Visa kita > Klubai

Niat Nam treniruotės Karoliniškėse.

<< < (2/11) > >>

sakalas:
Ar dar vyksta kur koks judėjimas, nes jau užsisėdėjau depresija prasideda be sporto, tik darbas, darbas ir dar karta darbas daugiau nieko nematau.... užkniso... Jau ir į WingChun eičiau tik, kad pajudėt :D

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr dar vyksta kur koks judėjimas, nes jau užsisėdėjau depresija prasideda be sporto, tik darbas, darbas ir dar karta darbas daugiau nieko nematau.... užkniso... Jau ir į WingChun eičiau tik, kad pajudėt :D

--- Baigti citatą ---

Nu tai prašom į svečius. Pas man smagiau, nei WingChun. Patys buvę čiūnai sakė :kikena:

NiceGirl:
Tikrai, kad smagiau :) Aš jei viskas bus gerai ir trečiadienį ateisiu. Būtų smagu ir daugiau forumiečių pamtyti :)

sakalas:
Na ka galiu pasakyt, visai neblogai ipač turint omeny, nemažą pertrauką...
Jaučiuosi puikiai, maloniai pavarges :) Tik kitą kartą reiks šalmą pasigriebt, nes visgi žvyras labai jau kaktą braižo :)
Senokai neteko sparinguotis klampynėj, sakyčiau visai idomu :) dėkui visiems kas buvo už treneruotę :)

baramui fighter:
Jei nebus labai sudėtinga, papasakokit bent kiek daugiau... romanų man nereikia, bet bent jau kur, kokiom dienom renkatės?  :-)
Į Pitbulio crosstrainingą pr. metais taip ir nenuvažiavau, sakau reikia šiais metais tą klaidą ištaisyti.  :chmm:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją