Visa kita > Skelbimai
Treniruotės Vingio parke sekmadieniais (cross training)
Saxum:
Mane labiausiai stebina Bulgaria. Kiek pamenu, prieš metus dar lietuviškai nerašė/nekalbėjo, o dabar rašo geriau nei daugelis lietuvių jaunimo :respect:
Pas mus laiptinėje tokių dar yra, kurie visą gyvenimą Lietuvoje gyvena ir nesiteikia lietuviškai kalbėti :punch:
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMane labiausiai stebina Bulgaria. Kiek pamenu, prieš metus dar lietuviškai nerašė/nekalbėjo, o dabar rašo geriau nei daugelis lietuvių jaunimo :respect:
Pas mus laiptinėje tokių dar yra, kurie visą gyvenimą Lietuvoje gyvena ir nesiteikia lietuviškai kalbėti :punch:
--- Baigti citatą ---
Mano tėvas panašaus amžiaus, gal net vyresnis. Lietuvoje gyvena nuo 6 metų. Kad jis kalbėtų ar tuo labiau rašytų taip kaip Bulgaria. :handshake: :respect:
Bulgaria:
.
Steve:
Bet visviena tai yra daug geriau, negu daugelis kitų ;)
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMano nuomone aš sakau lietuviu labai negerai. ;-) Paprastai, aš šauktis pagalbos. Iš pradžios aš rašyti, paskui mano zmona klaidos pataisymas. :icon_bat: :bijo:
--- Baigti citatą ---
blyn, čia tai gerai Bulgaria parašė :luztu: :luztu: :luztu: supratau jo mintį :luztu: :luztu: :luztu: :luztu:
+1 už gerą humoro jausmą
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją