Pas patį jau kokie du mėnesiai nemalonus jausmas klubų srityje. Pastovus maudimas, kartasi sunku atsikelti. Anksčiau to nepastebėdavau, juolab krūviai kojoms netgi sumažėjo (neskaitant 5 km pasivaikščiojimų vakarais). Gal ir pas mane panašios bėdos. Šiaip, kol kas, niekur dar nesikreipiau (neskaitant Jidokwano
).
Raimi a ka as ? prie ko cia as ? As ka nors tau blogo padariau?
Tokias bedas gydo tik laikas, turejau kelias traumas (kalbu apie sudetyngas ir komplikuotas) Atsisedi issiilsi ir tik laikas jas panaikina ,net tas kurios atrodo neisgydomos ir beviltiskos. man traumai reikia 2 metu ,,Gal kazkam sugis greiciau ,,iskaitant kad man 35.
Kai buvau jaunesnis traumu tiesiog nebuvo ,jos mane aplenke.
na o papildai

nesivelkit i ekstrasensines stebuklingas tabletes kurios suteikia jum pasitikejimo savimi ir uzsiprogramavimo..sugis tada kai tam bus laikas, pas mus net karuseles Palangos centre nelegalios syovi ,,tai kaip galima tiket kad gausi gera vaista kuris tave pastatys ant koju,
arba kaip bibliotekoje is tukstanciu knygu nesusipainiot,kaip zinot kad ta knyga kuria pasirinkai parase ne visisks idijotas ,turtyngas mulkis norintis isgarset ,zodziu jusu teise rinktis ,,laikas arba tabletes islaidos ir ....