AutoriusTema: Žmogaus prigimtis arba nuo ko ginsimės  (Skaityti 22808 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Žmogaus prigimtis arba nuo ko ginsimės
« Atsakyti #60 įjungtas: 2011 Rgs 10, 17:21:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Yra minčių kaip išsaugot orumą, sveikatą ir tuo pat metu būt pilietiškam tokioj situacijoj? (Kad išgamėles dusyt reik kol neprisiveisė palikuonių tai ir taip aišku, bet kaip tai atlikti vienam džentelmenui dienos šviesoje, prie liudininkų, be netikėtumo faktoriaus, ir be jokio ginklo?)

yra :) paskambinti pareigūnams.  :-) net jei ir neatvažiuotų, sau pačiam viduje pilietinę pareigą būsi atlikęs.
dėl sveikatos išsaugojimo... mažiau į plaučius imti. gyliai kvėpuoti, ir mintyse gersu palinkėjimus siūsti tiems maroziukams. patys mes kažkada irgi krėtėm visokių  baikų, su metais protas keičiasi, ir į Pasaulį pradedam žiūrėti kitom akim, tai va, kas atrodė normalu prieš dešimtį metų, dabar gali pasibjaurėjimą kelti. Bet šiaip pats faktas, kad tu neabejingas (arba kad mes neabejingi) tam kas aplinkui dedasi, jau yra gerai, čia savęs smerkti dėl to nereikėtų. ;)
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:27:16 pm »
Vat man šian buvo: skambina moteris mano iš darbo-ten vienas iškrypėlis bendradarbis bandė graibytis. Ji sako eik velniop, rodo žiedą, o tas-,,man geriau stovi, kai moteris su žiedu". Prirėmė prie sienos.Tai ji jam sugrūdo pirštus po adomo obuoliu ir šiaip taip išsilaisvino. Paskambijo man. Atvažiavau. Nuėjau su žmona pas tą debilą į darbovietę, o ten kameros visur, po paraliais. O galvoje jau koks trisdešimtas dublis eina, kaip aš jam snukį su alkūne tiesinu. Ką daryt? Padarau ryklio šypseną, prieinu ir paduodu jam ranką. Tas nustebęs duodą ranką man, tipo sveikinasi. Susipažink,sako žmona, čia -mano vyras. Tas akeles kad išpūtė... Sveikas, nevykėli, sakau ir bac jam petin taip ,,draugiškai". Tas net pašoko. Nu paskui daug gražių jam žodžių pasakiau, bet taip tyliai, ramiai. Turėjo jaustis jis kaip kokia kalė, tiktai klausėsi ausis suskliaudęs, atrodė, kad tuoj apsišiks. nesvarbu, kad už mane stambesnis gerokai, bet tik mykė kažką, teisinosi... Katais gera psichologinė ataka yra geriau už kulokus. Ir vilkas sotus, ir avis sveika, skant.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #62 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:34:17 pm »
Arimanai, čia kad daug nerašyti...  ;-)

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #63 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:35:35 pm »
Vat man šian buvo: skambina moteris mano iš darbo-ten vienas iškrypėlis bendradarbis bandė graibytis. Ji sako eik velniop, rodo žiedą, o tas-,,man geriau stovi, kai moteris su žiedu". Prirėmė prie sienos.Tai ji jam sugrūdo pirštus po adomo obuoliu ir šiaip taip išsilaisvino. Paskambijo man. Atvažiavau. Nuėjau su žmona pas tą debilą į darbovietę, o ten kameros visur, po paraliais. O galvoje jau koks trisdešimtas dublis eina, kaip aš jam snukį su alkūne tiesinu. Ką daryt? Padarau ryklio šypseną, prieinu ir paduodu jam ranką. Tas nustebęs duodą ranką man, tipo sveikinasi. Susipažink,sako žmona, čia -mano vyras. Tas akeles kad išpūtė... Sveikas, nevykėli, sakau ir bac jam petin taip ,,draugiškai". Tas net pašoko. Nu paskui daug gražių jam žodžių pasakiau, bet taip tyliai, ramiai. Turėjo jaustis jis kaip kokia kalė, tiktai klausėsi ausis suskliaudęs, atrodė, kad tuoj apsišiks. nesvarbu, kad už mane stambesnis gerokai, bet tik mykė kažką, teisinosi... Katais gera psichologinė ataka yra geriau už kulokus. Ir vilkas sotus, ir avis sveika, skant.
Mjoo...
Ir prisiminiau metų senumo nemalonią istoriją, bet papasakosiu rytoj, kai liežuvis, t.y. pirštai nebus vilnoniai nuo alaus...

Ir beje, man labiau patinka sumoderninta patarlė: "Ir vilkas sveikas, ir avys sočios"
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:41:01 pm »
Moralinė pergalė yra svarbiausia. Amžiams atsiminsiu tą siaubo išraišką. Ir apskritai, jeigu mane būtų kas tokiais žodžiais iškoneveikęs, tai būčiau nesusilaikęs, nesvarbu, kad kameros. O jis tik lemena, vos nežliumbia :D Bet nesakau, kad nenoriu jam snukio ištiesint. Vis dar noriu :E
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:41:01 pm »

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #65 įjungtas: 2011 Rgs 10, 23:48:20 pm »
Moralinė pergalė yra svarbiausia. Amžiams atsiminsiu tą siaubo išraišką. Ir apskritai, jeigu mane būtų kas tokiais žodžiais iškoneveikęs, tai būčiau nesusilaikęs, nesvarbu, kad kameros. O jis tik lemena, vos nežliumbia :D Bet nesakau, kad nenoriu jam snukio ištiesint. Vis dar noriu :E

Tai tu geras žmogus esi reiškias... :chmm: nes aš jau būčiau ištiesinęs... :chmm: prie visos savo taikios pasaulėžiūros...
Tiesa, galima tiesinti įvairiai... baudžiamoji atsakomybė už seksualinį priekabiavimą yra numatyta LR BK, o iš tavo pasakojimo galima ir bandymą išprievartauti pripaišyti, bent 2-3 straipsnius kaip minimum galima susiūti, tik advokato gero reikia, įkalinimas gal ir negrės, bet kompensaciją už moralinę žalą tikrai įmanoma prisiteisti.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2011 Rgs 11, 00:02:47 am »
Nu matai, aš nesu tikras, ar jam viskas gerai su galva. iš pradžių pasiklausinėjau apie jį prieš eidamas, tai bendradarbės žmonos sakė, kad jis taip prie visų lenda, vedus, nevedus... jį siunti ***, o jam dar didesnė intriga tiesiog. Tai jis tokią iliuziją susikūrė, kad yra ten kažkur tie pikti vyrai, bet niekad jie neateina aiškintis, o bobos pareiškimų nerašo. Tai pasijuto nebaudžiamas. toks mat jo bendravimo būdas, kad jį kur šikantį sutrauktų. Tai išsklaidžiau jam tą iliuziją, gal apsiramins. Neapsiramins-bus ,,zajava". kas dėl tiesinimo prieš kameras, tai tuom ir pasibaigtų mano karjera, nesvarbu, kad teisus esu. :(
Carlos Castaneda

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #67 įjungtas: 2011 Rgs 11, 00:06:30 am »
Nu matai, aš nesu tikras, ar jam viskas gerai su galva. iš pradžių pasiklausinėjau apie jį prieš eidamas, tai bendradarbės žmonos sakė, kad jis taip prie visų lenda, vedus, nevedus... jį siunti ***, o jam dar didesnė intriga tiesiog. Tai jis tokią iliuziją susikūrė, kad yra ten kažkur tie pikti vyrai, bet niekad jie neateina aiškintis, o bobos pareiškimų nerašo. Tai pasijuto nebaudžiamas. toks mat jo bendravimo būdas, kad jį kur šikantį sutrauktų. Tai išsklaidžiau jam tą iliuziją, gal apsiramins. Neapsiramins-bus ,,zajava". kas dėl tiesinimo prieš kameras, tai tuom ir pasibaigtų mano karjera, nesvarbu, kad teisus esu. :(

kam prieš kameras, Vilnius juk didelis, vietos daug, ir be kamerų.  tikri vyrai juk gatvėje aiškinasi :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #68 įjungtas: 2011 Rgs 11, 00:13:56 am »
ištempsi tu tokį menkystą gatvėn  :luztu: jaučiu palįstų po stalu ir chren iš ten jį iškrapštyčiau. Taip ir įsivaizduoju visą procesą:
-einam į gatvę pakalbėt :E
-Beeeeeeeee  :-(  :help:
Carlos Castaneda

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #69 įjungtas: 2011 Rgs 11, 22:58:23 pm »
jo, asilas tas ciuvas. jeigu jau lenda prie svetimu bobu, tai bent jau kaltis ismoktu.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #69 įjungtas: 2011 Rgs 11, 22:58:23 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2011 Rgs 11, 23:16:58 pm »
jo, asilas tas ciuvas. jeigu jau lenda prie svetimu bobu, tai bent jau kaltis ismoktu.
Nepagavau loginio ryšio. Tai jei kaltis moki, tai prie svetimų bobų lįsti jau normalu? :oho:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #71 įjungtas: 2011 Rgs 12, 08:42:16 am »
Mjoo...
Ir prisiminiau metų senumo nemalonią istoriją, bet papasakosiu rytoj, kai liežuvis, t.y. pirštai nebus vilnoniai nuo alaus...

