Pagrindines diskusijos > Savigyna

Žmogaus prigimtis arba nuo ko ginsimės

<< < (2/21) > >>

siamas:
"Stotyse vogė ir vogs" - Šveikas
"Žmonės kariavo ir kariaus" - Siamas
Nuo to niekur nepabėgsi ir nepadės čia nei moraliniai pamąstymai nei religiniai įsitikinimai, tuo labiau kad kuo sparčiau vystosi civilizacija tuo karo pramonė tampa viena iš pelningiausių veiklos sričių.
Kas liečia senovę tai labai abejoju kad dėl karo veiksmų kažkada buvo iškilus grėsmė žmonijos populiacijai, viduramžių maras Europoje nusinešė daugiau gyvybių nei visi prieš tai buvę karai kartu sudėjus.
O tai kad kiekviename iš mūsų slypi žvėris tai faktas, tik kas blogiausia kad susiklosčius palankioms aplinkybėms pradeda reikštis tokie individai kurie paprastame gyvenime vaikščiojo su akinukais nuleidę galvas ir visą gyvenimą svajojo atkeršyti bendraklasiam, spardžiusiem jiem šiknas mokykloje.
P.S. Informacija apmąstymui - Stalino laikais labiausiu žiaurumu išsiskyrė KGB tardytojos moterys.

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO tai kad kiekviename iš mūsų slypi žvėris tai faktas, tik kas blogiausia kad susiklosčius palankioms aplinkybėms pradeda reikštis tokie individai kurie paprastame gyvenime vaikščiojo su akinukais nuleidę galvas ir visą gyvenimą svajojo atkeršyti bendraklasiam, spardžiusiem jiem šiknas mokykloje.
P.S. Informacija apmąstymui - Stalino laikais labiausiu žiaurumu išsiskyrė KGB tardytojos moterys.

--- Baigti citatą ---

Šiandien replikuoju Siamui  :kikena: įsivaizduok kiek pykčio galima prikaupti per 12 mokyklos metų tave kankinusiems asmenims  :oho: Ir man kaip moteriai visai nekeista, kad moterys žiauresnės, čia kažkodėl taip gamta sugalvojo  :chmm:

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠiandien replikuoju Siamui  :kikena: įsivaizduok kiek pykčio galima prikaupti per 12 mokyklos metų tave kankinusiems asmenims  :oho: Ir man kaip moteriai visai nekeista, kad moterys žiauresnės, čia kažkodėl taip gamta sugalvojo  :chmm:

--- Baigti citatą ---
Kas blogiausia kad ir pats tą dariau, ta prasme žvengėm iš visokių nevykėlių ir t.t. Dabar kartais sutinku tuos veikėjus, žmonės kaip žmonės, bet už tą seną elgesį man iki šiol gėda.

denis:
Atsiprasau, bet aistra smurtui ir prigimti kovoti tai yra skirtingi dalykai ...  :chmm:

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKas blogiausia kad ir pats tą dariau, ta prasme žvengėm iš visokių nevykėlių ir t.t. Dabar kartais sutinku tuos veikėjus, žmonės kaip žmonės, bet už tą seną elgesį man iki šiol gėda.

--- Baigti citatą ---

Tačiau yra ir keistų dalykų su klasės atsiskyrėliais. Bandžiau su tokiu susidraugauti, tai nelabai kas išėjo :rolleyes: Ir tėvų čia nemaža bloga įtaka, kad toks rezultatas netikęs. Šiuo atveju nuolaidumas, nemokėjimas apsiginti (tam tikra prasme smurtauti), nes tam reikia nemažai ryžto ir drąsos, turi labai nekokių pasekmių  :chmm:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją