Atsiprasau gal bus truputi ne i tema, bet turiu klausima.
Katik buvo tokia situacija, kad ejau pirkt batono(eh pritruko pusryciams).. Visos parduotuves uzsidarinejo pries akis, vienas didesnis kioskelis uzsidarinejo ir zmogus pamate mane beldzianti. TIpo sako ko reikia einam nuvesiu tipo nupirksiu, nes pazysta pardaveja. Na kaip atejom is kitos puses to kiosko, pakviete jis pardaveja pasake ko man reikia padaviau pinigus. Atnese batona ta ir dave graza nuo 10LT tai personai i rankas, jis lyg niekur nieko vos ne nueidineja, sakau kur graza, ka vogi pinigus. Tas prie manes prieina prie pat sako kazkas nepatinka t.t speju tradicinis marozo posakis, neteko seniau susidurt. Zodziu palikau as jam ta graza 9Lt, nes tiesiog nezinojau kaip pasielgt. Pats esu lankes kyokushin metus su trupuciu, sveriu ~75kg 185ugio, jis uz mane kiek zemesnis, panasaus svorio. Kaip jusu manymu reikejo elgtis, jam nenorint grazint pinigu pradeti luptis su juo? Buvau su tapkem kadangi silti orai ir suo rankoj, bet nedidelis misrunas ~15kg tesverentis. Tiesiog velniai rautu kazkaip gaila, kad esant realiai situacijai buvau lengvai ibaugintas, dabar mastau kam lankiau treniruotes, kai atejus momentui ranka nedrista pakilti...