AutoriusTema: Klubo sąnario sudilimas  (Skaityti 4627 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

ravel

• Svečias
Klubo sąnario sudilimas
« įjungtas: 2011 Lie 21, 12:01:55 pm »
Sveiki,

Turiu problema,buvau pas daktarus nustate klubu sanariu dilima,kolkas jis nera didelis,taciau jau daugiau nei parode nuotraukos 2007m.kazkokiu dideliu skausmu nejauciu,tik darant tempimo pratimus,jauciamas nelankstumas.Daktarai sake begioti negalima,kase ir futbola galiu kartais palosti.Taciau mane labai traukia kovinis sportas,tiksliau thai boksas,ar paprastas boksas.Butu idomu ir iseitu treniruotis nesukeliant didelio pavojaus sanariams.daktaru nuomuone operacija butu reikalinga kai man butu apie 50-60 metu tai jei ir toliau taip klostysis,sake gal ir numirsiu su sita liga viskas priklausys kaip gyvensiu.
« Paskutinis taisymas: 2011 Lie 21, 17:50:26 pm nuo Raimis »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: klubu sanariu sudilimas
« Atsakyti #1 įjungtas: 2011 Lie 21, 15:23:41 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki,

Turiu problema,buvau pas daktarus nustate klubu sanariu dilima,kolkas jis nera didelis,taciau jau daugiau nei parode nuotraukos 2007m.kazkokiu dideliu skausmu nejauciu,tik darant tempimo pratimus,jauciamas nelankstumas.Daktarai sake begioti negalima,kase ir futbola galiu kartais palosti.Taciau mane labai traukia kovinis sportas,tiksliau thai boksas,ar paprastas boksas.Butu idomu ir iseitu treniruotis nesukeliant didelio pavojaus sanariams.daktaru nuomuone operacija butu reikalinga kai man butu apie 50-60 metu tai jei ir toliau taip klostysis,sake gal ir numirsiu su sita liga viskas priklausys kaip gyvensiu.
Kažkas man čia su tais daktarais neaišku, bėgiot  negalima o tai tipo kaše ir futbolą stovėdamas žaisi? Nemanau kad boksuojantis tenka didesnis apkrovimas sanariams nei žaidžiant futbolą. Ir beje kas per simptomai buvo kad 2007 kreipeis į gydytojus? Dar yra skirtumas ar tai buvo Londone ar Lietuvoj, nes pagal tokią logiką tai anglai turėjo ir regbį leisti žaist.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

ravel

• Svečias
Re: Klubo sąnario sudilimas
« Atsakyti #2 įjungtas: 2011 Lie 21, 21:00:47 pm »
Buvo taip,kad patekau i avarija ir sviete visa kuna ar nera luziu ir pamate,simptomu ir dabar nelabai jauciu truputi kartais pamaudzia ir tiek.Visi tyrimai buvo atlikti Lietuvoj,siuo metu ir pats cia esu.O del krepsinio ir futbolo tai buvo taip: As sakau daktarui anksciau begiojau krosus su svoriais 3kart per savaite po 10km ir man tai nera sunku,sakau toliau begioti galiu? Daktaras atsake:Suprask,ne visi gali begioti deja tau negalima,saleje kojom pratimu taip pat.sako jei ten karta per savaite palosi krepsini ar futbola su draugais tai nieko,bet jeigu tik pajauti skausma ar kazka iskart mazini fizini kruvi.O del pratampymo pratimu sake tai labai gerai,kad darau.LIGA TIKSLIAI VADINAS Įgimtas klubo sąnario išnirimas(JIS NERA IKI GALO ISSIVYSTES)
« Paskutinis taisymas: 2011 Lie 21, 21:09:55 pm nuo ravel »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2011 Lie 21, 23:25:16 pm »
Sveiki,

ir kuom bėgiojimas rišasi su kovos menais ? :chmm:  nebent užsiimtum realia svygina  :kikena:

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Lie 21, 23:35:01 pm »
Mana smeniškai skamba kažkokiu marazmu. Daryk pratimus sanariams, klubams t.y. prasukimai, pavartok ten visokių sanarių preaparatų ir žiūrėk pagal save jei sportuojant skauda tai mažink krūvį, jei ne tai viskas zašibys ;)
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2011 Lie 21, 23:35:01 pm »

ravel

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2011 Lie 22, 21:27:15 pm »
As irgi taip manau,dabar cia prisipirkau visokiu papildu zesim kas bus :) Aciu uz atsakyma

