Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai

<< < (2/2)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr čia man vienam nesimato avatarų, ar čia jau sisteminė bėda?

--- Baigti citatą ---
Belieka tik parašyt B.U.M.P.
Aš saviškį susitvarkiau, bet daug kieno nesimato. Ne tokie sąmoningi (kaip mano gerbiamas asmuo) pilečiai tai ir nepasistengs iš naujo. Tad ir klausimas tada: Kame replės vėl?

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBelieka tik parašyt B.U.M.P.
Aš saviškį susitvarkiau, bet daug kieno nesimato. Ne tokie sąmoningi (kaip mano gerbiamas asmuo) pilečiai tai ir nepasistengs iš naujo. Tad ir klausimas tada: Kame replės vėl?

--- Baigti citatą ---
O kieno konkrečiau nematai? Su Chromu kaip ir visų avatarai matosi...

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kieno konkrečiau nematai? Su Chromu kaip ir visų avatarai matosi...

--- Baigti citatą ---
Pas mane ir chromas ie exploreris, bet vistiek gamno. Nematau (imu paskutines aktyvias temas):
Skeptikas
Baramui
Arimanas
Dainiux
Saxum
Nicegirl
Siamas.

Bet va tave, Rolį, Shade matau.

Qe passa?

EzysGazuotas:
Skeptikas matau
Baramui nematau
Arimanas matau
Dainiux nematau
Saxum nematau
Nicegirl nematau
Siamas nematau
Tai klausimas, ar kiti yra įsikėlę tuos avatarus?

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSkeptikas matau
Baramui nematau
Arimanas matau
Dainiux nematau
Saxum nematau
Nicegirl nematau
Siamas nematau
Tai klausimas, ar kiti yra įsikėlę tuos avatarus?

--- Baigti citatą ---

Supratau kame kampas. Prieš pora trejetą savaičių netyčia buvau ištrynęs nemažai failų iš serverio, ne viską, matyt, pavyko atstatyti. Žmonės turi iš naujo avatarus prisiskirti, pas ką nėra. Tame tarpe ir aš :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją