AutoriusTema: Ka jus ismoke gatve?  (Skaityti 21033 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ka jus ismoke gatve?
« Atsakyti #60 įjungtas: 2012 Geg 01, 18:50:06 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
"перо", "štyrius", "finka"... nu peilis tiesiog peilis.

Man rodos, kad bendrinis kalėjimų žargonas, ar čia terminas ("перо") kokiam konkrečiam įnagiui? Turi kas žinių?
nu negalvojau, kad Ežys pas mus prie blatnųjų ir žino apie "перо":-)
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2012 Geg 01, 19:13:04 pm »
Nu tep, bandžiau pažargonaut apie peilį (mol kiets bachūrs, žino kietų žodžių)...

Greičiausiai ne "nepo", o "pero", t.y. "plunksna" - seniau bent jau kriminalinėje literatūroje taip peilį "blogiečiai" vadindavo ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #62 įjungtas: 2012 Geg 01, 19:36:44 pm »
Greičiausiai ne "nepo", o "pero", t.y. "plunksna" - seniau bent jau kriminalinėje literatūroje taip peilį "blogiečiai" vadindavo ;)
Tai tę rusiškai ir parašyta...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2011
  • Žinutės: 23

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2012 Geg 25, 22:21:02 pm »
Atsiprasau gal bus truputi ne i tema, bet turiu klausima.
Katik buvo tokia situacija, kad ejau pirkt batono(eh pritruko pusryciams).. Visos parduotuves uzsidarinejo pries akis, vienas didesnis kioskelis uzsidarinejo ir zmogus pamate mane beldzianti. TIpo sako ko reikia einam nuvesiu tipo nupirksiu, nes pazysta pardaveja. Na kaip atejom is kitos puses to kiosko, pakviete jis pardaveja pasake ko man reikia padaviau pinigus. Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt. Pats esu lankes kyokushin metus su trupuciu, sveriu ~75kg 185ugio, jis uz mane kiek zemesnis, panasaus svorio. Kaip jusu manymu reikejo elgtis, jam nenorint grazint pinigu pradeti luptis su juo? Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2012 Geg 25, 23:02:31 pm »
Atsiprasau gal bus truputi ne i tema, bet turiu klausima.
Katik buvo tokia situacija, kad ejau pirkt batono(eh pritruko pusryciams).. Visos parduotuves uzsidarinejo pries akis, vienas didesnis kioskelis uzsidarinejo ir zmogus pamate mane beldzianti. TIpo sako ko reikia einam nuvesiu tipo nupirksiu, nes pazysta pardaveja. Na kaip atejom is kitos puses to kiosko, pakviete jis pardaveja pasake ko man reikia padaviau pinigus. Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt. Pats esu lankes kyokushin metus su trupuciu, sveriu ~75kg 185ugio, jis uz mane kiek zemesnis, panasaus svorio. Kaip jusu manymu reikejo elgtis, jam nenorint grazint pinigu pradeti luptis su juo? Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...
Metus su trupučiu atlankytas kiokušinas jokios persvaros neduoda prieš patyrusį marozą. Nebent ne ,,lankei", kaip daugelis, o mokeisi. Gyvenai salėj, taip sakant.
Nu pasiėmė jis tuos litus, tegu paspringsta. Tu su tapkėm, rankose šuva. Jis pas mentus jau buvęs, jam tai reikalo nekeičia, o vat tau tai nėra reikalo rankas teptis. Nežinai nei jo, nei savo galimybių. Pasirinkai teisingą variantą.
Ir apskritai-eit su kažkuo už kažkokio kiosko tolygu prašytis problemų ir nuotykių.
Blogiausia, ką gali dabar padaryt, tai po 356 kartus į dieną prasukinėt galvoj šitą situaciją su alternatyviom pabaigom.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2012 Geg 25, 23:02:31 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #65 įjungtas: 2012 Geg 26, 02:01:51 am »
Viskas gerai, reikėjo sakyti ir kaip jau jis nusisuka – jungt iš pasalų. Jei jau nėr drąsos jungt kai į akis tau žiūri. Tik reik jungt, o ne kirst :kikena: Žmogus po smūgio turi kaip minimum ant kelio priklaupt, plaukiot pradėt, tuomet kontrolinio pakanka, bet stengtis reik vienu smūgiu viską tvarkyt. Tuomet susirenki savo pinigus ir pasišalini skubiai, nes tokiose vietose negalima užsibūt, n variantų, kas po to gali nutikti. O jei baisu muštis gatvėje, tuomet po varžybas važinėti turi, ten gal permuš psichologiškai. Nors kai kyokushine į galvą neduoda, tai nzn :rolleyes: Teks į boksą eit  :kikena:

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2012 Geg 26, 08:14:14 am »
Na faktas tas, kad tuo momentu kai jo snukis gal 15cm nuo maniskio buvo pradejau mastyt duot, neduot. Bet jis tik kartoja kazkas negerai ir kazkaip nzn ibaugino. Paciam nesenai suejo 17 jam duociau is veido ~ 25, nors gali svyruot nuo kokiu 22 iki 30.

