... Auginant mažiuką tikriausiai teko atsisakyti kurių nors pomėgių 
Rimbai, o tu jaunas tėvelis esi? ....
Na tie "mažiukai" mano tokie sąlyginiai, 8 ir 2 metų, ir pomėgius jei ir apribojau kažkiek, bet atsisakyt neteko - ir moco rankeną pasuku, ir siena pasikarstau ir šiaip bokso pirštines turiu.... Bet va kažko trūksta, iš kažkur piktumas ima. Gal šitame bėda:
zmona cia tikrai nepades. cia irgi viena is primityviuju patino elgsenos normu - eiti na lieva.
O grįžtant prie temos...
....
Anot profesoriaus Šliogerio, tai yra labai neblogas filosofijos metodas, o anot manęs, tiesiog nereikia žiūrėt į tokius individus rimtai. Galų gale, ir į save iš šono pažiūri- juokingai atrodo, kai šiaušiuos prieš kiekvieną dryžuotą.
Negaliu su tuo nesutikti, bais gera priemonė

Jei tik prisimeni šią terapiją reikiamu momentu.
Beje, šį rytą įdomi mintis atėjo, kad jei nebūtų temos pradžioje aptartų agresijos kontrolės mechanizmų, tai maždaug kas antras mano sutiktas praeivis laužyta nosim būtų... Jaučiu kad pakantumo mano širdy ryškiai trūksta pastaruoju metu.
Bet tai nusiraminus ir pažvelgus iš šalies, tai tik reakcija į neigiamus dirgiklius, kokia ji bebūtų. Sakykit man, kai pamatot lievai priparkuotą automobilį prekybcentrio aikštelėj, šuns šūdą pievelėj prie vaikų žaidimo zonos, numestą alaus bambalį šalgatvio vidury, etc., ar nekyla noras kalt į dūdą niekdariui ir po to priverst ištaisyt savo
škadas vardan visuomenės (kurios dalimi esame ir mes) gerovės?