AutoriusTema: Ka jus ismoke gatve?  (Skaityti 20811 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
Re: Ka jus ismoke gatve?
« Atsakyti #75 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:28:55 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt.
Uz servisa reikia moketi  :angel:
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:53:22 pm »
Tai jau tikrai, kad reikia moket. Auksciausios klases aptarnavimas :) O del treniruociu, tai gal 4-5 menesius jau nelankiau del ivairiu priezasciu, o vasara uzsiemimai nevyksta toje vietoje kur lankau.
Ir siaip daugelis sakot gerai pasielgiau, suprantu isnesiau sveika kaili, bet tokia baigtis manes kazkaip netenkina :/

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #77 įjungtas: 2012 Geg 27, 00:23:49 am »
  Turiu tik viena klausima, jeigu buciau ji sukales vakar vakara, 
jei butum galėjęs ji sukalt ,jis ir nebųtu pinigų iš taves ėmes   ;-) o jei taip jau išėjo nebijok sau pripažint kad isigandai ,ir nedaryk atmazo kad nekalei  :punch: tipo kad paskui jo  draugeliai tave gaudys ir t.t  O jei tingi eit i treniruotes ,tai pasirupink kad niekada batono pusryčiams netruktu   :kikena:

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 30
  • Vieta: Jonava
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #78 įjungtas: 2012 Geg 27, 01:25:43 am »
Gal kas apšviestu mane teoriškai apie savyginos pobudi nuo marozo turinčio beizbolo lazda? nes prieš porą dienų teko pakalbet su draugais su 3 ereliais is svetimo rajono tai 1 bego i mašina lazda traukt tik , kad nespejo  :-)
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2012 Geg 27, 01:27:32 am »
jei butum galėjęs ji sukalt ,jis ir nebųtu pinigų iš taves ėmes   ;-) o jei taip jau išėjo nebijok sau pripažint kad isigandai ,ir nedaryk atmazo kad nekalei  :punch: tipo kad paskui jo  draugeliai tave gaudys ir t.t  O jei tingi eit i treniruotes ,tai pasirupink kad niekada batono pusryčiams netruktu   :kikena:
As nesakau, kad atrodau kaip spinta ar kas, kad issigastu mane pamates, bet fiziskai ,manau, buvau stipresnis.Taippat niekad neteko susidurt su marozais akistatoj, gali but issigandau nesiginciju, nezinau kokios emocijos tiksliai buvo tuo metu mane apemusios nors baimes nejauciau, bet vertinau mintyse ar veido suzalojimai ir mano senukas suo, kuriam marozas taippat galejo ka nors padaryt, jeigu man nepasisektu butu verti tu keliu litu...
Tavo argumentai i mano darza del to, kad negalejau jo sumust, ar del to, kad nelankau treniruociu, nes tingiu per daug radikalus, o gal tu  aiskiaregys zinantis visas aplinkybes ?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2012 Geg 27, 01:27:32 am »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2012 Geg 27, 02:32:35 am »

Tavo argumentai i mano darza del to, kad negalejau jo sumust, ar del to, kad nelankau treniruociu, nes tingiu per daug radikalus, o gal tu  aiskiaregys zinantis visas aplinkybes ?
jei ieškosi 'atmazu "visada rasi  ;-) iš kur žinau ??? pačiam kaškada yra nutike  ... :oops:

Indėnas

• Svečias
« Atsakyti #81 įjungtas: 2012 Geg 27, 13:14:22 pm »
klausimas kiek reikia mokėti už servisą ir kaip keistusi elgesys jei grąža būtų iš 50Lt, 100Lt ar 200Lt. Kaip keistusi elgesys  jei žmogus būtų su kedais ir be šuns. Kur yra riba kada jau turi keistis elgesys? Čia kaip ir skęstančiojo gelbėjimas pvz. žiemą įlūžus ledui - arba gelbėji, arba ne - nes baisu pačiam paskęsti. Tiesiog reikia laimėti (bent jau stengtis laimėti) kiekvienoje sitacijoje maksimum ką gali. Jei tu jautiesi pralaimėjas tai ir esi pralaimėjas - atitinkamai ir tavo elgesys nebuvo teisingas. Beje šitoje situacijoje gali pralaimėti ir su Saxum pasiūlymu: sėkmingai iškirtas žmogų gali nesėkmingai nukristi ir ir mirti susitrenkęs galvą į akmenį, bordiūrą ir pan... (tik tikimybė juokingai maža) . Bet kaip minėjau arba laimi arba pralaimi (bent jau sau viduje)
Šiaip 25m vyras dauguma atveju bus stipresnis už 17m jaunuolį (beje anas gal irgi lankė pvz. boksą ir įgūdžius turi) bet  svarbiausia yra laimėti, o  būdų laimėti yra daug - kai kuriuos ir dabar nevėlu panaudoti. Aš matau tokią sitaciją plačiau: kaip  tiesos apgynimas, elementari  savigarba, galų gale neduodant atkirčio tokie marozai tik stiprėja. Pasyvumas blogiausiai ką buvo galima padaryti šitoje situacijoje. Paklauskit savęs, kas realiai blogiausio galėjo nutikti šioje situacijoje jei žmogus kažkaip būtų bandęs atsiimti savo 9Lt. ir kokios pasekmės to - pamatysit kad realiai nieko baisaus neatsitiktų, net jei ir tektų pasimušti (sitacija plati ir nebūtinai turi baigtis muštynėmis ir net nebūtinai pergalei reikia atsiimti tuos 9Lt) ir jam nepasisektų  - šiek tiek jį suspardytų ir sulaužytų kelis šonkaulius ar negyvai nuspirtų šunį - menki praradimai. Na pagulėtų ligonineje palaidotų šunį ir gyvenimas eina toliau. (gyvenime tikrai bus daug  didesnių praradimų) Tik neperdėkit apie štyrius ir kitas nelaimes nes  tada visi tikriausiai suprantate koks kyla pavojus einant per gatvę ne tam skirtoje vietoje ir t.t. Pasyvumas - blogis. Geriau jau neteisingas sprendimas  negu nieko nedarymas. Neužmirškim, kad variantų kaip laimėti yra daugybė.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #82 įjungtas: 2012 Geg 27, 13:15:03 pm »
Nu čia tai tu taip labai jau netikusiai užvažiavai ant manęs. Kalbu aš iš patirties. Žinau, ką reiškia su šiaip marozėliais apsikapot, žinau, ką reiškia su zekais reikalų turėt. Labai gerai žinau, ką galiu ir kuo rizikuoju. Duotąją situaciją aš nagrinėju ne iš savo pozicijų, o iš to Chaotic. Metai kiokušino negarantuoja jokio pranašumo, pasiskaityk pats, ką parašiau. Tu ten gal dievas, gali visus ,,jungt". Jis negali.
Dėl tų varžybų... Va mano vienas vaikiukas šian dvi kovas laimėjo nokautais per respublikines. Nu ir ką? Vat užšoks ant zeko ir gaus virbalą į žarnas. Krūvas mačiau tokių čempionų, kur pasiketus sąlygom gauna į malkas nuo kokio goblino.
Ir šiaip iš tavo posto atrodo, lyg bandytum mane įžeist kažkaip, ar ką? :nezino:

Ne ant tavęs užvažiavau, o ant sportuojančių ir bijančių muštis. Daug nesiplėčiau, gal taip ir atrodo, kad ant tavęs konkrečiai.

