Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Proteinas + amino rugstys
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNu man analogiškai "prirašė" ką parašei: Aplink kiekvieną treniruotę. Jei ištvermės krūviai - visą dozę (30 ml) geriu po, jei jėgos - dozę skeliu pusiau ir sugeriu valandą prieš ir po. Atradau ne taip seniai šį reikalą - kai pradėjo "sėst" organizmas nuo per didelių krūvių. Tai mano mentorius ir pasiūlė pavartot. Panašu, kad padėjo. Dabar darau ciklais - mėnesį su, mėnesį - be. Vartoju Nutrendo "amino liquid".
--- Baigti citatą ---
Dar klausimas, butent apie aminus. Polisio dienomis kazkiek vartoji ar visai ne?
Vitiokas:
Registruotis arba PrisijungtiDar klausimas, butent apie aminus. Polisio dienomis kazkiek vartoji ar visai ne?
--- Baigti citatą ---
Iš mano mažų žinių, kuriuos įgavau iš tokio žmogelio. Aminkes šiaip reikia vartoti pastoviai, nesvarbu sportuoji ar ne. Skiriasi tik dozavimas. Net rodos :chmm: ant pačio pakelio (bonkutės) parašyta kiek vartot treniruotės metų ir kiek ne treniruotės diena. :senis:
Vitiokas:
Registruotis arba Prisijungtisitoj pacioj temoj rasiau, bet tamsta matyt neviska linkes skaityt :) jei gerai valgai, gerai miegi ir gerai sportuoji :) tai papildu tikrai reik tik nuo tam tikro kruvio, ir gan auksto :) Bet vat nepasidaryk vieno maitinimo... nedamiegok valandele, arba pietu nenugriuk... ir jau atsiranda "netikslumai" organizme, kuriuos galima uzpildyti kai kuriu preparatu pagalba. Su protu viskas gerai, tik reik zinot ka ir del ko darai, vat tokios temos ir sukurtos tam, kad zmones zinutu, suzinotu, ka ir kaip reik daryt, jei reik daryt :)
tik gerb. ponas moderatoriau ar apie tai musu tema? :) juk ne apie tai ar vartot ar nevartot, bet kaip vartot jei jau reik :)
--- Baigti citatą ---
:chmm: Man tas nuskambėjo kaip: "eik tu na...." :kikena: Ar aš klystu? :kikena: Nereik taip aukštai, aš Vitiokas. :) :laikr:
Rimbas:
Registruotis arba PrisijungtiIš mano mažų žinių, kuriuos įgavau iš tokio žmogelio. Aminkes šiaip reikia vartoti pastoviai, nesvarbu sportuoji ar ne. Skiriasi tik dozavimas. Net rodos :chmm: ant pačio pakelio (bonkutės) parašyta kiek vartot treniruotės metų ir kiek ne treniruotės diena. :senis:
--- Baigti citatą ---
Užrašytos tai max galimos dozės, rodos. Man irgi tokį patį vartojimą nustatė, ypač kai krūvio pikai būna, tai treniruočių dieną max dozę per 4 kartus (50 ml ten iš viso: ryte, vakare ir aplink treniruotę, arba po, jei ne viena tą dieną), o jei poilsis, tai ryte ir vakare po 15 ml. Gatorade'u užsiskanaut labai liuksas, beje :pachmas: ar Powerade'u, nu tuo a'la sportiniu gėrimu iš maximos lentynų
Vitiokas:
Registruotis arba PrisijungtiUžrašytos tai max galimos dozės, rodos. Man irgi tokį patį vartojimą nustatė, ypač kai krūvio pikai būna, tai treniruočių dieną max dozę per 4 kartus (50 ml ten iš viso: ryte, vakare ir aplink treniruotę, arba po, jei ne viena tą dieną), o jei poilsis, tai ryte ir vakare po 15 ml. Gatorade'u užsiskanaut labai liuksas, beje :pachmas: ar Powerade'u, nu tuo a'la sportiniu gėrimu iš maximos lentynų
--- Baigti citatą ---
Užsiskanaut ir Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti neblogas. :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją