Visa kita > Humoras

Sha Fut Fan

<< < (2/2)

baramui fighter:
o aš klausimą turiu? o Plejadų sistema ne kietesnė už Sirijaus sistemą? :D

coffeedrinker:
nezinau kas nufyrino "baltaji lotosa", bet "white lotus society" yra slapta kieciausiu zemes kovotoju bendruomene, ginanti earth realm'a nuo outworld'o jegu. kas kiekviena 100 metu vyksta Mortal Kombat turnyras, kuriame stipriausi realm'u atstovai kovoja iki mirties 1 vs 1. pagal vyriausiuju dievu istatymus realm'as laimejas 10 mortal kombatu is eiles gauna teise okupuoti pralaimejusi realma. Outworldo imperatorius Shao Khan'as jau seniai taikosi ivest cia savo pajegas ir sugert musu visu sielas. tai va, paskutini karta "white lotus society" lyderis buvo Kung-Lao, bet pasak saltiniu jis buvo nuzudytas MK3 invazijos metu (kiti saltiniai teigia, kad mire nuo daugybiniu traumu patirtu kovos su Khan's extermination squads metu), tai dabar kazkas kitas vadovauja (galbut Liu Kang'as). bet, kiek zinau, tai neturi nieko bendro su ateiviais is sirijaus planetos.

ainu dar uzgeimint seno gero Mortal Kombato (tas geimas nenusibosta).

baramui fighter:
tai tu MK6 gal varai? :D

EzysGazuotas:
pradžiai čia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

O jei bus kažkokių rimtesnių nuomonių ar diskusijų, perkelsiu atgal.

arimanas:
Rimtesnių nuomonių apie šitą reikalą negali būt. Tiesa, tailandietiškai kapotis neblogai jie mane išmokino kažkada, bet tie ritualai, maldos, neduok dieve... jau tokie spangalai. tą ša fut fanių porą metelių palankiau, paskui išėjau, atsibodo pinigus mokėt už tą jų šventyklą čerkasuose. Kovinis pasirengimas neblogas, bet tai kai tailando boksą praktikuoji, tai kitaip ir būt negal. Tie kačių pasišvaistymai- kažkokis karačios ir ušu hibridas, bet tai čia kiekvienas iš mūsų galim pasivaipyt prieš veidrodį savaitę ir prikursim ,,senovinės technikos". Kada vaikas buvau, tai kietai atrodė. va tokie reikalai. dabar juos, matyt, policija krapštyt pradėjo, bo iš Vilniaus išsineždino. kas liečia Lao Tai, tai yra tailando boxas kitaip pavadintas, kas liečia tą jų KAN FU, tai skubajevo kurybos perlai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją