Turiu pažįstamų Jack 3D bandžiusių, tai kiek pamenu sakė, kad neblogi, energijos priduoda daug, tačiau, vieniems vidurius leisdavo, kiti naktį nepamiegodavo, ir šiaip, kažin, ar gerai vartoti su kofeinu tuos papildus, labai abejoju.Veikia jie ten priešingai kofeinas skysčius varo lauk, taurinas atgal surenka, tai taip išeina, kad dirba priešingu režimu(antagonistiniu), bet viskas krūvis širdelei tenka, paskui ir prasideda visokios bėdos.
Mane tai kita problema kamuoja.Kadangi esu studentas, tai kartais iš paskaitų tenka lėkt į treniruotes, perkandu kokį bananą, šokoladuką ar bandelę, o treneris klausia, ko toks be jėgų šiandien, tai man visai energijos nėra dėl tokios nepilnavertiškos mitybos.Vakare grįžęs prisikemšu, o tai dar blogiau...kartais iš viso nebesinori valgyti.Žinau, kad ne išeitis, bet girdėjau neblogų atsiliepimų apie BCAA amino rūgštis, gal kas susidūrėte? Sakė, kad kovinio sporto atstovų mėgstamas papildas.Man tai pagrinde reikia, kad energijos būtų, kažkaip kompensuoti tą prastą mitybą...