O dėl tų virbalų, tai sakau, užsibarikaduokit ir neikit į lauką. Bijai vilko - neik į mišką. Nieko čia nepridursi. Reikia vengti įtartinų vietų, neiti "už kampo" su neaiškiais tipais, bet jei jau pinigus atiminėja, reikia veigti greitai ir ryžtingai. Bac bac, nugriuvo, susirenki "šmudkes" ir tepi slides. Kaip ir rašiau. Nes atsikėlęs jsi gali ne tik "štyrių" išsitraukti. Jei negali kalti, tai reikia eiti treniruotis daugiau. Jei treniruotės nepadeda, tai tada nereikia nė galvoti apie muštynes bei savigynas (tik apie prevenciją). Kažkokia parodija daroma iš kovos menų. Prieš 20 metų kas bent kiek sportuodavo, niekas nebijojo eit muštis. Dabar priviso belenkokių bekontaktinių stilių, tai juodo diržo meistrai bijo su naglesniu džiūsna muštis. Pradeda apie aukštas materijas kalbėti ir savigyną be kovos. Einam lig to, kad gatvėje kovotojams subines vaikigaliai spardys, o kovotojai sakys, kad mes galėtume juos įveikti, bet kovos mene muštis negalima  :luztu: Nesakau, kad reikia eit muštis kiekvienu atveju. Reikia apgalvot kiekvieną situaciją. Prieš 10 atmorozkų tikrai nesiūlau niekam eit, reik nešt kudašių kiek įmanoma. Ai, ką čia kalbėt, pilnas forumas prikalbėtas. Kiekvienas renkasi savo :alus:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2012 Geg 27, 13:35:44 pm »
Ne ant tavęs užvažiavau, o ant sportuojančių ir bijančių muštis. Daug nesiplėčiau, gal taip ir atrodo, kad ant tavęs konkrečiai.

O dėl tų virbalų, tai sakau, užsibarikaduokit ir neikit į lauką. Bijai vilko - neik į mišką. Nieko čia nepridursi. Reikia vengti įtartinų vietų, neiti "už kampo" su neaiškiais tipais, bet jei jau pinigus atiminėja, reikia veigti greitai ir ryžtingai. Bac bac, nugriuvo, susirenki "šmudkes" ir tepi slides. Kaip ir rašiau. Nes atsikėlęs jsi gali ne tik "štyrių" išsitraukti. Jei negali kalti, tai reikia eiti treniruotis daugiau. Jei treniruotės nepadeda, tai tada nereikia nė galvoti apie muštynes bei savigynas (tik apie prevenciją). Kažkokia parodija daroma iš kovos menų. Prieš 20 metų kas bent kiek sportuodavo, niekas nebijojo eit muštis. Dabar priviso belenkokių bekontaktinių stilių, tai juodo diržo meistrai bijo su naglesniu džiūsna muštis. Pradeda apie aukštas materijas kalbėti ir savigyną be kovos. Einam lig to, kad gatvėje kovotojams subines vaikigaliai spardys, o kovotojai sakys, kad mes galėtume juos įveikti, bet kovos mene muštis negalima  :luztu: Nesakau, kad reikia eit muštis kiekvienu atveju. Reikia apgalvot kiekvieną situaciją. Prieš 10 atmorozkų tikrai nesiūlau niekam eit, reik nešt kudašių kiek įmanoma. Ai, ką čia kalbėt, pilnas forumas prikalbėtas. Kiekvienas renkasi savo :alus:
Su dauguma tavo rašliavos sutinku, tik nebandyk manęs prirašyt prie tų nekontaktinių, nes pas man pilnas kontaktas ir žymiai mažiau taisyklių. Ir čia tik sportiniam variante :ne:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #84 įjungtas: 2012 Geg 27, 14:51:38 pm »
Su dauguma tavo rašliavos sutinku, tik nebandyk manęs prirašyt prie tų nekontaktinių, nes pas man pilnas kontaktas ir žymiai mažiau taisyklių. Ir čia tik sportiniam variante :ne:

O tai ar aš kur tave priskiriu prie nekontaktinių?  :chmm:

« Atsakyti #84 įjungtas: 2012 Geg 27, 14:51:38 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #85 įjungtas: 2012 Geg 27, 16:29:18 pm »
Gal kas apšviestu mane teoriškai apie savyginos pobudi nuo marozo turinčio beizbolo lazda? nes prieš porą dienų teko pakalbet su draugais su 3 ereliais is svetimo rajono tai 1 bego i mašina lazda traukt tik , kad nespejo  :-)

