat tokiam mutantui tai gerai... tieg jegos turi kad net krautpu galima lyginti su saugusiu net... Vat gera jam pagalvojus...

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:32:51 pm »
Nu vaa, *****  :icon_bat: , prasideda... Valandėlė, tai kiek? 30 minučių? Panašiai tavo amžiaus, kačialkėje po kokias pusantros valandos (pagal Švarco knygutę) praleisdavau, plius namie po valandą "kočiodavausi". Vėliau, kai klube "nesikočiojau", karate po kelias valandas treniruotė. O ir iki treniruočių kelias užimdavo apie 40 minučių. Į vieną pusę. Plius dviračiai, futbolas ar ledo ritulys, draugai, grynas oras. Valgydavau už du, bet kaip buvau kūdas, silpnas ir vienas mažiausių klasėje, taip ir buvau. Čia jau turbūt genetika. Mano sūnėnas mažas buvo, sesuo sakė, kad per vasarą išstypo 10 cm, nei sportuodamas nei ką.
Pilvą užsiauginti ir sunku, ir lengva. A vat numesti - tikrai sunku, nekrenta...
O dėl bokso, eik į jį pradžiai. Jei klubas normalus, niekas iš nieko ten nesijuoks. Tik namie dar papildomai treniruokis tai, ką mokino klube (vietoje žaidimų). O tada gal ir ateis drąsa, o gal ir ne...: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti .
O jei būsi toks, kaip ir nemaža dalis čia pasireiškusių naujokų - taip ir liksi dūchas, kietas tik kompiuteryje.

Tai yra normali valanda, nu kartais ir ilgiau uztrunku bet jei tik kazko nespeju atlikt

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:36:41 pm »
Beja ar galit dar kai ka paaiskint jei jusu mirtinai neuzknisau  :barnis: ... Nesuprantu drakese mokykloi du ar tris kartus musiausiu pries du kart uz mane silpnesnius uz mane zmones taciau pralaimejau!!!! wtf?!?! Ir dabar yra toks pacanas net ne vienas vos ne per puse uz mane stipresni bet mane paguldo kaip nieka net bokso ar dar ko nelanke... negi as toks nubas?  :kraujas:

Mifas

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:45:40 pm »
Manau mustynes tokiose situacijose mazai ka issprendzia, geriau butu pakeist mokykla.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #19 įjungtas: 2011 Spa 26, 20:46:23 pm »
Beja ar galit dar kai ka paaiskint jei jusu mirtinai neuzknisau  :barnis: ... Nesuprantu drakese mokykloi du ar tris kartus musiausiu pries du kart uz mane silpnesnius uz mane zmones taciau pralaimejau!!!! wtf?!?! Ir dabar yra toks pacanas net ne vienas vos ne per puse uz mane stipresni bet mane paguldo kaip nieka net bokso ar dar ko nelanke... negi as toks nubas?  :kraujas:

Dabar PERSPĖJIMAS. Tvarkykis su gramatika, nes neįmanoma nieko suprasti.

O dabar, pagal ką sprendi, kad jie yra silpnesnis per pusę už tave? Gal tas tavo manymas ir iš karto užprogramuoja tave pralaimėjimui.  Ir jei ir toliau sportuosi prie kompo, kaip ir sakiau savo žinutėje paskutiniame sakinyje.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:05:14 pm »
Dabar PERSPĖJIMAS. Tvarkykis su gramatika, nes neįmanoma nieko suprasti.

O dabar, pagal ką sprendi, kad jie yra silpnesnis per pusę už tave? Gal tas tavo manymas ir iš karto užprogramuoja tave pralaimėjimui.  Ir jei ir toliau sportuosi prie kompo, kaip ir sakiau savo žinutėje paskutiniame sakinyje.

Todel kad as istengiu padaryti bent 5 prisitraukimus tie viena ar antra vos istraukia...
Butinai atkreipsiu demesi i gramatika :) dekui uz perspejima  :-)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #21 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:32:01 pm »
Todel kad as istengiu padaryti bent 5 prisitraukimus tie viena ar antra vos istraukia...
Butinai atkreipsiu demesi i gramatika :) dekui uz perspejima  :-)

tai tu reiškias stipresni ir už mane  :bijo: ... Aš tik kokius 4  tepadarau...

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:43:29 pm »

Ir dar va tiesa... ka daryti kad ta morala pegerint ir drasos bei istvermes gauti? 
nori sužinot kaip tapti morališkai ir psihologiškai stipriu ....paradžiai savo kompa sudubasink   :punch:,o paskui žiūresim kaip padėt   :kikena:

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:48:17 pm »
tai tu reiškias stipresni ir už mane  :bijo: ... Aš tik kokius 4  tepadarau...

