klausykit, o jūs abu, boksininkai esat, ar teisingai supratau? Tokia ilga leidimo fazė, neperilga? Ištęsta leidimo fazė tikrai neprideda nei greičio, nei ištvermės, čia kultūristams daugiau tinka. Laukiu komentarų.
Baramui, aš ne boksininkas, man tik šiaip galva trankyta
Sportininkai šmat....
Iš asmeninės patirties... Darau praktiškai po dvi trefkes į dieną. Valgau kaip išeina. Ir nieko, dar gyvas.
Papildus vartoju tik tada kai metų svorį (labai daug, apie 6-10kg). Ir tiek. O sportuojant 3-5kart per sav manau nereik nieko. Mitybą pažiūrėkit tik.
Sportuojant 6 dienas per savaitę ir panašiai po 9-10 treniruočių iš viso (bėgt / geležį kraut / lipt siena / stumdytis salėj / kartais dar plaukt) reikia ne tik gerai maitintis, bet ir ilsėtis, ir stresų saugotis
O kur dar darbas, kur aplink visi durniai, tik aš vienas protingas (aliuzija į d'Artanjanus)...
Papildai nėra panacėja, visi tą žinom, bet kad naudingas įrankis, paneigt irgi niekas negalėtų. Aišku, tik reik žinot ką vartoti ir dėl ko (ne taip kaip man vitaminas B
), nes prisimenu vieną veikėją, kur "augino" raumenį labai neįprastai - ėdė visokius proteinus, kreatinus ir kt. mandrus žodžius ir daugiau nieko nedarė. Po pusės metų rezultatai tikrai matėsi. Ypač ant šiknos, pilvo ir snukio.
Kitais žodžiais tariant - granata irgi yra geras daiktas, bet ne beždžionės letenose...
kas dar i tema, link proteino. SIek tiek apie salutini poveiki.
Esu skaites, kad per didelis proteino kiekis organizme kenkia kepenims bei kaulams. Del kepenu tiksliai nepaaiskinsiu, bet yra kaupiami toksinai. Sito isvengti galima daug hidratuojant, t.y. geriant nemazai vandens, tai padeda isvalyti organizma.
Kas del kaulu, tai proteinas yra linkes naudoti kalci. Jei organizme kalcio trukumas, tada jis imamas is kaulu. taip kaulai silpneja. Velgi sprendimas butu - laikyti tinkama kalcio kieki organizme.
Ir aisku stengtis nepadauginti. AIsku su vienu kausu per diena, po trefkes, tai kazin ar padauginsi
Grįšiu į darbą, pasiaiškinsiu su savo globėju šiuo klausimu, tada bus ką pakomentuot.