Visa kita > Klubai
BJJ klubai Kaune
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiManau rinktis yra iš ko, visi klubai labai skirtingi tiek technika, tiek filosofija.
--- Baigti citatą ---
Idomu ispudzius isgirst :)
Danny:
Registruotis arba PrisijungtiIdomu ispudzius isgirst :)
--- Baigti citatą ---
Aš nesitreniravau nei vienam iš šitų klubų, net nesu iš Kauno, bet esu imtyniavęs ir bendravęs su visų šių klubų atstovais arba varžybose arba draugiškuose sparinguose. Tai kažkokių konkrečių įspūdžių nepateikinėsiu, bet manau, kad jie patys sutiks, kad "Voras" skiriasi nuo "Titano" nors abi komandos yra CheckMat arba, kad RGA Kaunas skiriasi nuo RGA Vilnius. Nesakau, kad kažkurie geresni, tiesiog jie skirtingi. Man taip atrodo. Čia tik noriu dar kartą pasakyti, kad rinktis tikrai yra iš ko.
sk3rys:
Sveiki, gal kas galit pasakyt tikslų Voras BJJ klubo adresą
bambaklynas:
Registruotis arba PrisijungtiManau rinktis yra iš ko, visi klubai labai skirtingi tiek technika, tiek filosofija.
--- Baigti citatą ---
Parasykite kasnors trumpai kuo skiriasi tos filosofijos ir technikos, nes pradedanciajam neaisku kaip nuspresti del klubo pasirinkimo.
Tranpis:
Registruotis arba PrisijungtiParasykite kasnors trumpai kuo skiriasi tos filosofijos ir technikos, nes pradedanciajam neaisku kaip nuspresti del klubo pasirinkimo.
--- Baigti citatą ---
Žinok turbūt geriausia - eiti ir bandyti. Gali perskaityti šimtus aprašymų, bet vistiek jokio vaizdo nesusidaryti. Nueik, pabandyk, nepatiks, eisi toliau. Niekas už tai nebaus. Aš irgi taip atradau - perėjau per dešimtis skirtingų klubų bei įvairių kovos menų stilių, kol suradau tai, kas man labiausiai patinka. Sėkmės :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją