Visa kita > Skelbimai

Treniruotės Vingio parke sekmadieniais (cross training)

<< < (23/30) > >>

Saxum:
Mane labiausiai stebina Bulgaria. Kiek pamenu, prieš metus dar lietuviškai nerašė/nekalbėjo, o dabar rašo geriau nei daugelis lietuvių jaunimo :respect:

Pas mus laiptinėje tokių dar yra, kurie visą gyvenimą Lietuvoje gyvena ir nesiteikia lietuviškai kalbėti :punch:

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMane labiausiai stebina Bulgaria. Kiek pamenu, prieš metus dar lietuviškai nerašė/nekalbėjo, o dabar rašo geriau nei daugelis lietuvių jaunimo :respect:

Pas mus laiptinėje tokių dar yra, kurie visą gyvenimą Lietuvoje gyvena ir nesiteikia lietuviškai kalbėti :punch:

--- Baigti citatą ---
Mano tėvas panašaus amžiaus, gal net vyresnis. Lietuvoje gyvena nuo 6 metų. Kad jis kalbėtų ar tuo labiau rašytų taip kaip Bulgaria.  :handshake: :respect:

Bulgaria:
.

Steve:
Bet visviena tai yra daug geriau, negu daugelis kitų ;)

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMano nuomone aš sakau lietuviu labai negerai.  ;-) Paprastai, aš šauktis pagalbos. Iš pradžios aš rašyti, paskui mano zmona klaidos pataisymas.  :icon_bat: :bijo:

--- Baigti citatą ---

blyn, čia tai gerai Bulgaria parašė  :luztu: :luztu: :luztu: supratau jo mintį  :luztu: :luztu: :luztu: :luztu:

+1 už gerą humoro jausmą

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją