Dar man reikia nuo pc priklausomybes ir kitu kompiuteriniu zaidimu atprasti
o seip as kacialke lankau kas antra diena po valandele ir kai netingiu namie atsispaudimus bei presa darau 
Nu vaa, *****

, prasideda... Valandėlė, tai kiek? 30 minučių? Panašiai tavo amžiaus, kačialkėje po kokias pusantros valandos (pagal Švarco knygutę) praleisdavau, plius namie po valandą "kočiodavausi". Vėliau, kai klube "nesikočiojau", karate po kelias valandas treniruotė. O ir iki treniruočių kelias užimdavo apie 40 minučių. Į vieną pusę. Plius dviračiai, futbolas ar ledo ritulys, draugai, grynas oras. Valgydavau už du, bet kaip buvau kūdas, silpnas ir vienas mažiausių klasėje, taip ir buvau. Čia jau turbūt genetika. Mano sūnėnas mažas buvo, sesuo sakė, kad per vasarą išstypo 10 cm, nei sportuodamas nei ką.
Pilvą užsiauginti ir sunku, ir lengva. A vat numesti - tikrai sunku, nekrenta...
O dėl bokso, eik į jį pradžiai. Jei klubas normalus, niekas iš nieko ten nesijuoks. Tik namie dar papildomai treniruokis tai, ką mokino klube (vietoje žaidimų). O tada gal ir ateis drąsa, o gal ir ne...: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti .
O jei būsi toks, kaip ir nemaža dalis čia pasireiškusių naujokų - taip ir liksi dūchas, kietas tik kompiuteryje.