Kadangi tema liečia visuomenės saugumą taigi ir mane, pasisakysiu ir aš. Visų pirma
manau, kad Chaotic kažkaip keistai žodį "bambalis" parašė kaip "batonas". Patys pagalvokit- 17 m. bachūras
naktį eina pirkti
batono į kioską. Ir lengvai sutinka (nes tai realu..), kad reikalingą daiktą nupirktų kažkoks pilietis nuėjęs
už kiosko? Kokia situacijos tikimybė, kad tikrai reikėjo batono, o ne bambalio? O jei bambalio, tai viskas stoja į savo vietas- pardavėja pardavė alų pažįstamam, o ne nepilnamečiui, o anas už servisą pasiėmė savo dalį. Ir Chaotic netrenkė, nes širdyje jautė, kad ano pozicija kažkiek turi racijos. Kitaip,
teisus 17 m. amžiaus ir šiek tiek kovinį sportą pasportavęs vaikinas už save
silpnesnį oponentą vien ant nesusitupėjusių emocijų ima baladoti. Tokia jau ta gyvenimo realybė.
Kas dėl morozo su beisbolke.... Nu jei klausimas teorinis, tai rekomenduoju pastudijuoti kad ir šį tinklapį Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti ir dar šita Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti (šiaip radau jį būtent per forum.fightclub.lt). Idėja paprasta- smurtas kaip tokis niekada nekyla šiaip sau, jis yra pakankamai laiko trunkantis procesas ir smurtauti linkęs žmogus visada duota tam tikrus ženklus kaip to smurto išvengti. Ir tų ženklų nepaisymas (nes nefasonas, aš krūtesnis ir pan...) priveda prie to konkretaus smurto. ir šiaip retai kada auka yra
ne savo neteisingų sprendimų rezultatas. Taigi galvoti reikia dar prieš tai, kai sutiksi agresyvų moroza su byta. O jei jau sutikai, tada klausimas persikelia iš teorinių į praktinius: jei mane puola su byta taip, tai kaip man elgtis, o jei taip, tai kaip? Bet čia jau atsakinėti turi tavo instruktorius, greičiausiai tavo pasirinktos disciplinos rėmuose.