Ka turi omeny? juk aiskiai zinai kad maane kai suda supizdintum  :-(

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:54:26 pm »
nori sužinot kaip tapti morališkai ir psihologiškai stipriu ....paradžiai savo kompa sudubasink   :punch:,o paskui žiūresim kaip padėt   :kikena:

reiskia pirmai turiu nustot zaisti prie kompo... as neistversiu!!!!!!!!!!!!!  :-(  :-(  :-(  :-(  :-( :A  :E nu pasistenksiu jau...  :-( :E jei man taip nebus >>>  :banging:  :banging:  :banging:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #25 įjungtas: 2011 Spa 26, 21:57:48 pm »
Ka turi omeny? juk aiskiai zinai kad maane kai suda supizdintum  :-(

Antra pastaba - NESIKEIK. Po trečios - eisi pailsėt.

Ir tą ir turiu omeny, kad prisitraukimų skaičius nėra stiprumo rodiklis.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2011 Spa 26, 22:09:41 pm »
Dūrą vaikis stumdo, o jūs čia liejatės  :luztu:

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2011 Spa 27, 09:21:23 am »
Dūrą vaikis stumdo, o jūs čia liejatės  :luztu:
Tik vienas pamate TIKRA esme  :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:20:37 pm »
Esi silpnas ne fiziškai. O psichologiškai. Aš taip pat 5 prisitraukimus padarau. Bet tai nerodiklis, kad mūsų jėgos lygios. Turi suprasti, kad užsikačialinęs, išmokęs ale muštis nuo tavęs visi neatsikabins. Tą gali padaryti ir nesportavęs. Gavai galvon viena kartą, kelkis ir eik toliau kaltis. Ir taip ilgai ir nuobodžiai kol tavo piešininkas pasiduos pats. Čia ir parodysi kitą stirpybę, po dviejų trijų tokių muštynių, visi pagalvos ai pizdu su juo neįdomu, jis nepasiduoda. Jis stipresnis ir t.t. Va tada ir padės sportas, ir mokėjimas kovoti.

Pkalusk savęs ką tua duoda koks l2, wow, dota ar kas panašasu. Ir ką tau duoda tas laikas praleistas sportuojant? Štai tau ir atsakymas kur rasti laiko. Atmink žaidimai naudos neduoda, o sportas visapusė nauda ;)
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:37:20 pm »
Nu gyventų šitas vaikis Vilniuje, tai, sakyčiau, varyk pas mane :D  Čia išvis socialinių įgūdžių ir užimtumo problema yra, o ne kažkokio silpnumo fizinio. Rašo vaikis pusiau durniuodamas, nori kažko -neaišku ko. Kiečiausias klasėj noriu būt ir t.t. :kikena: Aiškiai neturi kuo užsiimt. Nu bet ištokių būna, kad kačerginai išauga. Pas pusę forumiečių turbūt kovos menai prasidėjo panašiai-iš noro į snukį duot kokiam blogiečiui. Nugalėt drakoną ir pačiam tapt drakonu :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #30 įjungtas: 2011 Spa 27, 12:50:25 pm »
Nu gyventų šitas vaikis Vilniuje, tai, sakyčiau, varyk pas mane :D  Čia išvis socialinių įgūdžių ir užimtumo problema yra, o ne kažkokio silpnumo fizinio. Rašo vaikis pusiau durniuodamas, nori kažko -neaišku ko. Kiečiausias klasėj noriu būt ir t.t. :kikena: Aiškiai neturi kuo užsiimt. Nu bet ištokių būna, kad kačerginai išauga. Pas pusę forumiečių turbūt kovos menai prasidėjo panašiai-iš noro į snukį duot kokiam blogiečiui. Nugalėt drakoną ir pačiam tapt drakonu :kikena:

Tai čia nieko blogo ir nėra. Tik tiek, kad "šiais laikais" surandama pretekstų, kaip čia padaryt taip, kad nesitreniruojant būt stipriam... O gal levelius už surinktus taškus galima nusipirkt, ir būsi kiečiausias. Kad ir ta valanda, praleista kačelkėje. Ją galima praleisti taip, kad vos iš jos išeisi, bet galima paleisti ir taip, kad net prie svarmenų neprisiliesi, bet vis tiek vaikštai į kačelkę...

