Nu čia tai tu taip labai jau netikusiai užvažiavai ant manęs. Kalbu aš iš patirties. Žinau, ką reiškia su šiaip marozėliais apsikapot, žinau, ką reiškia su zekais reikalų turėt. Labai gerai žinau, ką galiu ir kuo rizikuoju. Duotąją situaciją aš nagrinėju ne iš savo pozicijų, o iš to Chaotic. Metai kiokušino negarantuoja jokio pranašumo, pasiskaityk pats, ką parašiau. Tu ten gal dievas, gali visus ,,jungt". Jis negali.
Dėl tų varžybų... Va mano vienas vaikiukas šian dvi kovas laimėjo nokautais per respublikines. Nu ir ką? Vat užšoks ant zeko ir gaus virbalą į žarnas. Krūvas mačiau tokių čempionų, kur pasiketus sąlygom gauna į malkas nuo kokio goblino.
Ir šiaip iš tavo posto atrodo, lyg bandytum mane įžeist kažkaip, ar ką? 
Ne ant tavęs užvažiavau, o ant sportuojančių ir bijančių muštis. Daug nesiplėčiau, gal taip ir atrodo, kad ant tavęs konkrečiai.
O dėl tų virbalų, tai sakau, užsibarikaduokit ir neikit į lauką. Bijai vilko - neik į mišką. Nieko čia nepridursi. Reikia vengti įtartinų vietų, neiti "už kampo" su neaiškiais tipais, bet jei jau pinigus atiminėja, reikia veigti greitai ir ryžtingai. Bac bac, nugriuvo, susirenki "šmudkes" ir tepi slides. Kaip ir rašiau. Nes atsikėlęs jsi gali ne tik "štyrių" išsitraukti. Jei negali kalti, tai reikia eiti treniruotis daugiau. Jei treniruotės nepadeda, tai tada nereikia nė galvoti apie muštynes bei savigynas (tik apie prevenciją). Kažkokia parodija daroma iš kovos menų. Prieš 20 metų kas bent kiek sportuodavo, niekas nebijojo eit muštis. Dabar priviso belenkokių bekontaktinių stilių, tai juodo diržo meistrai bijo su naglesniu džiūsna muštis. Pradeda apie aukštas materijas kalbėti ir savigyną be kovos. Einam lig to, kad gatvėje kovotojams subines vaikigaliai spardys, o kovotojai sakys, kad mes galėtume juos įveikti, bet kovos mene muštis negalima

Nesakau, kad reikia eit muštis kiekvienu atveju. Reikia apgalvot kiekvieną situaciją. Prieš 10 atmorozkų tikrai nesiūlau niekam eit, reik nešt kudašių kiek įmanoma. Ai, ką čia kalbėt, pilnas forumas prikalbėtas. Kiekvienas renkasi savo