oi kaip dauk jus apie mane zinot... del igudziu vystymo, tai ne vienas, turiu su kuo dirbt. na tiesa dabar mano partnioras i uzsieni isvares, bet greit gris. mokytoja turejau gera, o gyvenimas ismoke dar daugiau negu betkoks mokytojas. beje, KOI peiliai visada pilnu kontaktu vyksta. net i kiausus is principo spardyti galima. ir ne, kitu stiliu as nenurasau. as seiptai pradejau nuo karate, kuri gerbiu, kaip ir daug kitu kovos menu, tik zinoma ne visus, kaip pvz nelabai gerbiu viena kovos mena, 'kurio pavadinimo neminesiu'. nezinau kaip ten su technika, bet dauguma jo atstovu lochai ir bailiai. beje, labai jus cia ta KOI akcentuojat, galima pagalvot, kad as cia koks karpis profesionalas, o toks nesu. as del saves treneruojuosi, del gatves (galit sita siusti psichiatrui), varzybos cia tik seip, kaip sparingas/pramoga. butu nesuvokiamai kvaila treneruotis peilio technika su mintim, kad teks visalaika gintis tik nuo medinio peilio maketo. a lentvario gatves seip ramios, bet pasimusti cia teko. net su keliais is karto. pilnu kontaktu. nors mma ribose mane greiciausiai sutvarkytumet, as ne terminatorius (deja).
ir dar vienas bla bla. 15 min filosofijos per kiekviena treneruote (??)... cia tikrai nesuprantu ka galima filosofuot kiekviena diena net po 15 brangiu minuciu?

ar tuos pacius textus mintinai ismoke kartojate ar tokios beribes isminties atsargos?
ar tiesiog reikia reguliarei plauti smegenis mokinia... 15min filosofijos per diena/treneruote yra "way too much", bet sakysim cia tik mano nuomone. bet anyway, paciam gale einant prie esmes, jeigu kovinis lygis (kas yra svarbiausia), kaip sakot, laikosi, tada pagarba

sorry, kad taip zostkai issireiskiau ryte (praeitam poste), as kitaip nemoku. nereikejo priimt taip asmeniskai.