Sveiki. pas mane šiokia tokia problemėlė yra. esu dešiniarankis todėl priekine ranka pas mane kaire, su kaire viskas tvarkoj gan neblogai jab'as eina, bet vat su galine jau nebekoks smūgis. gal net silpnesnis negu priekines rankos. ką daryt? gal kokius pratimus dešinei rankai taikyt?
nelabai ka ir padarysi. pirma technika reiktu pastatyt, tada jau ir daryt galima butu. kai jau technika pastatyta, tada geriausiai galia ugdo pratimai su papildomu svoriu. keletas pvz: sunkus bokso maisas (pats paskutiniu metu i toki daug pasmugiuoju, kombinuodamas darba su svoriais, tai galios tikrai padaugejo), pratimai su sunkiais kamuoliais, smugiavimas su papildomu svoriu (dazniausiai 0,5-1 kg hanteliukais), atsispaudimai su suplojimais bei kiti panasu sprogstami pratimai (pvz stangos spaudimas susprogstant, olimpiniai liftai. bet tai jau labiau pazengusiuju pratimai, kurie yra gan pavojingi, todel pries tai reiktu turet labai gera technini ir fizini pasiruosima).
forume geriausia ieskot atsakymu jei tau reikia kazkokiu korekciju ar pasitikrint savo zinias su kitu kolegu. bet kai uzduodi tokius abstraktesnius klausimus, tai labai sunku kazka patart. pratimu yra daug, bet kaip kada ir kiek juos daryt, kaip juos derint kartu, tai jau sudetingas mokslas

galima tik abstrakciai tave kazkaip nukreipti.