Na, kad iki pavojingo lygio koks prisikačialinęs debilas prieitų užtenka ir pusmečio aktyvių treniruočių, pvz., MT. Teko rankas susitept į vieną tokį, ant chronių niekuo dėtų ,,prijomus" bandydavo sereikose. Į šou pakraipos mokyklas debilai ir neina, ten daugiau meniškos prigimties žmonės ir šiaip ,,debesėliai", kaip kažkas pavadino.

Kas dėl mūsų visuomenės ligotumo, kaip sakė gerbiamas Smauglys, be abejo, priežastys slypi giliau. Tačiau tai jokiu būdu neraiškia, kad tuomet galime nusiplauti rankas ir užmerkt akis. Juolab, kad salėj GALIMA padaryti daug šia linkme, tik klausimas, ar yra noro? Visuomenę reikia keisti, ane? Bet aš nekeisiu, nes, mol, ne mano sfera. Arba manęs nieks nekaso ir gerai. Bet šitaip tik prisidedam prie visuotinės degradacijos, kolegos. Iškuopiam šiukšles pas save viduj, tada šeimoj, salėj, galų gale.

Van praeitą sezoną ruošiau bičą varžybom, daug prakaito ir kraujo išliejom, nervų kainavo netgi, bet vat atnešė man medaliuką ir malonu

o nepasitikėčiau aš juo, nebūčiau tikras jo morale, tai chrien būčiau su juo dirbęs, nebūtų jokių varžybų, nieko. nepažiūrėčiau, kad gyslelę turi, nei kad 6 kartus į savaitę lanko.