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #6 įjungtas: 2011 Lie 22, 21:44:04 pm »
Pas patį jau kokie du mėnesiai nemalonus jausmas klubų srityje. Pastovus maudimas, kartasi sunku atsikelti. Anksčiau to nepastebėdavau, juolab krūviai kojoms netgi sumažėjo (neskaitant 5 km pasivaikščiojimų vakarais). Gal ir pas mane panašios bėdos. Šiaip, kol kas, niekur dar nesikreipiau (neskaitant Jidokwano  ;-)).
Nusmuko kaula :)

ravel

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2011 Lie 22, 21:49:21 pm »
begiojimas,sokdyne ir t.t galbut buti tiksliau pasakyt,as tik pasakiau trumpiau:)

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #8 įjungtas: 2011 Lie 22, 21:52:42 pm »
begiojimas,sokdyne ir t.t galbut buti tiksliau pasakyt,as tik pasakiau trumpiau:)

Šokdynę mėgstu. Teks įjungt į treniruotes. Dėkui  :handshake:

ravel

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Lie 22, 22:00:01 pm »
Jo Raimi taip ir yra,labiausiai jauciasi kai darai tempimus,virvute darosi gana laisvai truksta nedaug,o va su spagatu problema darai ir tarsi pajauti,kad atsiremia i kazka  ir daryk ka nori neina daugiau.Buna rytais kai atsikeli jauciasi toks apstinges

« Atsakyti #9 įjungtas: 2011 Lie 22, 22:00:01 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #10 įjungtas: 2011 Lie 22, 22:10:11 pm »
Jo Raimi taip ir yra,labiausiai jauciasi kai darai tempimus,virvute darosi gana laisvai truksta nedaug,o va su spagatu problema darai ir tarsi pajauti,kad atsiremia i kazka  ir daryk ka nori neina daugiau.Buna rytais kai atsikeli jauciasi toks apstinges

Špagatas mano metuose jau pamirštas dalykas, nebet Smauglys per "kiaušus" kaltų. O su virve padirbėsiu

Atsijungęs Jidokwanas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 180
  • Amžius: 49
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2011 Rgp 21, 21:12:39 pm »
Pas patį jau kokie du mėnesiai nemalonus jausmas klubų srityje. Pastovus maudimas, kartasi sunku atsikelti. Anksčiau to nepastebėdavau, juolab krūviai kojoms netgi sumažėjo (neskaitant 5 km pasivaikščiojimų vakarais). Gal ir pas mane panašios bėdos. Šiaip, kol kas, niekur dar nesikreipiau (neskaitant Jidokwano  ;-)).

Raimi a ka as ? prie ko cia as ? As ka nors tau blogo padariau?  ;-)

Tokias bedas gydo tik laikas, turejau kelias traumas (kalbu apie sudetyngas ir komplikuotas) Atsisedi issiilsi ir tik laikas jas panaikina ,net tas kurios atrodo neisgydomos ir beviltiskos. man traumai reikia 2 metu ,,Gal kazkam sugis greiciau ,,iskaitant kad man 35.
  Kai buvau jaunesnis traumu tiesiog nebuvo ,jos mane aplenke.
na o papildai  ;-) ;-) ;-) nesivelkit i ekstrasensines stebuklingas tabletes kurios suteikia jum pasitikejimo savimi ir uzsiprogramavimo..sugis tada kai tam bus laikas, pas mus net karuseles Palangos centre nelegalios syovi ,,tai kaip galima tiket kad gausi gera vaista kuris tave pastatys ant koju,
arba kaip bibliotekoje is tukstanciu knygu nesusipainiot,kaip zinot kad ta knyga kuria pasirinkai parase ne visisks  idijotas ,turtyngas mulkis norintis isgarset ,zodziu jusu teise rinktis ,,laikas arba tabletes islaidos ir .... ;-)

Atsijungęs Vilius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2010
  • Žinutės: 255
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2011 Rgs 29, 18:59:26 pm »
Dažnai žmonės skundžiasi klubais, o iš tiesų skauda nugara. Nemanau, kad jums galėtų skaudėti klubą.

Citata
Mana smeniškai skamba kažkokiu marazmu. Daryk pratimus sanariams, klubams t.y. prasukimai, pavartok ten visokių sanarių preaparatų ir žiūrėk pagal save jei sportuojant skauda tai mažink krūvį, jei ne tai viskas zašibys
Jokių preparatų nėra. Visa tai tik reklama, kad gali gydyti preparatais. Praktiškai nėra jokio realaus preparato, kad pagydytum sąnarių ar kaulų ligas. Nebent stiprūs vaistai.
Pritariu visiems, kurie skatina rinktis mankštas, aktyvų gyvenimą, tempimus vietoj kokių nors tablečių.
Skelbimas
Dingo LABAI PROTINGAS šuo. Šarikai, jeigu tu perskaitei šį skelbimą,
paskambink namo.

« Atsakyti #12 įjungtas: 2011 Rgs 29, 18:59:26 pm »