Visa kita > Kovos menai ir kinas

Kino filmai - neformatas

<< < (5/14) > >>

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBūtent - tik originalas! Žiūrėdamas neoriginalo kalba, tampi menkaverčiu padaru, nevertu net vadintis žmogaus rūšimi!

P.S. Beje, kaip pats vertini Kurosavos filmus?

--- Baigti citatą ---

jei man adresuota reikia atsakyti manau. :)
Akiros Kurosavos filmus nėra kaip apibūdinti ar įvertinti, klasika, kitaip nepavadinsi.
Nespalvotą "7 samurajai" vaikystėje kai bilietai 10kp. kainavo 3 kartus ėjau žiūrėti.
Dziudo genijus ir super klasika, bet... ilgaaaaas kaip nežinau kas. :) Tarybinės armijos kareiviams geras laikas išsimiegoti. :-)

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBerserkas tesiog per daug laisvo laiko turi it jam ryt iseigyne :)  O del "Techno operos", gera uzhdoti davei, ash pagalvosiu :)

--- Baigti citatą ---

nu kaip ten Techno opera, Berserkai? ;)

baramui fighter:
Nežinau ar matė kas nors "JOURNEY OF MAN - Cirque du Soleil". Visas filmas be galo gražus. Vieną įspūdingą ištrauką įdedu,
buvę Tarybų Sąjungos atletai gimnastai, vyras ir žmona, įspūdinga jėga, įspūdingas pasirodymas. Kad geriau suprastumėt, pažiūrėkit iki galo visą pasirodymą.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Svarga:
Man tai fenomenali Kazimierz'o Karabasz'o kūryba, gal kam patiks, tiesiog apie paprastus žmones ir jų gyvenimą...

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti!

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinu kaip ten Techno opera, Berserkai? ;)

--- Baigti citatą ---

O tu filma paziurejei  ? :P  Buvau as i muzono tema tau idejas atsakymas :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją