Vat man šian buvo: skambina moteris mano iš darbo-ten vienas iškrypėlis bendradarbis bandė graibytis. Ji sako eik velniop, rodo žiedą, o tas-,,man geriau stovi, kai moteris su žiedu". Prirėmė prie sienos.Tai ji jam sugrūdo pirštus po adomo obuoliu ir šiaip taip išsilaisvino. Paskambijo man. Atvažiavau. Nuėjau su žmona pas tą debilą į darbovietę, o ten kameros visur, po paraliais. O galvoje jau koks trisdešimtas dublis eina, kaip aš jam snukį su alkūne tiesinu. Ką daryt? Padarau ryklio šypseną, prieinu ir paduodu jam ranką. Tas nustebęs duodą ranką man, tipo sveikinasi. Susipažink,sako žmona, čia -mano vyras. Tas akeles kad išpūtė... Sveikas, nevykėli, sakau ir bac jam petin taip ,,draugiškai". Tas net pašoko. Nu paskui daug gražių jam žodžių pasakiau, bet taip tyliai, ramiai. Turėjo jaustis jis kaip kokia kalė, tiktai klausėsi ausis suskliaudęs, atrodė, kad tuoj apsišiks. nesvarbu, kad už mane stambesnis gerokai, bet tik mykė kažką, teisinosi... Katais gera psichologinė ataka yra geriau už kulokus. Ir vilkas sotus, ir avis sveika, skant.