Sportas > MMA

Alistair Overeem

<< < (3/3)

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

va ka pats Overeemas mano apie kova. Gera citata: "jei manot kad Valasquezas musa stipriai, palaukit kol pamatysit mane" :D

Powka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinu Overeemas jegos turi + pries sita kova gal koki kursa vitaminu stipresni sugere :D siaip neblogai jis ir pries imtynininkus atrodo, su tokia jega nuo pargriovimu lengviau gintis :) o Lesnaras tikrai ne pats geriausias imtynininkas UFC, tiesa kaip sakoma: jegos yra, proto nereik :) bus idomu :) Ir siaip Overeemo kova su Dos Santos idomesne turetu but del dirzo :)

--- Baigti citatą ---

Kas už jį geresnis imtynininkas? Cainas arba Carwinas vien tik dėl to, kad vieną kartą jiems nusileido? Man atrodo geriausio imtyninko titulas vis dar Brockui priklauso.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKas už jį geresnis imtynininkas? Cainas arba Carwinas vien tik dėl to, kad vieną kartą jiems nusileido? Man atrodo geriausio imtyninko titulas vis dar Brockui priklauso.

--- Baigti citatą ---

Valasquezas pagal mane geresnis :) cia jei vien sunku svori ziurim :) as manau kad Brokas nebus toj vietoj gresme Overeemui :) bet paziuresim vietoj :D

Speed9:

Speed9:
Idomus interviu :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją