0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Nieko tu nesupranti...
Razinos - 71,3 g angliavandeniųvynuogės 17,6 graudonas vynas 2,3 gbaltas vynas 0,6 glabai fainas puslapiukas, surašyta nemažai produktų ir jų sudėtis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti pasirenkat grupę, pasirenkat pavadinimą, ir pateikia info. Kiek ji teisinga, nežinau...
Man patinka grikiai. Valanda prieš treniruotę prikerti, tai triešos metu jau prasideda įsisavinimas ir gan ilgai energijos pakanka. Bet jei reikia greitų angliavandenių, geriau už razinas nieko Dievas nesukūrė P.S. Pala, kaip tais pagalvojau, iš vynuogių ne tik razinos, bet ir vynas...
Man patinka grikiai. Valanda prieš treniruotę prikerti, tai triešos metu jau prasideda įsisavinimas ir gan ilgai energijos pakanka.
Sutinku pilnai dėl grikių. Tą patį atlieką ir ryžiai. Pats dažnai valgau ryžius, arba grykius, tarp kovų.
mm nežinau kaip ten dėl to įssisavinimo, bet man prieš valanda kažką suvalgius mirtis būna treniruotėj... pamenu sriubos makaronų pieniškos įkaliau bliūduką... nedidelį tokių dar kokie 3 gal tilptų nu žodžių tai ar dėl vandens ar kaip, bet buvo sunku, žinojau kad nereiktu bet buvau nevalgęs visą dieną
o yra kasnors skaniau, nes tiek razinu tiek grikiu as nekenčiu, ryžiai tai dar pakenčiami. girdėjau kad makaronuose(cia skanu) kazko gero sportininkams yra, ko?
Ne, nu tu tai duodi. Sriubos ir dar pieniškos. Geriau bandelę suvalgytum. Pienas prieš sportą nepatartinas. Užsipumpuoja raumenys, kvapas nusimuša, padusti labai greitai (čia iš varžybinės patirties).
Kiek žinau tai razinos - džiovintos vynuogės. Tada neaišku kodėl jose vos ne penkis kartus daugiau angliavandenių. Ir kas skaudžiausia, kur jie dingsta vyne?
O ką daryti jei nejaučiu didelės simpatijos razinom?