Visa kita > Kovos menai ir kinas

Kino filmai - neformatas

<< < (9/14) > >>

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiArvydai, nenorėjom tavęs erzinti, bet smagu, kad tau patinka geri filmai :senis:
čia dar toks, beveik apie meilę:-)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

Manatai tai tu dar mane prisimeni :D ??? Aciu, kad filma nurodei :-) Kaip tau sekasi neklausiu nes neidomus man jau east/west zaidimai  :D Filma paziurejau, na siap sau, ne sedevras,  bet visai smagiai ziuris. Panasus i lenkiskas Sparnuotas Kiaules (bet gal jau matei), tik realesnis scenarijus pas rusus.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

baramui fighter:
Uzgyvejo tema, normaliai. :ruko:

Kino menas nebloga dirva diskusijoms.
Hardcore, o tu sita jau spejusi tapti nekenciamiausiu filmu tarp visu jo net nemaciusiu matei? :)
Salia tu aktoriu vaidybos Tadas Blinda zvaigzdukai nervingai ruko nuosaleje.

p.s. ir man labai patinka kai mane I prorusiskai nusiteikusiu
gretas vel uzraset  :D

Gediminas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtip.s. ir man labai patinka kai mane I prorusiskai nusiteikusiu
gretas vel uzraset  :D

--- Baigti citatą ---
O į kur tave rašyt, jei kas antrame sakinyje rusišką išsireiškimą kaip mandrumo ženklą taikai? Senai norėjau klausti- ar reikia tau to, tik galvojau tokia asmenybė. O čia, pasirodo, iš tiesų toks... provokatorius? ;)

baramui fighter:
Mjo? Kazkaip net nebebastebiu, savo keturiokalbystes. :) sorry, jei ka. :)
Tiesa panasu stiluka su mandresnias zodziais cia ne vieas yra "imuses". :)
Ne provokatorius as ale (kaip arimanas sako) reikia kartais diskusijas pagyvinti. :)
Bo tai numirs forumas visai  :oho:

Lexas:
Kazkaip nezinau... Jei as noreciau specefektu tai mieliau rinkciaus kokis Transformerius, ar koki Tora... Kai reklama sako kad cia kitoks filmas apie kara, as tikiuosiu pamatuiti "Brothers of arms" ar koki "Generation kill", beje rajan laikau tokiu paciu propagandiniu sudu, tiesiog jis kokibiskas ir ji idomu ziureti. O rusai padare kazkokia nesamone, pafoso ir propogandos  doh***ja o kokibes NULIS. As blemba is filmo aprasimo supratau kad NENORIU matiti sito filmo, paziuresiu nebnt namie, BE specefektu, kad isitikinti kad nieko ten nera. Vokieciu STALINGRAD daug idomesnis tikresnis... o cia kazkokia pigi poddelka. Paziurekit geriau  "Батальоны просят огня" Bataljonai praso ugnies. Ten bent jau Aktoriai is didzios A. Ir santikiai tan tikresni... O jei mokat rusu paskaitikit Nekrasovo: "В окопах Сталинграда". Vienu zodziu ira daug geresniu filmu

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją