Visa kita > Humoras

***meistriai

<< < (2/46) > >>

TOMAz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

net cento nemokeciau uz tokias pamokas.

--- Baigti citatą ---

Geriau įsižiūrėjus,pamatytum,kad po apačia parašyta: Stephan Kesting from Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti teaches the two worst techniques he's ever seen in his 30 years of martial arts training.

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikokio dar pykcio ir antipatijos. baikit. ko man ten pykti an tu traumu, ne jie mane mokina, is kur jau ten pas mane tokios emocijos butu.. tiesiog graziuoju nebemoku issireikst, tai ir atrodo, kad labai pykstu. bet realiai tai man cia salta. net juokinga. uztai ir dejau i humora. (gaila nesigavo apklausos suorganizuoti, bet gal taip ir geriau...)

--- Baigti citatą ---
Na nežinau, aš visai nesigilinu. Darau tai kas man patinka, o koks skirtumas ką jie moko. Nemanau, kad verta švaistyti savo laiką tokiems š... Geriau eik kroso prabėgt  ;-) :handshake:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtisenei nieztejo nagai sukurti tema kurioje talpintume video su didziausiom kovos menu izvrascienstvom.

--- Baigti citatą ---
Gali cia ir savo videos ideti  :kikena:

Raimis:
Humoras, humoru. Neimsiu temos trinti, nei redaguoti. Tačiau įžvelgiu joje daug neapykantos ir bandymo provokuoti blogąja prasme. Minusas drinkeriui  :(

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGali cia ir savo videos ideti  :kikena:

--- Baigti citatą ---

as video nedarau ir nestatau saves uz meistra. o tie kas save tokiais stato geriau tokiais ir butu. nes kada toki "meistrai" prideda tokio sudo i interneta, tai tegul tam paciam internete pasiskaito ir nuomones apie save  :rolleyes:

beje, tarp sudo radau ir ne viena "perla". yra ir geru meistru ir pakankamai padoriu techniku pries peili, bet tai jau kita tema.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją