apie Roršachą - II kortelė TIPO rodo agresyvumo buvimą ar ne...
nors šiaip pritariu nuorodos gale esančiam tekstui, kad tai pseudomokslas (p. s. dariau šį testą penkerių, kiek pamenu iš psichiatro snukio - buvau klinikinė idiotė

)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungtio šiaip tai manau, kad visokių pseudopsichonukrypimų pagal jį turėtų turėti žmonės su lakia fantazija, ypač jei psichiatras tos fantazijos neturi (paprastai neturi)...
va pvz. V kortelėj aš matau ne jokį tai šiknosparnį ar drugelį, o dvi besiilsinčias jaunas moteris, atsirėmusias į stulpą su dviem žibintais viršuje, ir anos susidėjusios rankas ties krūtinėm (jaunas, nes kojos lieknos ties čiurnom)...
įdomu, kuo man baigtųsi, šitaip atsakius kur nors oficialiai
o VI man mirtinai kryžių kalnas, o ne kokie tai mot. lytiniai organai...
IX - akivaizdus stuburas ties kryžkauliu
I - aiškus šizofrenijos priepuolis - velniameškis

ar vampyrlokys

ką tik verstam psichiatrijos vadovėly aiškiai parašyta - jei kortelėse matomas žmogaus ir gyvūno ar dviejų gyvūnų hibridas - akivaizdus šizofrenijos požymis... bent dešimt pavyzdžių pateikta

X-os iš pradžių nesupratau, o dabar gi akivaizdu - Eifelio bokštas su Eliziejaus laukais, anie rausvi, bo simbolizuoja prostitučių ir prostitutų kančias, o pikti žmonės alėjos pakraščiuose rengia fejerverkus, užuot pasirūpinę pasaulio nuskriaustaisiais

ar kitaip pavadinus - sotus alkano neužjaučia...
o jūs ką ten matot, a? aaaa?
rimbai, ką tu matei, kad tau nukrypimų pripaišė? paslaptis?