Pagrindines diskusijos > Karyba

Knyga apie išgyvenimą Lietuvos miške

<< < (10/20) > >>

Steve:
Na senukas ko norėt.

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMatosi kad visa gyvenima prie kompo praleides  :kikena: Lietuvoi miške tas pats kaip ir maxsimoi,tik be visokiu E  :kikena: žinok kiek kepiau aš grybus ant laužo bet dar gyvas ,o jei dar su navarotais oi koks delikatesas ;-) lauža užkurt galima ir su akiniais aišku tam saulės reik.Dėl žvejybos nereikia ir meškerės ypač vasara,upėje galima ir su rankom pagaut(oi kiek esu pagaves ,kitas ir su meškere nesugauna  :D)sakai su aštriu pagaliu nenusmeigsi  :chmm: aš ir su akmeniu esu "nukales" o nakti su prožektoriu  ar fakelu ,vienas malonumas .taip žvejot,o kur dar vėžiu gaudymas ....Ojei pasakyčiau kad seniau,kada meškeriu neperdaugiausiai būdavo  ,net su kilpom lydekas gaudydavo .O kur dar paukščiu medžioklė su ragatkėm.Bebra (turiu omeny tikra ,upini  :D)nakti irgi nepersunkiausiai su beisbolke pritvot  :icon_bat: va čia neseniai paupy užtikau vynuoginiu sraigiu kolonoja ,tai visa vasara gali maitintis ,nereiks nė bebru mušt  :kikena: suprant kad daugeliui ,kurie praleide visa gyvenima prie kompo ,tai ekzotika ,o man kaškada pauglystėje taip būdavo praleidžiamos vasaros ,ėh seni prisiminima ,net seilė ištyso  :D

--- Baigti citatą ---
Radiatoriui +1
Esu išbandęs taip pat viską, pradedant sraigėm baigiant neaiškios kilmės grybais ir vėžiais, nematau čia jokios problemos. Žiemą aišku sudėtingiau, stirnos su ragatke nenukalsi, bet su kilpom tikrai pasigaut galima.
Senais laikais, kai kalėdų eglučių nepardavinėjo ant kiekvieno kampo su tėvu eidavom į mišką nusikirst, buvo toks kaip ir prieššventinis ritualas, taigi kartą brendant per pusnis staiga žiūriu stovi tėvukas kukliai suglaudes kojas ir nutaises liūdną veidą, pasirodo kažkaip įsigudrino abiem kojom į kilpą ilyst.
O šiaip tai pažinojau deja jau mirusį legendinį Lietuvos tarzaną, tas gyvendavo miške įsirenges pušies viršūnėje namelį nuo pavasario iki sausio, po to jam jau neblaikydavo nervai ir gryžęs į vilijampolę namuose siūdavo ir pardavinėdavo šlykščias kelnes, taupydavo kitam sezonui.
Tiesa kaip pats pasakojo, valgė visas miško gėrybes bet pieną iš principo vogdavo iš kaimiečių.

kensen:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa aš pvz net neįsivaizduoju kaip ta kilpą padaryti.

--- Baigti citatą ---

Bliamba nu. Laikas mokytis, o tai net nepasikarsi miške...  :senis:

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Siulau visiems paziuret.

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBliamba nu. Laikas mokytis, o tai net nepasikarsi miške...  :senis:

--- Baigti citatą ---

atsimenu viena nuotiky miske: gerem su draugais ir taip normalei nusigerem ir radom virve. vienas sako "davai pabandom pasikart" visi nusizvengem ir suskubom pritart "davai! davai!". mus isgelbejo tik tai, kad nemokejom uzristi tokios kilpos...

p.s. po to is tos virves pasidarem "tarzanke" ir supomes kol neatsiriso ta tarzanke ir vienas draugelis nuskrido nuo gana auksto kalno. oj girti zvengem... tik jam tas baigesi ludnai  :ramentai:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją