Paantrinsiu Deniui su Asia. Kazkiek pazinojau lankiusiu pas ta "***meistri". Nei jie tiki jo autoritetu nei tais paistalais. Tiesiog ateidavo gerai praleist laika, pajudet ir tiek.
Pabandysiu atsakyti.
Pas žmones resursai visada riboti. Jei tu netiki paistalais, koks tikslas eikvoti laiką ir pinigus? Tuo labiau kad truputį pažiūrėjus visad galima rasti kažką adekvatesnio už tą pačią kainą be "paistalų" ir kitokios "mrakobiesijos"? Tai jei "netiki, o vistiek užsiiminėji", tai gal verta neatmesti "kolektyvinės hipnozės" ar bent jau kritinio mąstymo priglušinimo versijos?
Kitas dalykas. Jei nori "praleisti laiką ir pajudėti", tai leisk laiką ir judėk.

Tik kur paklauskim, tada ta "visatos gynyba"? Akrobatika ir gimnastika (ir didelis susireikšminimas, galvojant, kad darydamas kūlverstį ar paėmęs bokeną, prisilieti prie visatos paslapčių? Beje, bokeno technika ten švelniai pasakius, išliekamosios vertės neturi

, bet liaudis ne tokį š suvalgo, svarbu sceniniai rūbai ir nesuprantami judesiai)
Trečia. Prie vaikų, kaip sakiau, nesikabinkim, jiems kiti reikalavimai dėl kitokios dėmesio koncentracijos ir motorikos. Bet kada "technikas pradeda demonstruoti" suaugę.... Aš manau, šou elementų gali būti, ir demonstracijose reikia parodyti visa, kas geriausia. O ar jūs matot ten realius greičius, taimingą? Ar gerai užtikrintai pastatytą bazę? Aš tai ne. Mane asmeniškai glumina "skylėta" techninė atlikimo pusė, kuri yra visiškas kontrastas šios kontoros savireklamos pompastikai