0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Sveiki. Tai va galvojau ir sumasčiau jog reikia pabandyti pavartoti papildu...Animal Pack kiek domėjausi pradžiai geriausia ,bet ar verta jei aš tik mėgėjiškai užsiimu koviniu sportu? Nežadu eiti i kokias varžybas tai ,bet tiesiog pomėgis toks mano.
Užaugs masė, jei sportuoji tik dėl savęs po kiek laiko mesi sportus ir liksi tik storas, nes tos energijos kurią gausi nesuvartosi. Ne ant vieno matyta situacija.
O kokius papildus parekomenduotumėte žmogui, po fizinio darbo dienos dar norinčiam ir pora valandų pasitreniruoti? Na bent jau pora kartų į savaitę! Nes kažkaip ne visada jėgų beužtenka, o dar per tokius karščius...
O ko tu sieki? Jėga, masė, kas?
Bandeliu tai neapsimok, jos tokios biski riebokos Geriau jau kokiu ryziu trapuciu :valgo:Ir skanus ir daug angliu tur. Jei jauti, kad raumenys pavarge buna nuo fiziniu kruviu ir neatsistato normalei, gali amynkiu pasiimti.
Man patinka grikiai. Valanda prieš treniruotę prikerti, tai triešos metu jau prasideda įsisavinimas ir gan ilgai energijos pakanka. Bet jei reikia greitų angliavandenių, geriau už razinas nieko Dievas nesukūrė P.S. Pala, kaip tais pagalvojau, iš vynuogių ne tik razinos, bet ir vynas...
Razinos - 71,3 g angliavandeniųvynuogės 17,6 graudonas vynas 2,3 gbaltas vynas 0,6 glabai fainas puslapiukas, surašyta nemažai produktų ir jų sudėtis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti pasirenkat grupę, pasirenkat pavadinimą, ir pateikia info. Kiek ji teisinga, nežinau...