O ant kiek čia trolinama, tai gal kas kitas šia temą paskaitys ir tyliai nuspręs, kas verta...
« Paskutinis taisymas: 2011 Spa 27, 12:52:08 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2011 Spa 27, 13:05:46 pm »
Tai aišku, kad nieko blogo, pas mane patį taip prasidėjo. irgi panašaus amžiaus buvau, 12 berods metų. Labai jau nedavė gyvent man marozėliai tuometiniai, vis norėjau jiem atkeršyt. Vaikščiojau su draugais į TKD, dar kur senovės laikais čiurlionkėj buvo. Paskui draugai atkrito, nes vistiek po pusmečio treniruočių į galvą gaudavo :kikena: likau aš vienas tada  :lauzo: Motyvacija pasikeitė po 5 metų gal tik.
Carlos Castaneda

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2011 Spa 27, 13:25:30 pm »
Vidinis balsas ir teksto analizė man saka, kad patarimo ieškotojas tiesiog trolina  :teisejas:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2011 Spa 27, 13:44:41 pm »
Tai greičiausiai. Sakau gi, užimtumo problema.
Carlos Castaneda

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #34 įjungtas: 2011 Spa 27, 15:31:12 pm »
Nu gerai... Nerasysiu tada daugiau ir jum nemaisysiu... Dekui visiem nuosirdziai kas pataret ir padejot  :respect:
Atsiprasau uz tai kad taip sutrugdziau visus ir sunervinau. Skaitysiu forumus mokysiuosius ka reikia. Neimaisau jum daugiau, dekui  :-) iki  :handshake:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #35 įjungtas: 2011 Spa 27, 15:44:02 pm »
Nu gerai... Nerasysiu tada daugiau ir jum nemaisysiu... Dekui visiem nuosirdziai kas pataret ir padejot  :respect:
Atsiprasau uz tai kad taip sutrugdziau visus ir sunervinau. Skaitysiu forumus mokysiuosius ka reikia. Neimaisau jum daugiau, dekui  :-) iki  :handshake:
Tu pradėk treniruotis ir mažiau žaisk. Ir viskas bus gerai.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2011 Spa 27, 16:08:43 pm »
:kikena: jeigu netrolini, tai eik į tą boxo klubą, gal visai nieko pasirodys. o jeigu trolini, tai tuo labiau nueik.
Carlos Castaneda

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #37 įjungtas: 2011 Spa 27, 16:49:35 pm »
:kikena: jeigu netrolini, tai eik į tą boxo klubą, gal visai nieko pasirodys. o jeigu trolini, tai tuo labiau nueik.

Nieko as netrolinu... tiesiog man pradedanciajam idomu ir tiek... pats netrolinu o tikru troliu tuo labiau nekenciu...

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2011 Spa 27, 18:15:08 pm »

kad jauciu daugiau net nei puse :)))
o vaikis geras... sako tik boksas yra daugiau nieko ner... ***...  :punch: ; sakytu va bokso ner, ir nezinotu kaip kieciausiu but, tai suprasciau... :D gero bokso pats nusipelne :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #39 įjungtas: 2011 Spa 28, 12:41:06 pm »
 Nu ne taip pasakiau :D boksas yra gerai tik as va labai labai noreciau Judo uzsiimt :) man sis labiausiai is visu patinka

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #40 įjungtas: 2011 Spa 28, 12:52:07 pm »
Aš tai nesuprantu, ką tu dar čia veiki? varai į treniruotes, mažiau rašinėjęs, nes jei imsi dar visokias filosofijas varinėti, tai nieko čia daugiau nebeparašysi. Amen  :senis:
Nusmuko kaula :)

Anta_Gangsta

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2011 Spa 28, 13:00:08 pm »
 A tu manes neskubing, as dar neatpratau nuo zaidimu kompiuteriniu :D Manai taip lengva?!

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2011 Spa 28, 13:01:54 pm »
A tu manes neskubing, as dar neatpratau nuo zaidimu kompiuteriniu :D Manai taip lengva?!

Nu jei ne slabakas, tai lengva :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #43 įjungtas: 2011 Spa 28, 13:25:56 pm »

Tai tu tada geriau pasižadėk nuo Naujųjų pradėt. Visi taip daro, kad pasižada nuo Naujųjų kažką naujo daryt, kažką mesti, kažką pradėti. Tik neįvardink, nuo kurių Naujųjų, bus lengviau nemest žaisti...

