AutoriusTema: Ka jus ismoke gatve?  (Skaityti 20856 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ka jus ismoke gatve?
« Atsakyti #90 įjungtas: 2012 Geg 28, 12:24:48 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Gal kas apšviestu mane teoriškai apie savyginos pobudi nuo marozo turinčio beizbolo lazda? nes prieš porą dienų teko pakalbet su draugais su 3 ereliais is svetimo rajono tai 1 bego i mašina lazda traukt tik , kad nespejo  :-)
teoriškai arba sprintas arba tt
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2012 Geg 28, 15:13:54 pm »
Kadangi tema liečia visuomenės saugumą taigi ir mane, pasisakysiu ir aš.  Visų pirma manau, kad Chaotic  kažkaip keistai žodį "bambalis" parašė kaip "batonas".  Patys pagalvokit- 17 m. bachūras naktį eina pirkti batono į kioską. Ir lengvai sutinka (nes tai realu..), kad reikalingą daiktą nupirktų kažkoks pilietis nuėjęs kiosko?  Kokia situacijos tikimybė, kad tikrai reikėjo batono, o ne bambalio? O jei bambalio, tai viskas stoja į savo vietas- pardavėja pardavė alų pažįstamam, o ne nepilnamečiui, o anas už servisą pasiėmė savo dalį.  Ir Chaotic netrenkė, nes širdyje jautė, kad ano pozicija kažkiek turi racijos. Kitaip,  teisus 17 m. amžiaus ir šiek tiek kovinį sportą pasportavęs vaikinas už save silpnesnį oponentą vien ant nesusitupėjusių emocijų ima baladoti. Tokia jau ta gyvenimo realybė.

Kas dėl morozo su beisbolke.... Nu jei klausimas teorinis, tai rekomenduoju pastudijuoti kad ir šį tinklapį Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti   ir dar šita Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti (šiaip radau jį būtent per forum.fightclub.lt). Idėja paprasta- smurtas kaip tokis niekada nekyla šiaip sau, jis yra pakankamai laiko trunkantis procesas ir smurtauti linkęs žmogus visada duota tam tikrus ženklus kaip to smurto išvengti. Ir tų ženklų nepaisymas (nes nefasonas, aš krūtesnis ir pan...) priveda  prie to konkretaus smurto. ir šiaip retai kada auka yra ne savo neteisingų sprendimų rezultatas.  Taigi galvoti reikia dar prieš tai,  kai sutiksi agresyvų moroza su byta. O jei jau sutikai, tada klausimas persikelia iš teorinių į praktinius: jei mane puola su byta taip, tai kaip man elgtis, o jei taip, tai kaip? Bet čia jau atsakinėti turi tavo instruktorius, greičiausiai tavo pasirinktos disciplinos rėmuose.

Atsijungęs Chuliganas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 31
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: af

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2012 Geg 28, 15:33:37 pm »
Na jei taip naglai prisipisinet prie zodziu, tai nuo kada alus 1Lt kainuoja?

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #93 įjungtas: 2012 Geg 28, 15:58:08 pm »
Na jei taip naglai prisipisinet prie zodziu, tai nuo kada alus 1Lt kainuoja?
Gal koks optima linija alutis, svarbu per kausa kerta  :D
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Geg 28, 15:59:25 pm »
Kadangi tema liečia visuomenės saugumą taigi ir mane, pasisakysiu ir aš.  Visų pirma manau, kad Chaotic  kažkaip keistai žodį "bambalis" parašė kaip "batonas".  Patys pagalvokit- 17 m. bachūras naktį eina pirkti batono į kioską. Ir lengvai sutinka (nes tai realu..), kad reikalingą daiktą nupirktų kažkoks pilietis nuėjęs kiosko?  Kokia situacijos tikimybė, kad tikrai reikėjo batono, o ne bambalio? O jei bambalio, tai viskas stoja į savo vietas- pardavėja pardavė alų pažįstamam, o ne nepilnamečiui, o anas už servisą pasiėmė savo dalį.  Ir Chaotic netrenkė, nes širdyje jautė, kad ano pozicija kažkiek turi racijos. Kitaip,  teisus 17 m. amžiaus ir šiek tiek kovinį sportą pasportavęs vaikinas už save silpnesnį oponentą vien ant nesusitupėjusių emocijų ima baladoti. Tokia jau ta gyvenimo realybė.

Kas dėl morozo su beisbolke.... Nu jei klausimas teorinis, tai rekomenduoju pastudijuoti kad ir šį tinklapį Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti   ir dar šita Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti (šiaip radau jį būtent per forum.fightclub.lt). Idėja paprasta- smurtas kaip tokis niekada nekyla šiaip sau, jis yra pakankamai laiko trunkantis procesas ir smurtauti linkęs žmogus visada duota tam tikrus ženklus kaip to smurto išvengti. Ir tų ženklų nepaisymas (nes nefasonas, aš krūtesnis ir pan...) priveda  prie to konkretaus smurto. ir šiaip retai kada auka yra ne savo neteisingų sprendimų rezultatas.  Taigi galvoti reikia dar prieš tai,  kai sutiksi agresyvų moroza su byta. O jei jau sutikai, tada klausimas persikelia iš teorinių į praktinius: jei mane puola su byta taip, tai kaip man elgtis, o jei taip, tai kaip? Bet čia jau atsakinėti turi tavo instruktorius, greičiausiai tavo pasirinktos disciplinos rėmuose.
Gali netiket manimi, alkoholiniu gerimu isvis negeriu. Kiek esu kartu geres kur nors(pora gurksniu) nereikia net 1 rankos pirstu skaiciuot. Jeigu siais laikais kioske alkoholi 10meciams parduoda, tai tikrai nemanau, kad man tektu prasyt kazkieno jo man nupirkti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Geg 28, 15:59:25 pm »

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2012 Geg 28, 20:18:05 pm »
pirmą kartą girdžiu istoriją apie naktinį batono pirkimą :-), šiaip rimti vyrai eina vėlų vakarą arba pirkt ir batoną, ir dešros, ir čipsų ir  :alus:, arba minimum  :alus:  :D

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #96 įjungtas: 2012 Geg 28, 20:53:35 pm »
perdauk neatsakingas poziuris i pinigus. mano pinigu svetimos letenos neliecia, o jeigu liecia tai nebent patikimos. ir seip, jeigu duodi 10lt neaishkiam valkataujanciam marozui - buk pasiruoshes kaltis, kad juos atgaut. jis tave apvoge ir jis nusipelne gaut i snuki :punch:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2012 Geg 28, 21:58:45 pm »
Nesiginčysiu su Chaotic, nors jo nupasakota versija man yra iš serijos "fantastika" ir aš lieku prie savosios. Galų gale pats buvau 17 m. O paskui augau ir brendau, matydamas ką daro 17m. Ir aš net linkęs paspekuliuoti, kad postą į šį tinklapį įdėjai tik išjuoktas sugėrovų, kad neatnešei grąžos. Ir čia plauni savo savigarbą- iki to, berods, nesireiškei... 

Kita vertus, ko tik pasaulyje nepasitaiko... . O šiaip net jei tai ir tiesa, tai tada tas tavo oponentas tavyje pametė auką.  Dėl ko taip įvyko- atsakyk pats sau, pastudijuok tą tinklapį kur nurodžiau, ten man ypač patiko dalis apie lyderius ir alfa patinus. Atsako į daug paaugliškų "kodėl viskas taip?". Bet kokiu atveju tau reiks suaugti, ir suprasti, kad gyvenime būna visaip. Kartais reikia ir kartėlį nuryti. O kartais reiks tiesiog oponentui duoti į moliūgą, kaip kad siūlė Saxum, arba kaip kiti- priimti alternatyvius kaštus kaip savo pergalę- tipo susitikimas su durnium kainavo sąlyginai pigiai. Tiesa kaip visada kažkur per vidurį.

Bet mano nuomone, gerbtinu žmogumi laikytinas tik tas, kuris pasirengęs atlaikyti visokias nesąmones.  Šiandien tau kliuvo tokios, ryt bus kitokios. Ką tada darysi? O ir šiaip savo postą įdėjau tik todėl, kad man pasirodė, kad jaunas, inteligentiškas sprendžiant iš minčių dėstymo, žmogus vis dar nėra supratęs, kad cituoju: "už servisą reik mokėti". Ir geriau kai tu pats deriesi dėl to serviso kainos, o ne po visko tau pateikia sąskaitą...

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2012 Geg 28, 23:31:14 pm »
Viskas ka rasiau pirmajame poste yra tiesa, o pinigus padaviau kai pardavejas prie galiniu duru priejo marozo pakviestas su batonu ir marozo papildymo kortele, kuria pirko uz savo pinigus. Faktas tas tik, kad graza padave visa jam, o ne atskirai. Kai pardavejas ilindo i savo ta kioska ar maza parduotuve nzn kaip pavadint, nes didesne nei kioskas, mazesne nei parduotuve, veiksmas prasidejo. Zinosiu, kad geriau skustais per daug nepasitiket, nors ispradziu itariau, bet kai pamaciau, kad pats perkas sau papildyma uz savo pinigus, tai pamaniau, kad istiesu nori padeti...