Teoriškai kuo artimesnė distancija, bo kol anas užsimos...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2012 Geg 27, 20:49:00 pm »
O tai ar aš kur tave priskiriu prie nekontaktinių?  :chmm:
:chmm: na gal aš čia priekabus ir poste kažkokias intonacijas pradedu jaust... Tiesiog vakar 7 mano mokiniai į varžybas ėjo, 6 pirmą kartą, tai vis dar esu nervingas, nespėjau persijungt ir atsipalaiduot.
Visgi manau, kad 9 lt neverti rizikos. Nebent tikrai žinai savo galimybes, turi raumenį, taip sakant. Aš subaladočiau aną niekšą, jei nespėčiau susivaldyt. O su valdymusi pas mane pastaruoju metu prastoka, bo persidirbau. Bet, visų pirma, neičiau su niekuo už jokio kiosko, tai, greičiausiai, ir netektų nieko baladot. Vat ką turiu omeny.  :teisejas:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #87 įjungtas: 2012 Geg 27, 23:08:42 pm »

Gal ir galejai susimusti, bet ar atiduotu jis tau tuos 10 litu  ;-) Mano galva, ne....

Pabandyk suprasti Radiatoriaus frazes esme :
Citata
jei butum galėjęs ji sukalt ,jis ir nebųtu pinigų iš taves ėmes   
Gatveje visada yra stiprioji ir silpnoji puse.  Nieks specialiai neisprovokoja konflikta neturint pranasuma (psichologini arba fizini). Zmogus suprato, kad  jis gali tave tai izuliai apgauti, ir taip padare. Aisku kad tave sokiravo toks naglumas ir daug daugiau kad tu nezinojai kaip atitinkami pasielgti. 

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2012 Geg 28, 00:59:38 am »
Labai jūs čia sudėtingai. Viskas paprasta: grobuonis atėmė iš aukos 9 Lt. Štai ir viskas.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs RR

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2011
  • Žinutės: 90
  • Vieta: Klaipeda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2012 Geg 28, 11:18:00 am »
Atsiprasau gal bus truputi ne i tema, bet turiu klausima.
Katik buvo tokia situacija, kad ejau pirkt batono(eh pritruko pusryciams).. Visos parduotuves uzsidarinejo pries akis, vienas didesnis kioskelis uzsidarinejo ir zmogus pamate mane beldzianti. TIpo sako ko reikia einam nuvesiu tipo nupirksiu, nes pazysta pardaveja. Na kaip atejom is kitos puses to kiosko, pakviete jis pardaveja pasake ko man reikia padaviau pinigus. Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt. Pats esu lankes kyokushin metus su trupuciu, sveriu ~75kg 185ugio, jis uz mane kiek zemesnis, panasaus svorio. Kaip jusu manymu reikejo elgtis, jam nenorint grazint pinigu pradeti luptis su juo? Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...
Na pasielgta visu 110% teisingai, nes teisiskai keblus dalykas butu buves.
Nes pardaveja gera pazystama ir turbut ne tu pirmas ne tu paskutinis taip pakliuves. Jai butum prasukes koki derinuka ziurek gal dar butum tapes plesiku o tas marozas butu tapes terpyla. Vistiek butu kiles triuksmas ir tapati pardaveja dar ziurek butu iskvietusi policija ir mano manymu butu liudyjusi marozo naudai....ir vat tu jau plesikas :) . O paskui yrodinek, kad budamas karosu esi karosas o ne lydeka :) . O blogiausiu ziurek dar butu padejes tave i "pavesi" visam...na cia aisku blogiausiu atveju. O geriausiu atveju butu dar nuleide ant bapkiu....

« Atsakyti #89 įjungtas: 2012 Geg 28, 11:18:00 am »