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2011 Spa 28, 14:02:18 pm »

tai grisk i foruma kai mesi :) didelis vyras jau esi tai ir elkis kaip toks, neverkslenk, o daryk ka vyras privalo daryt. o jei nori, kad galvyte paglostytu kas, tai pas mama reik eit o ne i foruma :) man irgi pradeda atrodyt, kad trolina :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #45 įjungtas: 2011 Spa 28, 16:36:02 pm »
Tik Humore tokiai temai ir tokiam autoriui vieta. Rimtose lentose tokio š... nesinori matyti
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #46 įjungtas: 2011 Spa 29, 00:22:50 am »
nu jo suradot jus cia gruda, sude...
A jus ka veikt neturit ar ka ?
Kas is vis cia per tema ? Vienas snaglius snarglejas, o visi "patyre diskutuotojai" jam snarglius valo...
Skaityt baisu... Vaiku darzelis...

Ps: gerai, kad dar tema i humara perkele...

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #47 įjungtas: 2011 Lap 17, 17:57:56 pm »

youtubej pilna informacijos apie tai, tik netingek pasieskoti. va pvz sitas video kaiptik tavo situacijai:

« Paskutinis taisymas: 2011 Lap 17, 18:03:11 pm nuo coffeedrinker »
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Rimvydas

• 3 kyu
  • *
  • Žinutės: 402

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2011 Lap 21, 00:48:59 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti! sporto programa troliui.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #49 įjungtas: 2011 Lap 21, 08:14:28 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti! sporto programa troliui.

vo cia tai bent, va cia tai galingi. indian warriors, jie turi tikrai daug constitution. tai ne tie dalba***** lietuvos talentai kur geda daro tautai. matosi ne visi sadomazochistiniai triukai pavyko, nes vienas liko perpjautas, man net pasirode, kad vienam zarnas paleido, poto pamaciau, kad jie ten tiesiog su kazkokiais raudonais dirzais. malaciai, man ypac patiko dalis su masina ir mocu  :clap:

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2011 Lap 21, 13:10:58 pm »
Sitkhai kaskadininkai :)
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2011 Lap 22, 17:17:50 pm »
Kad jie visa tai padarytų ir nesusikruvintų, tai, sakyčiau, kad šaunu. Dabar tai mazochizmas ir sveikatos gadinimas.
Carlos Castaneda

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2011 Lap 22, 18:49:11 pm »
Kad jie visa tai padarytų ir nesusikruvintų, tai, sakyčiau, kad šaunu. Dabar tai mazochizmas ir sveikatos gadinimas.
Man tai patiko, tokie užsivedę bičai, šaunuoliai. O tai kad truputi apsipjaustė ir susikruvino - anoks ten sveikatos gadinimas, jau geriau taip "gadinti" nei prie teliko alų iš bambalio gerti.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #53 įjungtas: 2011 Lap 22, 22:40:53 pm »
Vyrai šaunuoliai nereikia varyt, šiaip kario kelias išvis sveikatai kenkia, kaip ir kovotojo, tiesa kompiuteristo taippat, tik visur savaip :)

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #54 įjungtas: 2011 Lap 22, 23:07:35 pm »
dabar ne trolinu

o jeigu rimtai, tai kaip galvojat ar toki dalykai gali turet praktines naudos isskyrus pakazucha? nu pvz jeigu gatvej peiliu vertu tai nesulystu peilis ar sulystu? (vistiek kazkoks troliskas klausimas gavosi bet whatever) arba jeigu bent is pagalio duotu arba is kuvaldos?  :laikr:

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2011 Lap 23, 02:00:45 am »
dabar ne trolinu

o jeigu rimtai, tai kaip galvojat ar toki dalykai gali turet praktines naudos isskyrus pakazucha? nu pvz jeigu gatvej peiliu vertu tai nesulystu peilis ar sulystu? (vistiek kazkoks troliskas klausimas gavosi bet whatever) arba jeigu bent is pagalio duotu arba is kuvaldos?  :laikr:
Peilis sulistu. Tik Sitkhai 99 proc. neišsigąstų tokio užpuolimo. Tad didesnė tikimybė, kad reaguotų ne paniškai, o techniškai ir kryptingai.
Dėl kuvaldos, tai jaučiu į skausmą nelabai reaguotų. Tektų nujungti, kitaip tas stambesnis dėdė galėtų labai supykti po tokio najezdo :D

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2011 Lap 23, 09:27:00 am »
dabar ne trolinu