Atsijungęs Chuliganas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 31
  • Šalis: af

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #67 įjungtas: 2012 Geg 26, 13:36:38 pm »
Nejaug cia savam rajone sitaip? Nu xer znajet, bet arba is pasalu nuimti, arba bigom namo ir pasiemus amunicijos ir apsimovu kedus pabandyt prigaut ta loha,  :icon_bat: gal pasiseks...  :nezino: Kazkada, atrodo pats 12 metu buvau, bandziau tokia taktika, bet vagiai greit prasisuko, grizes po poros minuciu, jau neberadau ju.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #68 įjungtas: 2012 Geg 26, 14:17:33 pm »
Kažkaip chebra lengvabūdiškai žiūrit. Susmeigs į žarnas ,,štyrių" ir baigsis ,,šustravimai". Nereik naktimis tiesiog valkiotis, ypač po vieną :senis:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #69 įjungtas: 2012 Geg 26, 14:28:36 pm »
Kažkaip chebra lengvabūdiškai žiūrit. Susmeigs į žarnas ,,štyrių" ir baigsis ,,šustravimai". Nereik naktimis tiesiog valkiotis, ypač po vieną :senis:

Geriausia užsibarikaduoti ir niekada į kiema neišeiti. Juokinga, jei kovos menais užsiiminėjantis žmogus tik apie praleistus į žarnas "štyrius" gali gatvėje galvoti, o ne kaip apsiginti. Bet kiekvienam savo, vieni gal mėgsta būt gaidinami, kiti mėgsta patys apsiginti, nelaukti pagalbos iš kitų.

P.S. Perskaityk dar kartą mano ankstesnį postą, ką siūliau.
« Paskutinis taisymas: 2012 Geg 26, 14:33:16 pm nuo Saxum »

« Atsakyti #69 įjungtas: 2012 Geg 26, 14:28:36 pm »

Atsijungęs Chuliganas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 99
  • Amžius: 31
  • Šalis: af

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2012 Geg 26, 14:30:26 pm »
Aha, mano atveju viskas vyko vidury dienos.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #71 įjungtas: 2012 Geg 26, 19:16:51 pm »
Geriausia užsibarikaduoti ir niekada į kiema neišeiti. Juokinga, jei kovos menais užsiiminėjantis žmogus tik apie praleistus į žarnas "štyrius" gali gatvėje galvoti, o ne kaip apsiginti. Bet kiekvienam savo, vieni gal mėgsta būt gaidinami, kiti mėgsta patys apsiginti, nelaukti pagalbos iš kitų.

P.S. Perskaityk dar kartą mano ankstesnį postą, ką siūliau.
Nu čia tai tu taip labai jau netikusiai užvažiavai ant manęs. Kalbu aš iš patirties. Žinau, ką reiškia su šiaip marozėliais apsikapot, žinau, ką reiškia su zekais reikalų turėt. Labai gerai žinau, ką galiu ir kuo rizikuoju. Duotąją situaciją aš nagrinėju ne iš savo pozicijų, o iš to Chaotic. Metai kiokušino negarantuoja jokio pranašumo, pasiskaityk pats, ką parašiau. Tu ten gal dievas, gali visus ,,jungt". Jis negali.
Dėl tų varžybų... Va mano vienas vaikiukas šian dvi kovas laimėjo nokautais per respublikines. Nu ir ką? Vat užšoks ant zeko ir gaus virbalą į žarnas. Krūvas mačiau tokių čempionų, kur pasiketus sąlygom gauna į malkas nuo kokio goblino.
Ir šiaip iš tavo posto atrodo, lyg bandytum mane įžeist kažkaip, ar ką? :nezino:
Carlos Castaneda

Atsijungęs Chaotic

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:04:50 pm »
Na faktas tik tas, kad siuo atveju reikejo apginti tik save, o buvau ne pacioj geriausioj situacijoj, gal issigandau. Pinigu ne tiek gaila tik pats faktas, kad buvau lengvai ibaugintas uz save fiziskai silpnesnio asmens, peilio kiek maciau jis netrauke, manau kad neturejo, nors rankas laike zemai. Turiu tik viena klausima, jeigu buciau ji sukales vakar vakara, ar gali jis tarkim butu hebrai pasiskundes ir pradetu vos ne ieskot manes, ar per daug geda tokiem butu? Nors taip pagalvoju gedos jie nelabai turetu turet.

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:15:32 pm »
Turiu tik viena klausima, jeigu buciau ji sukales vakar vakara, ar gali jis tarkim butu hebrai pasiskundes ir pradetu vos ne ieskot manes, ar per daug geda tokiem butu? Nors taip pagalvoju gedos jie nelabai turetu turet.
Gal pradėtų ieškot, o gal ne. Dėl to dažniausiai po tokių įvykių, kiek esu pastebėjęs, žmogui kurio ieškot turėtų baugu būna. Man asmeniškai tai visuomeniniu transportu po tokių dalykų kiek nedrąsu važinėt tampa, o vdrug sutiksi. :D

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #74 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:26:16 pm »
Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...
Viskas gerai :) Visu situaciju numatyti neimanoma,bet dabar ir tu zinai kad SPORTAS ir GYVENIMAS tai yra skirtingi dalykai ;) Kita karta jau neturesi jokiu iliuziju ir nebusi toks naivus.

P.S
Treneruotes lankyk ir toliau !!!
« Paskutinis taisymas: 2012 Geg 26, 21:40:33 pm nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #74 įjungtas: 2012 Geg 26, 21:26:16 pm »