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Geg 29, 00:25:02 am »
Atsiprasau gal bus truputi ne i tema, bet turiu klausima.
Katik buvo tokia situacija, kad ejau pirkt batono(eh pritruko pusryciams).. Visos parduotuves uzsidarinejo pries akis, vienas didesnis kioskelis uzsidarinejo ir zmogus pamate mane beldzianti. TIpo sako ko reikia einam nuvesiu tipo nupirksiu, nes pazysta pardaveja. Na kaip atejom is kitos puses to kiosko, pakviete jis pardaveja pasake ko man reikia padaviau pinigus. Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt. Pats esu lankes kyokushin metus su trupuciu, sveriu ~75kg 185ugio, jis uz mane kiek zemesnis, panasaus svorio. Kaip jusu manymu reikejo elgtis, jam nenorint grazint pinigu pradeti luptis su juo? Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...
Kažkaip daug pilstymo. Pažiūrėk, Chaotic, į temos pavadinimą įdėmiau, sustok trumpam ir pagalvok KO TAVE IŠMOKĖ GATVĖ (duotuoju atveju - tratuaras už kioskės). O pamoka elementari ir gera: Už 9 LTL sužinojai (sakykim - išmokai), kad batoną vakare reikia eit pirkt ne su šliopkėm, be nukaršusio šuns ir lengvai pasiruošus viskam (kai einu vakarais į gastronomą, stengiuosi prisimint, ir laikrodį nusiimt ir namie palikt - gaila būtų subaladot netyčiom). Tai kaip už tokią sumą, tai labai pigi ir gera įgyta patirtis. O visi skiedalai "kas būtų jeigu būtų" tai nieko verti, nes nieko ir nebuvo.

Visiem čia linksma savo spekulaicijomis dalintis, bet grįžtant prie faktų (ignoruokim Gedimino įtarimus tuo tarpu), tai lieka tik padaryt išvadas. Geriausia pačiam.

Labanakt
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Geg 29, 00:25:02 am »

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2012 Geg 29, 01:07:32 am »
Aš tai jei būčiau Chaotic užmirščiau šį įvykį ir tiek. Aišku pasekios ta savigrauža iš paskos savaitę, o kai praeis siūlyčiau prisimint Rimbo patarimą - kitą kart kai eisi vakare į kioską būk patogiai apsirengęs ir kai kitą kart kas bandys grąžą nudžiaut imkis veiksmų. Jeigu dar nepasitiki savim tiek, kad imtumeis jų - treniruokis. 

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2012 Geg 29, 12:09:57 pm »
Užmiršti apie įvykį reikia, bet tik padarius reikalingas išvadas. Nes po to žiūrėk jau ne 9, o 50 Lt bus, po to pasivažinėt su tavo automobiliu kas panorės...o po to mes turime Lietuvoje "pilietinę" visuomenę.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs CmnDo

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2013
  • Žinutės: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • n/a
« Atsakyti #102 įjungtas: 2013 Sau 11, 04:29:25 am »
"Gatvė" išmokė tai, ko nesugebėjo išmokinti jokie instruktoriai. Nes pačiam patyrus tikrą chaosą, skausmą, paniką, šoką, sąmonės netekimą, sužalojimus, nukraujavimą, lūžius, ligonines - perspektyva keičiasi... išmokė daug dalykų, pradedant tuo, kad balistinis sukrėtimas yra efektyviausias metodas neutralizuot oponentą, išmokė NIEKADA "neiti ant žemės...." daug dalykų "tos mūsų mielosios gatvės" išmoko žmones, deja - nevisus...
Išvengta kova - laimėta kova... tačiau ar visada yra kelias pasitraukti? Jeigu esi su žmona ar vaiku? Negi bėgsi... sakyčiau kovosi kol venomis tekės kraujas...
« Paskutinis taisymas: 2013 Sau 11, 04:31:24 am nuo CmnDo »
Even if a Samurai's head were to be suddenly cut off, he should still be able to perform one more action with certainty. If one becomes like a revengeful ghost and shows great determination, though his head is cut off, he should not die.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #103 įjungtas: 2013 Sau 11, 08:26:29 am »
...kad balistinis sukrėtimas yra efektyviausias metodas neutralizuot oponentą, ...
Galima šioje vietoje plačiau?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #104 įjungtas: 2013 Sau 11, 11:15:28 am »
Galima šioje vietoje plačiau?
Nu taigi šūvis.
Ar čia gal klausi kas atsitiko konkrečiai
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

« Atsakyti #104 įjungtas: 2013 Sau 11, 11:15:28 am »