Tai kad į kuvaldą jie nelabai reaguoja, čia nebent miegantį su plentvole pervažiuot  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #57 įjungtas: 2011 Lap 23, 12:50:04 pm »
Tai kad į kuvaldą jie nelabai reaguoja, čia nebent miegantį su plentvole pervažiuot  :kikena:
:D arba kur savartynuose tie traktoriai su dygliuotais vikšrais važinėja  :-)
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2011 Lap 23, 16:22:58 pm »
kas dėl mažesnės aštrių daiktų ir žaizdų-žaizdelių baimės, tai visiškai sutinku, praverčia tas dalykas. Tik šiaip-būtų kiečiau, jeigu nesusivarytų taip-tada kažkas link super duper sugebėjimų atrodytų. o dabar tiesiog užsivedę, transo būsenoj ir kapojasi. Čia kaip kaikurie sufijai, kur mačetę makaulėn įsikerta ir varinėja turistus gazdindami. :-)
Carlos Castaneda

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #59 įjungtas: 2011 Lap 23, 21:56:51 pm »
arimanas:
Citata
Tik šiaip-būtų kiečiau, jeigu nesusivarytų taip-tada kažkas link super duper sugebėjimų atrodytų. o dabar tiesiog užsivedę, transo būsenoj ir kapojasi. Čia kaip kaikurie sufijai, kur mačetę makaulėn įsikerta ir varinėja turistus gazdindami. :-)
Welcome to the real world :)
Cia nera jokios mistikos, jokiu super truper sugebejimu, tiesiog nerealus treneruotumas tiek kuno tiek valios,  :respect:  :clap:
Kad man kas tokius berserkus i boksa atvestu, o jei dar mastancius ir norincius mokytis... ex na pasvajot juk galima  :oops:

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #60 įjungtas: 2011 Lap 23, 23:09:57 pm »
jeigu atvirai tai man tiesasakant atrodo, kad ten daugiau gudrybes ir 'triukai' atidirbti, o ne treneruotumas (sito aisku irgi yra, bet ne grynai).

p.s. omg omg omg!!! pasiziurekit apie ka tema, jus visi oftopinat, jus visus reikia uzbaninti, ka moderatoriai veikia, o dieve, omg, kur ritasi sitas forumas, we all gona die!!!  :punch: :ramentai:
« Paskutinis taisymas: 2011 Lap 23, 23:17:48 pm nuo coffeedrinker »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2011 Lap 24, 14:33:59 pm »
arimanas:Welcome to the real world :)
Cia nera jokios mistikos, jokiu super truper sugebejimu, tiesiog nerealus treneruotumas tiek kuno tiek valios,  :respect:  :clap:
Kad man kas tokius berserkus i boksa atvestu, o jei dar mastancius ir norincius mokytis... ex na pasvajot juk galima  :oops:
super duper gebėjimai, mano supratimu, yra padaryt ko kiti negali.  Sufijai užsienietį vieną į transą įvedė ir snukį virbalu persmeigė. Jis ten nieko nesitreniravo, smalsus žurnalistas tiesiog. Anei skaudėjo jam, anei kraujas bėgo. Nieko stebuklingo. o vat atvaryk visą programą sikhų ir nesusikruvink-sakysiu meistriškumas. kas tas ,,real world" yra nereik man aiškint. Su nutrauktais kryžminiais kovą atkovojau ir dar laimėjau. Čia ne meistriškumas, o organizmo reakcija į ekstremalią situaciją. Būna po avarijos žmogeliukas su sulaužyta koja namo pareina. o tokių ,,berserkų" tarp sportininkų nemažai yra, tik vat kaip su mąstymu suderint berserkizmą tai nežinau :D
Carlos Castaneda

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #62 įjungtas: 2011 Lap 24, 21:58:15 pm »
arimanas:
Citata
o vat atvaryk visą programą sikhų ir nesusikruvink-sakysiu meistriškumas. kas tas ,,real world" yra nereik man aiškint. Su nutrauktais kryžminiais kovą atkovojau ir dar laimėjau. Čia ne meistriškumas, o organizmo reakcija į ekstremalią situaciją. Būna po avarijos žmogeliukas su sulaužyta koja namo pareina. o tokių ,,berserkų" tarp sportininkų nemažai yra, tik vat kaip su mąstymu suderint berserkizmą tai nežinau :D
siaip nesusikalbam apie meistriskuma as nekalbejau, kalbejau apie charakteri ir kuno treneruotuma.
Man patinka ju charakteris, uzsidegimas, bebaimiskumas, tai yra tikro kario ar kovotojo savybes ir jos cia labai ryskiai matomos tuo ir zaviuosi. O del triuku paciu tai meistriskai ar nemeistriskai bet jie tokiu bajeriu padare kokiu nesu mates ne vieno meistro darant, idomu :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2011 Lap 25, 16:19:37 pm »
Dėl charakterio visiškai sutinku.
Carlos Castaneda

« Atsakyti #63 įjungtas: 2011 Lap 25, 16:19:37 pm »