Ir beje, man labiau patinka sumoderninta patarlė: "Ir vilkas sveikas, ir avys sočios"
O buvo taip.
Prieš metus, rugsėjo vidury, išsiruošiau su dukterim su dviračiais prasimint, keletą pamokų duot ir t.t. Išnešiau dviračius, palikau vaiką saugot, o pats kažko dar į namus nulėkiau, gal vandens, gal dar ko. Už poros min. nusileidžiu, pasisveikinu su kaimynu, išėjusiu parūkyt. Tas man ir sako, tavo dukrą kažkoks by..ys nufotografavo pro šalį eidamas. Užlindo už mašinų eilės ir nupaparacino. Sako su geltona striuke, link turgaus nuėjo. Na aš nieko nelaukęs bėgte iš paskos (nežinau, kodėl dviratį palikau), ir tikrai už poros šimtų metrų pamatau ryškiai geltoną striukę su tašioku, primenančiu fotiko krepšį. Prisiveju tyliai taip ir postaigiu judesiu paėmęs už peties atsuku į save. Stambesnis gyvatė, 185/90 ar pan. Sakau parodyk fotiką. Tas lyg ir pasimeta, o po to pradeda putot, kad aš tau tuoj parodysiu ir t.t. ir išsitraukia mento pažymėjimą ("O ble, pagalvoju, mentą mušiu..") plius pradeda telefonu rinkt kažiką. Sakau jam kad pan po..ui koks pas jį pažymėjimas, už svetimų vaikų fotkinimą vistiek į snukį pis..u. Tada kažkaip keistai nusijuokia, sako nu davai, žiūrėk. Kiša telefoną į kišenę, išsitraukia tą savo fotiką ir rodo ką pripyškinęs. Na ir neužmatau aš tos savo dukters nufotkytos, nes pagal jo maršrutą (nuo Pasimatymo per mūsų kiemą link turgaus) nufotkytas fontanas, Katpėdėlė, o po to jau turgaus bobos su džiovintais obuoliukais. Suprask, tipo nefotkinau aš jokių vaikų. Teko atsiprašyt ir keliaut atgal.
Bet širdy kaiptai vistiek lyg prišikta buvo, nes kaimynas per daug jau detaliai viską nupasakojo ir sutapo viskas. Paskui galvojau, kad yra gi skirtingos atmintys pas tuos fotikus (nepamenu dabar, koks tiksliai, bet artai NIKON, ar ta CANON buvo, tę iš tų didesnių tipo profesionalesnių muilinių), ir šiaip "medžioklinę" kortelę galima pakeist vieša, skirta maskavimui. O dar kai visos violetinės isterijos išsikvėpę nebuvo ir pedofilai ant kožno kampo vaidenosi... Tai va, tokia istorija, kad vos nesusimušiau su milicininku vidury turgaus iš pasiutimo. Burna, pamenu džiūvo, balsas drebėjo, bazaras buvo sunkus. Taip kaip prieš pirmą kovą varžybose, tik galingiau.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2011 Rgs 12, 14:09:58 pm »
Labai negeras poskonis lieka, kai jau esi pasiruošęs vanot kaip už Tėvynę, o paskui tenka visokiais plepalais užsiimt. Čia lyg važiuoji dideliu greičiu, o paskui kali ant stabžių. Bet, civilizacija, demokratinė valstybė, iškrypėlių teisės... :-(
Carlos Castaneda

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2011 Rgs 12, 15:54:43 pm »
Nepagavau loginio ryšio. Tai jei kaltis moki, tai prie svetimų bobų lįsti jau normalu? :oho:

Ir nevisada and moters kaktos uzhrashita kad inai yra svetima. Ir seip vyras ne siena pastumsim :)
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #74 įjungtas: 2011 Rgs 12, 16:28:10 pm »
O buvo taip.
Prieš metus, rugsėjo vidury, išsiruošiau su dukterim su dviračiais prasimint, keletą pamokų duot ir t.t. Išnešiau dviračius, palikau vaiką saugot, o pats kažko dar į namus nulėkiau, gal vandens, gal dar ko. Už poros min. nusileidžiu, pasisveikinu su kaimynu, išėjusiu parūkyt. Tas man ir sako, tavo dukrą kažkoks by..ys nufotografavo pro šalį eidamas. Užlindo už mašinų eilės ir nupaparacino.

nieko nesupratau  :nezino: ka butent blogo padare kazkas, kad ir nufotkines dukra? siela itrauke i fotoaparata? suzalojo fiziskai ar moraliskai? baisiai sokiravo ir isgasdino vaika? nu wtf? kame cia kotas? seiptai istatymai teigia, kad viesoj vietoj gali fotkint ka tik nori. tuo labiau jeigu mentas fotkino tai tikrai ne beraikalo.  dabar jeigu mane einanti gatve kazkas nufotkins tai reikia duot i snuki? gal tada dukra reikia paslepti nuo dienos sviesos ir neleisti is namu, kad gink dieve koks nors paparacis nenufotkintu, dabar gi net telefonai su kamerom, niekada negali zinot kas kada ir kur tave nuims  :kikena:

...o ka... ne?   :sumises1:
« Paskutinis taisymas: 2011 Rgs 12, 16:36:56 pm nuo coffeedrinker »
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #74 įjungtas: 2011 Rgs 12, 16:28:10 pm »