Pagrindines diskusijos > Savigyna

Ka jus ismoke gatve?

<< < (5/22) > >>

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAi dar ismoke nusivilti zmonemis, nes esant didelei bedai auka ir uzpuolikas stebuklingai tampa visiems praeiviams nematomi  :D aisku kai kurias ismoke ir be galo pasitiketi  :respect:

--- Baigti citatą ---
Blyn, iki šiol sąžinė graužia, bet nemanau kad galėjau elgtis tada kitaip:
1997-05-XX finalinis Foje turas per Lietuvą, Kaunas. Po konco varėm su mergike Laisvės al. į baraką pėsti. Ir kaip tik einant pro fontaną ten prasidėjo razborkės, tiksliau susidorojimas, kai 5 ar 6 marozėliai du volasus pradėjo į skutus taršyt ir skandint. Ir nieko padaryt nesiryžau, nes buvau ne vienas, o su būtybe, kurios saugumas buvo svarbiau nei nepažįstami jaunuoliai. Pikčiausia ir buvo, kad žmonių tai buvo nemažai, bet nič niekas net žodžio netarė...
Turbūt nuo tada įsikaliau į makaulę, kad jei jau kas ne taip, tai dairytis pagalbos iš aplinkos neverta. Hit'n'run, kitos išeities nėra.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBlyn, iki šiol sąžinė graužia, bet nemanau kad galėjau elgtis tada kitaip:
1997-05-XX finalinis Foje turas per Lietuvą, Kaunas. Po konco varėm su mergike Laisvės al. į baraką pėsti. Ir kaip tik einant pro fontaną ten prasidėjo razborkės, tiksliau susidorojimas, kai 5 ar 6 marozėliai du volasus pradėjo į skutus taršyt ir skandint. Ir nieko padaryt nesiryžau, nes buvau ne vienas, o su būtybe, kurios saugumas buvo svarbiau nei nepažįstami jaunuoliai. Pikčiausia ir buvo, kad žmonių tai buvo nemažai, bet nič niekas net žodžio netarė...
Turbūt nuo tada įsikaliau į makaulę, kad jei jau kas ne taip, tai dairytis pagalbos iš aplinkos neverta. Hit'n'run, kitos išeities nėra.

--- Baigti citatą ---
Tuoj ateis Kavinukas ir išaiškins visą tiesą apie tą būtybę  :kikena: .
O jei rimtai, ar būtų buvę sveika bandyt gelbėt? Geriausiu atveju 3 vs 6. Bet jaučiu būtų buvę 1 vs 6. 

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBlyn, iki šiol sąžinė graužia, bet nemanau kad galėjau elgtis tada kitaip:

--- Baigti citatą ---

Tai va del to teisti ir negalima, nes nzinia ka su ta moterimi tokioje situacijoje daryti :nezino:

Aisku sedint siltai ant kedes priesais kompo ekrana kila mintis liepti draugei eiti i kita gatves puse i maziau matoma vieta ir issikviesti telefonu (aisku sioje istorioje mob. tel. retai kas turejo:) draugus(jie jie prie pat kir tinkami siam reikalui :), arba blogiausiu atveju mentus (kurie siap suims greiciausiai visus, bet vistiek geriau nei palikti aukas, ir gal si karta greitai atvaziuos i ivykio vieta, dar gal pafilmuos :) bei taksi, kad pasisalinti vienai ar su vakaro "herojumi" :D

O "herojui" reikia arba pribegti ir p ...:punch:..letii vienam is "draugu" i pakausi, ir begti atitraukiant demesi nuo auku, o pakeliui turint atstumo persvara galima begti ir rekti apie gaidzius, lytinius organus ir panasiai kad dar labiau sudominti "draugus" sudalyvauti siame 'maratone" :D , arba gera slaloma ivaldyti ir kirsti po viena (ispudinga bet nerealu :D)arba gero daikto :icon_bat: paieskoti ir tada pusiau slalomu pusiau galopu i prieki pasiust bent kelis i raudonojo kryziaus greitosios pagalbos traumatologini (Kaune jis prie pat beveik, nuo aprasytos ivykio vietos) :D. Kitiems "draugams" turbut noras praeitu pratesti si susitikima :D

arimanas:
Man atvirkščiai buvo. Pavasaris, Sereikiškės. Lapeliai skleidžiasi, paukščiukai čiulba. Sėdžiu su savo butybe ant suoliuko, netoliese diedukas su bobute ant molbertų kažką teplioja. Nu gera, gražu. Ir prišliaužia du.
-duok cigaretę.
-Neturiu.
-Duok giros atsigert.
-Nu imk, gali dabaigt [ noriu, mat, draugiškas pasirodyt]
-Ty čio menia *** pasylaeš?[ iš kur aš žinau, kad jo kalba tai reiškia *** pasiūst :nezino: ]
-Niekur aš tavęs nesiunčiau... [nebedraugiškai]
-Ty čio samnoj pa ruski negavariš? Znaju, čto umeješ. Gde tvaja kulitura? :E [ :kikena: ]
Nu aš jam paaiškinu, kokioj šaly gyvena ir kokia kalba čia kalbama. Jo draugelis storas už nugaros stovi, už suoliuko, tai aš pasisukęs ir jam aiškinu. Storas nieko nesako.
- Ty neboisia, ja ni tebia, ni tvaju devušku bit nebudu.[ stojasi nuo suoliuko]
Aha, jo, ne vakar gimęs. Spėjau užblokuot, bo jis tipo nusisuko, o paskui kad tvos iš kairės visu kūnu sukdamasis! Būč neužblokinęs, gulėčiau paslikas. Nuspyriau nuo savęs jį, atsistojau, pastvėriau klinčan, keliu per dumples, pasivedžiau nuo akmenų ant smėliuko, parsimečiau ir su alkūne spėjau gerai snukį išlygint, kol storas suoliuką apėjo :punch: o kai storas priėjo, jau mano pusėj buvo du žmogeliukai atbėgę- didelis dėdė oranžine striuke, toks kaip apelsinas, ir nemažesnis brolis metalistas :rock: tai storas tik savo boifrendą susirinko visą barščiuose :kraujas: tuo situacija ir baigėsi. Tik liūdna, kad akiniai nukrito ir pats ant jų užrėpliojau nepamatęs :oho:
Moralas toks:
1.Šliužai šliaužioja ir dieną.
2. Jeigu aplink žmonės, tai nereiškia, kad šliužai nebandys tavęs atsikąst.
3. Jeigu aplink nėra liaudies ir reikalai eina nuspėjama linkme, kirsk pirmas.
4.Žmonės nėra tokie abejingi, kaip gali atrodyt. Bobutė sakė, kad aš šaunuolis :oops: , o diedukas apie sovietmetį papasakojo.
5.Moterų realybės suvokimas yra kitoks. Maniškė, kai paklausiau, ar viskas gerai:,,neišsigandau, žinojau, kad jį atkalsi". [veiksmo metu taip ir prasėdėjo rankutes gražiai susidėjus]
6.Mentams nusispjaut, jeigu nefilmuoja kokių ,,Farų". Pravažiavo pro šalį lėtai, pažiūrėjo, kad lavonų nėr ir nuriedėjo atsipūtę, kažkokių mergų mašiną prisisodinę.
Žurnalo pabaiga.

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Tik liūdna, kad akiniai nukrito ir pats ant jų užrėpliojau nepamatęs :oho:
Moralas toks:
1.Šliužai šliaužioja ir dieną.
2. Jeigu aplink žmonės, tai nereiškia, kad šliužai nebandys tavęs atsikąst.
3. Jeigu aplink nėra liaudies ir reikalai eina nuspėjama linkme, kirsk pirmas.
4.Žmonės nėra tokie abejingi, kaip gali atrodyt. Bobutė sakė, kad aš šaunuolis :oops: , o diedukas apie sovietmetį papasakojo.
5.Moterų realybės suvokimas yra kitoks. Maniškė, kai paklausiau, ar viskas gerai:,,neišsigandau, žinojau, kad jį atkalsi". [veiksmo metu taip ir prasėdėjo rankutes gražiai susidėjus]
6.Mentams nusispjaut, jeigu nefilmuoja kokių ,,Farų". Pravažiavo pro šalį lėtai, pažiūrėjo, kad lavonų nėr ir nuriedėjo atsipūtę, kažkokių mergų mašiną prisisodinę.
Žurnalo pabaiga.

--- Baigti citatą ---

Tai va butent, kartais per tos balvonus vien nuostoliai..... kam akiniai, kam pinigine, kam islaidos pas stomatologa :D.

Karta ispurskiau brangu duju baloneli, nes pamokiau keleta buduliu kaimieciu elementarios kulturos. Aisku galejau ir pro sona praeiti...bet gal ta vakara kazkam likima isgelbejau, nes chebryte vare Akropolyn veidu ir akiu plauti ir abejoju ar per visa vakara isvenge grauzaties, veido grauzaties :D

Moteru suvokiama realybe kitokia, pvz. joms sunku suprasti kad kartais geriau svetimo prekiabavimas ir nukentejusi tik garbe, nei  nei traumatologinis ir kai kurie kiti nemalonus dalykai kurie nutinka susitinkant su gatves debilais.

Mentai tai loterija, nes kazkada miesto centre laksciau su "daiktu panasiu i pistoleta" ir patrulis tik pravaziavo ziovaujant (turbut klause dainos "ilgas kelais.... :D), o kartais uz elementaru nora paaiskinti situacija grasina "pamokyti, kaip reikia gyventi" :-/

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją