Visa kita > Klubai
BJJ klubai Kaune
Mifas:
Sveiki norejau pasiteirauti kurioje vietoje geriausiai butu lankyti BJJ Kaune? Kiek zinau yra 3 klubai kur mokoma BJJ, Lutador (roger gracie akademy), Titanas ir Voras.
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki norejau pasiteirauti kurioje vietoje geriausiai butu lankyti BJJ Kaune? Kiek zinau yra 3 klubai kur mokoma BJJ, Lutador (roger gracie akademy), Titanas ir Voras.
--- Baigti citatą ---
Visi trys geri. Jei jau lyginti, tai gali fightclub.lt tinklapyje pasieškoti rezultatų iš vykusių BJJ čempionatų. Tada matysi, kurių klubų atstovai užėmė geresnes vietas. Tačiau ir tai dar nėra tikrasis gerumo rodiklis
MASAS:
Mane irgi tas pats domina. Noriu pabandyti BJJ. Jei kas lanko ar lanke Titane, Kaune, turiu keleta klausimu:
- Ar i treniruotes be technikos mokymo ir sparingo, ieina kokie nors fiziniai pratimai - atsispaudimai, atsilenkimai trefkes pabaigoj ?
- Koks trenerio poziuris i naujus zmones ? iskart po pirmos trefkes stumia i sparinga? (man yra taip buve kituose kovos menuose)
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiMane irgi tas pats domina. Noriu pabandyti BJJ. Jei kas lanko ar lanke Titane, Kaune, turiu keleta klausimu:
- Ar i treniruotes be technikos mokymo ir sparingo, ieina kokie nors fiziniai pratimai - atsispaudimai, atsilenkimai trefkes pabaigoj ?
- Koks trenerio poziuris i naujus zmones ? iskart po pirmos trefkes stumia i sparinga? (man yra taip buve kituose kovos menuose)
--- Baigti citatą ---
BJJ sparingas – tai ne bokso sparingas :-) Tave tiesiog pasmaugs, užlauš, bet tai nėra taip baisu, kaip būti sudaužytam pikto boksininko :punch: Tad nėra ko čia bijoti tų imtynių kovų. Eini ir imtyniauji. Kartais pasitaiko ir čia traumų, koks pirštas lužta, sausgyslė trūksta, raumuo plyšta, ausis lūžta, bet kur tų traumų nebūna... Šachmatuose irgi gali nuo kėdės apsivožti ir makaulę prasirakti.
Titane požiūris geras, draugiški treneriai, bet čia kiekvienas savo skylę suranda, turi eiti ir žiūrėti, tau tinka ar ne.
Raimis:
Bijai Titano, eik pas Donatą
Registruotis arba Prisijungti
Te rasi ko nori
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją